Stærk cocktail på skemaet: Byggeri og digitalisering skal gå hånd i hånd

Business Horsens med erhvervsdirektør Anders Killmann Petersen i spidsen har skruet en konference sammen med fokus på fremtidens produkter og processer i byggeriet. Arkivfoto

Stærk cocktail på skemaet: Byggeri og digitalisering skal gå hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byggeri og teknologi er begge blandt Horsens' styrker, og når de kombineres, er der basis for at skabe noget helt unikt, mener Business Horsens, som inviterer 200 virksomheder til konference.

Horsens: Der er ikke langt fra mursten og mørtel til teknologi og digitalisering. Det mener Business Horsens, som med en konference vil sætte fokus på, hvordan byggeriet kan bruge digitalisering.

- Digitalisering, automatisering, robotter, selvkørende teknologier, 3D print og fokus på bæredygtige løsninger åbner store muligheder for de dygtige og fremsynede virksomheder, men samtidig rummer det markante udfordringer og risici, hvor virksomhederne ikke formår at følge med. Det vil vi gerne hjælpe dem med, siger Business Horsens' erhvervsdirektør Anders Killmann Petersen i en pressemeddelelse.

Business Horsens lægger blandt andet op til at drøfte, hvordan mindre virksomheder forholder sig til ny teknologi og bæredygtighed.

- Det er vigtige spørgsmål for alle virksomheder, men måske i særlig grad for de små og mellemstore virksomheder, der ofte er ejerledede og står lidt alene i hverdagen uden en stor organisation bag sig.

Unikt med flere styrker

Konferencen Byggetek holdes i samarbejde med Torntoft & Mortensen samt Dansk Boligbyg. De er blot nogle af de byggevirksomheder, der er vokset ud af den horsensianske arbejdslyst og foretagsomhed. De er med til at sætte kommunen på landkortet som et af de områder i Danmark med størst andel af byggevirksomheder, lyder det fra Business Horsens.

- Vi ved, at Horsens har en styrkeposition på byggeområdet. En anden styrkeposition er anvendt teknologi, og en tredje er de mange uddannelser, som Horsens rummer. Når vi bringer flere styrker i spil samtidig, har vi mulighed for at skabe noget helt unikt, siger Anders Killmann Petersen.

Konferencen løber af stablen 1. oktober klokken 7.30-15-30 hos Learnmark på Vejlevej. Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves.

- Vi har 200 pladser og har allerede tilmeldinger fra det meste af landet, siger Anders Killmann Petersen, der glæder sig over, at organisationen på den måde kan være med til at hjælpe det lokale erhvervsliv til at skabe netværk, ikke bare med hinanden, men også med kolleger andre steder fra.

Stærk cocktail på skemaet: Byggeri og digitalisering skal gå hånd i hånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce