Kiefer Sutherland klar med erstatningskoncert i Grenaa

Kiefter Sutherland og band har kigget i kalenderen og fundet en ny dato til Grenaa. PR-foto

Kiefer Sutherland klar med erstatningskoncert i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pavillonen har fået en ny koncertdato med Kiefer Sutherland, som vender tilbage og giver en erstatningskoncert 27. september. Til den tid skulle de bøjede ribben være rettet ud.

Grenaa: Skuffelsen var stor, da musikeren og skuespiller Kiefer Sutherland med band med få timers varsel aflyste koncerten i Pavillionen 15. august - fordi sangeren var faldet og havde bøjet flere ribben så grundigt, at han ikke kunne synge.

Tilsvarende stor er glæden hos Pavillonen nu, for Sutherland har meddelt, at han og bandet har fundet plads til en erstatningskoncert i september, hvor ribbenene skulle være rettet ud igen.

- Vi er særligt glade, fordi vi ved, at det betyder, de har ofret en fridag i hans ellers meget stramme kalender. Den nye dato er fredag 27. september, hvor de mange, der kommer langvejs fra, denne gang kan planlægge turen til Grenaa i en weekend, lyder det fra Pavillonens direktør Jesper Jul.

Langt de fleste har beholdt deres billet til den oprindeligt udsolgte koncert, men nogle få billetter er dog blevet refunderet, og de bliver sat til salg fra onsdag 21. august klokken 10. Billetter købt til den oprindelige koncert gælder også til den nye dato - kan man ikke på den nye dato, kan man få sin billet refunderet frem til 3. september, oplyser Jesper Jul.

Drysset med stjernestøv

Kiefer Sutherland er vokset op i et hjem med skuespillere som forældre. Faderen Donald Sutherland har spillet mange store roller - og Kiefer Sutherland slog også selv igennem på film. Især er han kendt som Jack Bauer i serien "24 timer", der både har vundet de fornemme Emmy og Golden Globe awards.

De seneste år har han imidlertid også arbejdet på en musikalsk karriere og har turneret med country og rock-musik, som han har skrevet med sin bedste ven Jude Cole.

Kiefer Sutherland klar med erstatningskoncert i Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce