Slut med Meny i Randers C og Grenaa

Snart vil indkøbsvogne i Randers C og Grenaa få lidt mere gult på sig. Arkivfoto: Morten Dueholm

Slut med Meny i Randers C og Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To supermarkeder bliver i løbet af foråret pillet af menuen i Randers og Grenaa. De vil dog blive erstattet af velkendt konkurrent.

Randers/Grenaa: I løbet af foråret må handlende i Randers og Grenaa vinke farvel til to supermarkeder, da Meny på henholdsvis Mariagervej og Søndergade drejer nøglen om.

Det betyder dog ikke, at der bliver færre indkøbsmuligheder. De to butikker vil nemlig efterfølgende blive ombygget til spritnye Netto-butikker efter kædens nye koncept med særligt fokus på frugt og grønt, sundhed og nemme måltider. Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

Detailhandelskoncernen har netop underskrevet en aftale med Jaco Supermarkeder om overtagelsen af fire butikslejemål, herunder de to Meny-butikker i Randers og Grenaa.

Administrerende direktør i Salling Group, Per Bank, siger om overtagelsen:

- Vi er meget tilfredse med at sikre, at der også fremover vil være gode indkøbsmuligheder lokalt de fire steder. Det er samtidig en aftale, der gør Netto i stand til at nå endnu bredere ud med et nyt og forstærket butikskoncept, som mange af vores kunder allerede har taget rigtig godt imod i de byer, hvor vi har åbnet nye butikker.

Netto-kæden åbnede i slutningen af 2018 butik nummer 500 i Danmark, og er dermed landets største dagligvarekæde. De to nye i flokken forventes at stå færdige i løbet af 2019.

Ejer af Jaco Supermarkeder, Ida Jacobsen, har valgt at skille sig af med de fire lejemål, da hun efter mange år i detailbranchen har ønsket at indstille sin dagligvareforretning.

Slut med Meny i Randers C og Grenaa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce