Natteravne stiftet i Odder - satser på større synlighed i byen


Natteravne stiftet i Odder - satser på større synlighed i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter tre år som af underafdeling af de gule jakker i Horsens har Odder nu fået sin egen afdeling

Odder: Antallet af natteravne i Odder blev næsten fordoblet, da lokale frivillige mandag aften afholdt stiftende generalforsamling. Korpset af frivillige kan dog sagtens bruge endnu flere.

Det fortæller Eva Lagerberg, der har været natteravn siden starten i Odder for tre år siden, og som på den stiftende generalforsamling blev valgt til talsmand.

- Vi er nu oppe på ca. 30 lokale natteravne, og det er en klar forbedring. Men eftersom vi gerne vil udvide vores indsats, hører vi hjertens gerne fra flere, som vil være med, siger talsmanden og begrunder ønsket med en ambition om, at natteravnene gerne vil udvide deres tilstedeværelse i Odders natteliv, så det også kommer til at omfatte lørdag aften og nat. I dag finder man kun de gule jakker natten til lørdag.

Vi udvide til lørdag

Når Natteravnene i Odder også ønsker at være på gaden lørdag aften og nat, skyldes det ifølge Eva Lagerberg, at de hidtidige natteravne har observeret, at der bliver handlet flere stoffer end tidligere i byens natteliv.

Det bekymrer, men ændrer ikke på, at natteravnene aldrig skrider ind, når de oplever noget mistænkeligt - men i stedet tager en forstyrrende "smalltalk" med de unge, som er ved at rode sig ud i noget, de ikke burde.

- Sådan vil det også fortsætte, men som selvstændig afdeling af Natteravnene i Danmark bliver det nu muligt at indlede et officielt samarbejde med politiet og SSP. Vi skal ikke være sladrehanke, men vi kan måske vidensdele og finde ud af, hvor der skal gribes ind, siger hun.

Ud over Eva Lagerberg består den nye bestyrelse også af Anders Hansen, der er kasserer, samt Flemming Sørensen, Anita Nielsen og Heidi Nielsen.

Den nye afdeling kommer ikke til at starte helt fra bunden økonomisk, idet Smukfestfonden har givet 10.000 kroner til opstart. Desuden har Gul Bil i Odder tilbudt alle natteravne et kursus i førstehjælp.

Vil man høre mere om Natteravnene i Odder kan man kontakte Eva Lagerberg på 22358646. Læs eventuelt mere på Facebook.

Natteravne stiftet i Odder - satser på større synlighed i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce