Tv-make-over fik køberne på banen

Pia Kærgaard, sønnen Magnus og eks-mand Dion Kiwi-Nielsen er har endelig fået solgt deres 280 kvadratmeter store brugs i Tvede - med hjælp fra DR1. Pressebillede

Tv-make-over fik køberne på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pia Kærgaard stod i hus til halsen, indtil tv-programmet overtog styringen. Få måneder efter var den gamle brugs i Tvede blevet solgt.

RANDERS: Pia Kærgaard og hendes eks-mand, Dion Kiwi-Nielsen, havde gennem flere år forgæves forsøgt at sælge deres fælles hus, den gamle brugs i Tvede. Derfor havde Pia Kærgaard meldt sig til tv-programmet I Hus Til Halsen, hvor en ejendomsmægler og en design-kyndig overtager tøjlerne og gennemfører de ændringer ved huset, de finder nødvendige. Og for Pia Kærgaard gav øvelsen pote: Et par måneder efter at tv-holdet havde forladt det meget forandrede hus, fik Pia Kærgaard og Dion Kiwi-Nielsen en underskrift på den længe ventede salgsaftale.

- Det var helt overvældende at se, hvor meget mit gamle hus ændrede udtryk, da først designfolkene gik løs med deres ideer, maling og ændret møblering, siger hun.

TV-konceptet betyder, at det praktiske arbejde bliver lagt i hænderne på den strandede husejers venner.

- Og jeg er meget taknemmelig for alle de mennesker, der kom og hjalp. Vi nåede jo meget mere, end de garvede tv-folk havde troet på, siger Pia Kærgaard.

Egentlig var jeg lidt bekymret for at flytte ind til byen, men heldigvis er her også masser af natur helt tæt på her i Dronningborg.
Pia Kærgaard, deltager i [i]I Hus Til Halsen[/i]

Er flyttet til Dronningborg

Optagelserne, der kunne ses på tv i tirsdags, fandt sted i september, underskriften på salgsaftalen kom i hus i september. Og pr. 1. marts flyttede Pia Kærgaard og sønnen Magnus fra Tvede til et rækkehus i Dronningborg.

- Egentlig var jeg lidt bekymret for at flytte ind til byen, men heldigvis er her også masser af natur helt tæt på her i Dronningborg, siger hun.

Huset i Tvede blev solgt til en lavere pris, end Pia Kærgaard havde håbet på, og hun kom videre med en husgæld i omegnen af 300.000 kroner.

- Det er selvfølgelig træls, men det er bedre end alternativet: At stå med et stort hus, du ikke har råd til, og som bare ikke kan sælges. Og nu er jeg kommet videre i mit liv, siger hun.

Køberne af de 280 kvadratmeter i Tvede er et ungt par uden børn.

Tv-make-over fik køberne på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce