Værket: Vi lever af vore kunder. derfor lytter vi også til dem

Michael McDonald, der giver koncert på Værket på lørdag, er også en af de artister, som Henrik Altoehn Henriksen har indløst billet til og siger, at Værket har skabt et godt miljø omkring stjernenavne. Arkivfoto

Værket: Vi lever af vore kunder. derfor lytter vi også til dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik- og teaterhuset får mange bruger-input med tips til koncert-navne. Henrik Altoehn Henriksen fra Randers er en af de brugere, der sendte en mail med opfordring til en Christopher Cross-koncert.

Randers: Er der en, der virkelig krydser fingre for en vellykket koncert med texaneren Christopher Cross på Værket 22. november, så er det Henrik Altoehn Henriksen.

Han sendte nemlig for nylig en mail til Værkets musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted, hvor han foreslog at sætte Cross på plakaten, selvom han da godt vidste, at Cross sjældent optræder i Europa.

- Christopher Cross er en fabelagtig musiker, der har skrevet mega-hits. Og så har han mig bekendt aldrig givet koncert i Danmark, selvom hans musik er kendt af mange, siger Henrik Altoehn Henriksen, der i hvert fald lytter til Cross en gang om ugen derhjemme på grammofonen.

- På grund af min mail blev jeg inviteret på en kop kaffe. Så gik der tre uger - og Værket kunne tirsdag melde ud, at der er lavet kontrakt med Christopher Cross. Det er virkelig en fed fornemmelse, konstaterer Henrik Henriksen, der på den måde føler, han har en aktie i koncerten 22. november - og håber på det bedste.

På Værket er man glad for de mange input, der hopper ind på mailkontoen.

- Vi lever af vore kunder. Derfor er det også vigtigt, at vi lytter til dem. Det er vel bare en praktisk måde at drive brugerinddragelse på, siger Mikael Qvist Rørsted, der også mener, at netop den kontakt og dialog med kunderne er med til at sikre en kurs, der bakkes op omkring.

- Vi kan jo mærke, vi rammer noget rigtigt med bl.a. intimkoncerterne med de store navne, der tidligere har fyldt de store stadions i udlandet, siger Rørsted.

Kvalitet har ingen udløbsdato

Det er første gang, Henrik Henriksen skal opleve Christopher Cross live. Og han glæder sig over, at mange store musiknavne kommer omkring Værket. Derfor har han også indløst billet til den forestående koncert lørdag 17. marts med en anden Grammy-vindende amerikaner, nemlig Michael McDonald, som han derimod har oplevet flere gange.

- Jeg kommer til mange koncerter på Værket. Både i Store Sal og i Turbinen, og kan godt li' det to-sporede koncept med moden musik og mere progressiv musik. Det hænger godt sammen, mener Henrik Henriksen, der har boet og arbejdet en del år i udlandet, bl.a. Tyskland og Schweiz.

Han er født i Randers, og vendte hjem til fødebyen for 14 år siden, og driver bl.a. Henriksen Invest.

Han er faldet godt til og synes, der de seneste årtier er lavet mange gode tiltag i Randers, hvor han i flæng nævner Randers Regnskov og Memphis Mansion, hvor en skæv ide i begge tilfælde voksede sig til noget stort og unikt.

- Når man har været uden for landets grænser, så kan man jo rigtig se, hvordan Værket markerer sig med stjernenavne. Og det, tror jeg, betyder en hel del for Randers. I hvert fald lægger folk, der kan li' musik, mærke til, hvad Randers kan på det område. Vores musik- og teaterhus har forlængst positioneret sig som et hus, der kan trække store navne. Det er rigtig stærkt gjort, mener den musikglade randrusianer, der selv er indehaver af en ordentlig stak vinyler, som ofte kommer på grammofonen.

- Jeg synes, det er så fantastisk at få de store navne til byen, fordi de allesammen bærer på et stykke musikhistorie. De laver jo kvalitetsmusik, siger musikelskeren og erhvervsmanden.

Så er han lige glad med, at det er en del år siden, at de pågældende artister har peaket på hitlisterne.

- Kvalitet har ikke nogen udløbsdato, lyder Henriksens konklusion.

Værket: Vi lever af vore kunder. derfor lytter vi også til dem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce