Mere end tyve skulpturer er på vej til Galten

Værket "Port" er udført af Peter Hesk og bliver placeret ved Brugsen, Søndergade, Galten som led i Skulpturby Galten, der løber af stablen fra 24. maj. Privatfoto

Mere end tyve skulpturer er på vej til Galten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulpturby Galten har holdt sit løfte fra 2017 og er nu i færd med at arrangere en ny skulptur-udstilling. Og den bliver større end sidst.

Galten: I 2017 havde arbejdsgruppen bag Skulpturby Galten 2017 succes med mange besøgende til udstillingen. Det gav lyst til mere. Arrangørerne lovede, at det skulle være en biennale, og nu er man også på vej med en ny udstilling.

Udstillingen bliver denne gang lidt større, idet man har fået stillet 20 værker til rådighed af kunstnere fra Dansk Billedhugger Samfund, dertil kommer to værker, som er ejet af virksomheden AVK.

- Vi er i fuld gang med at forberede tekster og foto til kataloget, som vi udgiver i forbindelse med åbningen af udstillingen. Der skal forberedes afhentning og opstilling af værkerne, og vi skal have alle tilladelser på plads. Men vi glæder os til at vise de flotte og spektakulære værker frem. Allerede nu kan vi spore stor forventning og nysgerrighed, når vi fortæller om projektet. Vi planlægger at opstille værkerne centralt i Galten midtby, så alle kan deltage i de guidede ture, uanset hvor rask gående man er, lyder det i en pressemeddelelse fra Tove Severinsen fra arbejdsgruppen bag projektet.

Festlig åbning

Der bliver åbningsfest 24. maj kl. 16 på Torvet foran Bio Huset med taler og en lille servering.

Arbejdsgruppen bag Skulpturby Galten 2019 er i øvrigt ændret lidt i forhold til 2017, idet Mona Hald af personlige årsager, har forladt arbejdsgruppen.

Bestyrelsen har i stedet suppleret sig med Ellen Jensen og Kirsten Simonsen, som begge vil være guider på de planlagte rundture - i samarbejde med Sonja Henriksen.

Mere end tyve skulpturer er på vej til Galten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce