Odder Kommune: vi fulgte reglerne

Den daglige leder af Fælles Drift & Service Leo Kristoffersen siger, at alle regler er blevet overholdt i forbindelse med ansættelsen af den nye havnefoged. Arkivfoto

Odder Kommune: vi fulgte reglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefogedjobbet er stadig kun en 17 timers stilling, siger lederen af Fælles Drift & Service Leo Kristoffersen.

Odder: Havnefogeden på Tunø er ansat af Odder Kommunes afdeling Fælles Drift & Service. Her er det den daglige leder Leo Kristoffersen, der er ansvarlig for, om ansættelsesprocedurerne er blevet overholdt og for, om stillingsbeskrivelsen blev ændret så meget, at jobbet burde have været genopslået.

Leo Kristoffersen ønsker ikke at kommentere direkte på kritikken fra de 57 tunboer, men han har sendt følgende svar til avisen:

"Fælles Drift & Service har søgt en havnefoged på 17 timer/uge, og vi har ansat den bedst kvalificerede i jobbet, og vel om mærke kun til de 17 timer/uge, vi har søgt. Vi har valgt en med bopæl på øen, og vedkommende var i forvejen ansat i Fælles Drift & Service med blandt andet rengøring af toiletter på øen. Det arbejde fortsætter vedkommende med, så derfor er det samlet set flere timer.

Men de timer har intet med havnefogedjobbet at gøre, og de er ikke tilført efter ansættelsen, som der skrives. Og nej, jobbet var ikke besat på forhånd, vedkommende, vi har valgt at ansætte, var inde i afløserstilling i den tid, vi var uden havnefoged, og den afløserstilling forlængede vi, indtil vi havde gennemført ansættelsesproceduren. En procedure, hvor alle interesserede kunne søge, og tre blev kaldt til samtale, hvorefter den bedst kvalificerede blev valgt."

Sammensat fuldtidsstiling

Der er ifølge Leo Kristoffersen altså ikke tale om en ny stilling men om, at den nuværende havnefoged i forvejen bestred jobbet som lejrchef og rengøring på havnen. Det giver ifølge Leo Kristoffersen "samlet set flere timer", men har ikke ændret på, at tjansen som havnefoged skal klares på 17 timer om ugen.

Ikke desto mindre skrev Odder Kommune i april på sin hjemmeside følgende om ansættelsen af den nye havnefoged:

"Rengøring og Havnefogedarbejdet er fremover en sammensat fuldtidsstilling. Vedligehold af områderne har før været underlagt havnefogeden, men fra 2018 har Fælles Drift & Service overtaget den opgave."

- Altså er der tale om en helt ny stilling, der burde have været slået op, siger Rene Nyvang Kristensen.

Odder Kommune: vi fulgte reglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce