Tilfredse La Bello-brødre: Vi har travlt - så vi bliver her

Det kører stadig smukt derudaf for brødreparret bag La BelloSiden Bayram og Muhsin Altanay åbnede restaurant La Bello på Åboulevarden i 2011 har de haft travlt med at servere mad til byen og omegnens borgere.Foto: Morten Pape

Tilfredse La Bello-brødre: Vi har travlt - så vi bliver her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bayram og Muhsin Altanay åbnede i 2011 deres restaurant La Bello på Åboulevarden. Dengang håbede brødrene på, at placeringen ville være ok. Det viste sig hurtigt at holde stik.

Horsens: Der er parkering ved døren og en placering tæt ved Søndergade med mulighed for gåture ved havnen.

De to kurdiske brødre, Bayram og Muhsin Altanay, der på ottende år står bag restaurant La Bello på Åboulevarden 73, er godt tilfredse.

Det er de, fordi de siden åbning af restauranten har haft godt gang i gryderne og pizzadejen. Måske mere, end de i første omgang havde turde forvente.

- Vi havde planlagt at tage det stille og roligt. Men roligt blev det ikke. Vi har haft travlt lige siden, vi åbnede, siger Bayram Altanay, mens hans kompagnon, lillebroren Muhsin Altanay, beklager forsinkelsen.

For denne formiddag, lige som så mange andre dage, er der travlt i køkkenet, forklarer han, med ordrer ud af huset, mens også frokostgæster i restauranten skal serviceres.

Vi har fundet ud af, at bredden på vores menukort er et hit. I det hele taget har vi ramt noget, som giver mening for folk.
Bayram Altanay
Muhsin Altanay har som sin bror Bayram en travl hverdag - både med bestillinger ud af huset og med at servicere gæster i restauranten. Foto: Morten Pape
Muhsin Altanay har som sin bror Bayram en travl hverdag - både med bestillinger ud af huset og med at servicere gæster i restauranten. Foto: Morten Pape

Pizza-familie

Bayram og Muhsin Altanay åbnede La Bello efter en kortere pause fra branchen som selvstændige, hvor de senest drev pizzeria på Torvet i seks år frem til 2009.

- Vi troede, vi skulle væk fra en hverdag som indehavere af et madsted. Men at være lønmodtagere var ikke os, fortæller brødrene.

Så da de fik muligheden for at overtage lokalerne her på Åboulevarden, slog de derfor til, forklarer Bayram Altanay, der har oplært sin bror og øvrige af sine søskende ud i pizzaens og madkunstens verden.

Han er en ud af en søskendeflok på i alt seks og har som sine søskende stiftet familie for en række år siden.

Bayram Altanay kom til Danmark efter endt ottendeklasse i Tyrkiet. I Danmark tog han 9. og 10. klasse og derefter en handelseksamen i Horsens.

- Da jeg var færdig med handelsskolen, fik jeg arbejde hos Torvets Pizza, som jeg selv senere kom til at eje. Her lærte jeg at svinge en pizzadej. To år senere åbnede jeg og min onkel pizzeria i Løsning, som vi havde frem til 1997, fortæller Bayram Altanay, der også har arbejdet på fabrik i Hedensted samt hos Alka Møbler i Horsens - sammen med Muhsin Altanay.

La Bello har i alt seks ansatte, og Muhsin Altanay er lige så ofte at finde i køkkenet som i restauranten. Foto: Morten Pape
La Bello har i alt seks ansatte, og Muhsin Altanay er lige så ofte at finde i køkkenet som i restauranten. Foto: Morten Pape

Vil det hele

De seneste fire år har Bayram Altanay overladt ejerskabet af La Bello til Muhsin Altanay for selv at gå ned i tid i en periode ovenpå en diskusprolaps.

- Men jeg er her stadig, bare ikke på fuld tid. La Bello gør mig glad og er livsbekræftende. Vi får på daglig basis mange positive tilkendegivelser fra gæsterne og stamkunder - det skaber energi, siger han.

Siden åbningsdagen har de kørt med et menukort, der tilbyder mad til hele familie - pizza i over 40 varianter blandt andet kurdiske og mexicanske samt burger, kylling, rejecocktail, kebabrulle, sandwich, pastasalat og meget mere.

- Vi har fundet ud af, at bredden på vores menukort er et hit. I det hele taget har vi ramt noget, som giver mening for folk. Vi vil det hele, og det er lykkes, for vi oplever stadig at have travlt. Det er grunden til, at vi med glæde fortsætter med at drive La Bello, siger Bayram Muhsin.

Der er plads til 45 spisende gæster i La Bello, der også har bestillinger via stedets hjemmeside og desuden er en del af onlineservicen Just Eat.

Der er plads til i alt 45 gæster på La Bello. Foto: Morten Pape
Der er plads til i alt 45 gæster på La Bello. Foto: Morten Pape
Med et bredt sortiment på madsiden er der også mulighed for både at erhverve sig forskellige drikke på restauranten - øl og vine samt diverse læskedrikke og vand. Foto: Morten Pape
Med et bredt sortiment på madsiden er der også mulighed for både at erhverve sig forskellige drikke på restauranten - øl og vine samt diverse læskedrikke og vand. Foto: Morten Pape

Tilfredse La Bello-brødre: Vi har travlt - så vi bliver her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce