Træt af Tinder: Mød mennesker med samme interesser via ny app

Det er Mikael Bak (t.v.), Kim Lindberg og Jonas Sønderholm, som står bag app?en Meedr. Ideen kom i 2016, da de tre kammerater syntes, at der manglende en app til at hjælpe folk af med den asociale tendens og i stedet komme ud og få nye bekendtskaber i den virkelige verden. Pr-foto

Træt af Tinder: Mød mennesker med samme interesser via ny app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der kommer hele tiden apps på markedet, og nu er der endnu én i rækken. Meedr er tænkt som en social platform, som kan være med til at udvide brugerens netværk ud fra interesser og behov.

HORSENS: Navnet er Meedr, og det indikerer meget fint, hvad det hele handler om.

Meedr er en smartphone-app, der kommer til at fungere som et socialt mødested for danskerne. Hensigten er helt simpel: At få folk til at komme ud blandt andre med samme interesser, mål eller noget helt tredje og på den måde få udvidet deres sociale netværk.

Sådan lyder det i hvert fald fra de tre unge mænd, der har udviklet applikationen. Blandt dem er Kim Lindberg fra Horsens.

- Vi vil hjælpe folk til at mødes på kryds og tværs på deres egne præmisser. Når man skal møde en, der stadig er fremmed, kan det gøre mødet nemmere, at man allerede fra starten ved, at man deler en fælles interesse. Det kan være sport, musik eller en hobby, fortæller de tre udviklere i en pressemeddelelse.

Jonas Sønderholm (t.v.), Kim Lindberg og Mikael Bak. Pr-foto
Jonas Sønderholm (t.v.), Kim Lindberg og Mikael Bak. Pr-foto

Privat eller offentligt arrangement - det bestemmer du

App'en er simpel. Man tilføjer sine interesser, og hvor man geografisk er interesseret i at deltage i arrangementer.

Herefter kan man se, når andre brugere opretter en aktivitet, og man kan så deltage i alt fra en rundboldturnering på den lokale fodboldbane til en brætspilsaften eller en aften med politiske debatter.

Når man opretter en aktivitet på Meedr, vælger man selv, om arrangementet skal være åbent for alle, eller om det skal være et privat arrangement.

Et privat arrangement kan for eksempel være en date, hvor personen, der opretter aktiviteten, selv har mulighed for at vælge modparten ud fra de personer, som tilkendegiver, at de er interesseret i at deltage.

Træt af Tinder

Foruden Kim Lindberg består trioen af Jonas Sønderholm og Mikael Bak, som begge er fra Silkeborg. Det var Jonas, der fik ideen til Meedr i 2016.

Den kom til ham, da han var træt af den efter hans mening ofte håbløse kontakt på bl.a. dating-app'en Tinder, hvor man altid først skulle sende flere beskeder frem og tilbage til en anden bruger, og hvor det sjældent endte ud i et fysisk møde.

- Jeg delte mine frustrationer Mikael, som godt kunne se, at næsten alle de medier, der er på markedet inden for dating, havde det samme til fælles. Netop det, at de ikke specifikt sørger for, at deres brugere kommer ud og mødes i den virkelige verden. De holder brugeren fastbundet til telefonen, siger Jonas Sønderholm.

Meedr blev udviklet i samarbejde med CMP-Company i København, som havde de tekniske kompetencer til at udvikle og kode, og undervejs kom Kim Lindberg med i projektet.

App'en kommer på markedet 17. februar.

Træt af Tinder: Mød mennesker med samme interesser via ny app

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce