Gourmetrestaurant popper op hos Randers FC

Kevin Pindstrup Nielsen startede i 2014 NORevent, som i år fejrer fire års fødselsdag med en eksklusiv pop up-restaurant. Foto: Jesper Rais

Gourmetrestaurant popper op hos Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Noma-inspirerede cateringfirma Norevent åbner i efteråret to pop up-restauranter i Randers. Den første, og mest eksklusive, bliver hos Randers FC.

RANDERS: De sidste tre år har Norevent, der tilbyder nordisk Noma-inspireret gourmetmad ud af huset, lavet en pop up-restaurant i forbindelse med Randers Ugen. I år væltede det dog ind med brudepar, der ville hyre Norevent til at stå for maden til deres august-bryllupper, og derfor måtte kok og indehaver Kevin Pindstrup Nielsen springe deltagelsen i Randers Ugen over.

Det betyder dog ikke, at randrusianerne i år bliver snydt for en gourmetoplevelse. Snarere tværtimod.

- Grundet travlhed kunne vi i år desværre ikke poppe op under Randers Ugen, men vores gæster skal selvfølgelig ikke snydes, og vi holder derfor et særligt arrangement i tre dage i uge 37, hvor vi byder på en eksklusiv middag samt fejrer vores fire års fødselsdag, fortæller Kevin Pindstrup Nielsen og tilføjer, at der denne gang er skruet gevaldigt op for eksklusiviteten sammenlignet med de tidligere års pop up-restauranter. Denne gang får gæsterne nemlig serveret intet mindre end 12 retter med tilhørende vine eller saft og med kaffe og petitfour som afslutning.

- Denne gang bliver noget helt specielt, hvor vi virkelig giver den fuld gas og leger med råvarerne på en helt særlig måde, lyder det fra gourmetkokken, der har svært ved at skjule sin begejstring over det arrangement, han har fået stablet på benene.

Om Norevent
Norevent åbnede 1. oktober 2014 på Nyvangsvej i det nordlige Randers.

Firmaet tilbyder både takeaway, catering, servering til arrangementer, gastrokurser samt udlejning af service.

Bag Norevent står kokken Kevin Pindstrup Nielsen, der er udlært på Hotel Randers. Derudover har han arbejdet som kok og souschef på Fladbro Kro samt på Kählers restaurant i Tivoli i København.

Inden han åbnede Norevent nåede han desuden at arbejde fire måneder på en restaurant i det sydlige Frankrig.

Skyder op i Randers FCs lokaler

Gennem årene er Norevent poppet op flere forskellige steder i Randers. Også denne gang er det et nyt - og noget anderledes - sted, Kevin Pindstrup Nielsen har fundet til sin restaurant.

- I år har vi fået lov at være i Randers FCs lokaler. Det er et anderledes sted end de forrige gange, men det har bestemt sin charme at kunne starte udenfor på tribunen med et glas bobler og snacks med udsigt til fodboldbanen, siger han.

Norevents pop up-restauranter plejer at være et hit blandt randrusianerne, og denne gang tyder også på at blive en succes for den unge kok. Alle 40 billetter til lørdag 15. september er allerede revet væk, mens der dog stadig er ledige pladser om bordene til middagen torsdag 13. og fredag 14. september.

Popper op igen til oktober

Foruden restauranten hos Randers FC skyder der også en Norevent-restaurant op et sted i Randers under den såkaldte "Gastro Week".

Her vil en midlertidig Norevent-restaurant være at finde på Tøjhushavevej både 11., 12., 13., 16., 17., 18., 19. og 20. oktober.

- Den pop up-restaurant bliver noget anderledes end den, vi åbner i september. Under Gastro Week vil der blive serveret en treretters gourmetmenu til en forholdsvis lav pris, forklarer Kevin Pindstrup Nielsen.

Gourmetrestaurant popper op hos Randers FC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce