Nu er tidligere Aldi-butik lejet ud til genbrugsmarked

I flere år har den gamle Aldi bygning på Priorsløkkevej stået tom. Men nu er butikken lejet ud til genbrugskonceptet TakeNow, der åbner 15. november. Foto: Mette Graugaard

Nu er tidligere Aldi-butik lejet ud til genbrugsmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugskonceptet TakeNow, der har fem andre butikker i Jylland, åbner 15. november i den tidligere Aldi-butik på Priorsløkkevej. Det er et ægtepar fra Malling, der skal drive butikken på franchisebasis.

Horsens: Fra 15. november har TakeNow har lejet sig ind i bygningerne på Priorsløkkevej, der har stået tomme i flere år, siden Aldi lukkede.

Konceptet for TakeNow, der i forvejen har butikker i Aarhus, Randers, Aalborg og Sabroe, er det samme som genbrugsmarkedet Kræmmerhuset på Vejlevej, der drives af Blå Kors.

Man lejer en stand - hos TakeNow er det for en måned ad gangen - men man slipper for selv at skulle sælge sine varer. Det sørger personalet i butikken for.

TakeNow lejer ud til både private og erhvervsdrivende. Ca. 90 pct. af standene i butikkerne lejes ud til private. Til gengæld breder erhvervsdrivendes stande sig over flere kvadratmetre end de private, oplyser Christian Steenfat, der er medejer og stifter.

Jeg ser det kun som en fordel, at der er en konkurrent. Det giver en god synergi-effekt.
Christian Steenfat, medejer af TakeNow

Byens Bazar gik ned

Kræmmerhuset på Vejlevej åbnede i februar sidste år i præcis samme weekend som konkurrenten Byens Bazar på Høegh Guldbergs Gade, og dermed fik Horsens to butikker drevet efter præccis det samme princip.

Byens Bazar måtte i januar dreje nøglen om, mens Kræmmerhuset fortsat drives.

Christian Steenfat er ikke nervøs for, om der er efterspørgsel nok til to store genbrugsmarkeder i Horsens.

- Jeg ser det kun som en fordel, at der er en konkurrent. Det giver en god synergi-effekt, siger Christian Steenfat og tilføjer, at prisen for at leje også spiller en vigtig rolle.

- Vi lejer ud på månedsbasis og tager 300 kr. for en reol. Og så skal vi kun have 10 pct. af omsætningen. Vi konkurrerer på priserne, for varerne er de samme, siger Christian Steenfat.

Franchise-koncept

Butikkerne drives efter franchise-principper, og det er Lars og Cathrine Norring fra Malling, der er franchise-tagere i butikken i Horsens.

De står for leje af butikken og den daglige drift, men får hjælp til det administrative arbejde fra TakeNow.

Parret overtog nøglerne til bygningerne torsdag, men ifølge Christian Steenfat er der stor interesse for den nye butik i Horsens.

- Siden vi offentliggjorde det på vores Facebookside i sidste uge, har vi allerede lejet halvdelen af butikken ud. Vi har et stort netværk. Da Byens Bazar i Horsens lukkede , fik vi rigtig mange af deres kunder til vores butik i Højbjerg. De kunder tager også en stand i Horsens nu, siger Christian Steenfat.

TakeNow-konceptet åbnede for to år siden i Randers efter en forsigtig start i Ullerslev på Fyn med en butik, der ikke kunne hænge sammen.

7. januar i år åbnede afdelingen i Aarhus, og siden er der kommet butikker til i Aalborg og Sabro. Samtidig med åbningen i Horsens 15. november åbner en ny butik også i Odense.

Nu er tidligere Aldi-butik lejet ud til genbrugsmarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce