Henrik Herold om syngende Alexandra: - Hun er super professionel og virkelig modig

Henrik Herold mener, at Randers Regnskov med grevinde Alexandra har fået en protektor, der har vist sig som det helt perfekte match. Collagefotos: Carol Heiberg/Scanpix og Annelene Petersen

Henrik Herold om syngende Alexandra: - Hun er super professionel og virkelig modig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regnskovsdirektøren er fuld af lovord over for protektorens debut som sangerinde i den gode sags tjeneste.

Randers: Grevinde Alexandra, der fredag debuterede som sangerinde med sangen 'Wash me Away", som hun indspillede til fordel for en svensk hjælpeorganisations projekter med udsatte børn i Afrika, vidste på forhånd, at reaktionerne fra offentligheden med al sandsynlighed ville blive delte.

- Der er jo nok nogen, der vil sige: "Vorherre bevares, hun kan ikke synge", eller "hvad laver hun nu", men man har kun det her ene liv, og man skal leve det så godt, man kan. Jeg bilder mig ikke ind, at jeg er professionel sangerinde - tværtimod. Men jeg har dyrket noget, jeg virkelig synes er sjovt, og hvis jeg kan sprede lidt glæde og hjælpe andre ved at synge, hvorfor så ikke, forklarede grevinde Alexandra over for Ritzau.

Ekstra-Bladets Thomas Treo lægger da heller ikke just fingre imellem over for Randers Regnskov-protektorens nye, musikalske spor.

- Alexandra har brug for hjælp. Hun plejer ellers at fremstå som en kvinde, der kan klare sig selv, men hun lyder hjælpeløs foran en mikrofon, skriver han i sin anmeldelse af det, han betegner som en 'kønsløst vuggende popsang i tidens toneklang' og kvitterer med blot én ud af seks mulige stjerner.

Har kun ét liv

Helt anderledes begejstret er Randers Regnskovs direktør Henrik Herold, der naturligvis allerede har lyttet til "Wash me Away".

- Og jeg synes faktisk, det er okay, siger Henrik Herold, der kalder grevinden for 'virkelig modig'.

- I hendes nye bog skinner det også igennem, at hun ser positivt på livet, og vores eget motto i regnskoven hedder også 'the sky is the limit'. Vi har kun det her ene liv, og man skal tillade sig selv at tænke lidt stort engang imellem. Jeg synes, at hun med det her siger: "Det her har jeg haft lyst til, og det tør jeg godt," siger Henrik Herold, der ikke lægger skjul på, at han i forvejen dog er farvet af, at han holder utroligt meget af regnskovens protektor.

- Jeg kan rigtig godt lide hende, og det skinner jo igennem i alt det, jeg siger. Hun er jo super professionel og et dejligt menneske, og det her gør hun i en god sags tjeneste, så det kan jeg simpelthen ikke have noget imod. Jeg synes, det er fuldstændig spot on, siger han.

Bryder med konventioner

Regnskovsdirektøren mener, at grevinde Alexandra har vist sig at passe endnu bedre til rollen som protektor, end nogen på forhånd kunne have drømt om.

- Hun er modig og fandenivoldsk, og hun bryder med nogle konventioner, og i det samme spejl ser jeg også hele fundamentet for projektet med Randers Regnskov, da vi startede op og fik hende som protektor, da hun var hele Danmarks ubestridte darling, siger Henrik Herold og fortsætter:

- Hvis du altid bare forsøger at lave noget, der ligger inden for din comfort zone, så svinger det sig ikke op til noget særligt. Hvorimod du har chancen for at ramme højere, hvis du lige giver den lidt ekstra gas, og det synes jeg også er det, vi ser her.

Grevinde Alexandra har allerede nu meldt ud, at fredagens musikudgivelse ikke skulle være den sidste af slagsen. Spørgsmålet er derfor, om Randers Regnskov skal indspille sin helt egen temasang med protektoren, som har været med fra attraktionens opstart.

- Altså, det er jo ikke noget, vi har benyttet os af indtil videre, men i de kommende år har vi nogle jubilæer og åbninger, hvor hun kommer til Randers, og der vil jeg da lige tage det op med hende, griner Henrik Herold.

Du kan høre sangen herunder

Henrik Herold om syngende Alexandra: - Hun er super professionel og virkelig modig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce