SAS-samarbejde giver pote: Nye sommerferie-ruter på stribe i Aarhus Lufthavn

Der er gode muligheder for at komme ud i verden fra Aarhus Lufthavn til sommer. Foto: Jens Thaysen

SAS-samarbejde giver pote: Nye sommerferie-ruter på stribe i Aarhus Lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der skulle være rig mulighed for sand under fødderne til sommer. Nye rejseselskaber, nye ruter og flere afgange er på vej til Aarhus Lufthavn.

TIRSTRUP: Går du med planer om at skulle en tur til sydens sol i sommerferien? Så er der godt nyt fra Aarhus Lufthavn, som nu begynder at mærke gevinsten af, at SAS for alvor er flyttet ind i lufthavnen - de kan nemlig nu annoncere, at der lander flere rejseselskaber i Tirstrup, samtidig med at de eksisterende tilbyder endnu flere pakker end før.

Blandt debutanterne er det nordjyske rejsebureau Best Travel, som har specialiseret sig i kulturrejser og guidede rundrejser i især Italien og Nordengland. Sammen med dem rykker også selskaberne Happydays og Hideaways ind i lufthavnen, og lufthavnsdirektør Peter Høgsberg glæder sig til at få endnu flere gæster i lufthavnen.

- Aarhus Airport har i de seneste år haft foden på speederen med kurs mod feriemarkedet. Velkomsten af Best Travels og rækken af nye destinationer og rejseselskaber i lufthaven er et klart symptom på vores nye strategi, der allerede nu har sprøjtet solid vækst i passagertallene, siger Peter Høgsberg.

Kreta og Kroatien

Hos Best Travel glæder bureauchef Rune Thomassen sig til at kunne tilbyde rejser fra den østjyske lufthavn.

- Den sunde udvikling og efterspørgsel gør Aarhus Airport til et oplagt sted at udbyde rejser fra. Hurtigt gennem lufthavnen og videre med direkte fly fra SAS er ikke overraskende, hvad mange gæster efterspørger. Derfor er vi glade for at kunne give vores jyske gæster kortere vej fra hjemmet og ud til nogle af vores mest populære feriemål i Europa, siger han.

Blandt mange af de selskaber, som allerede flyver fra Aarhus Lufthavn er eksempelvis Århus Charter, og de udvider også deres tilstedeværelse i Tirstrup. De har annonceret to direkte ruter til græske øer, mere specifikt Kreta og Zakynthos.

Samtidig lancerer SAS også nye ruter - snart bliver det muligt at flyve til både Faro, Rom og Manchester, ligesom SAS skruer op for antallet af afgange til Split, så man i højsæsonen kan komme direkte til Kroatien op til tre gange om ugen.

SAS-samarbejde giver pote: Nye sommerferie-ruter på stribe i Aarhus Lufthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce