100.000 i overskud i DagliBrugsen


100.000 i overskud i DagliBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DagliBrugsen i Gl. Rye åbner snart i nye rammer. Budskab på generalforsamling: Der er en positiv udvikling.

GL. RYE: Trods hård kamp om kundernes gunst er omsætningen i DagliBrugsen i Gl. Rye i 2016 øget med cirka fem procent, så den nu udgør 11,4 mio. kr.. Det sagde bestyrelsens formand Ejnar Jacobsen på den nyligt holdt generalforsamling.

Over de seneste 3 år er omsætningen samlet set øget med over 20 procent.

- Det er der ikke mange butikker i Danmark, som kan prale af. Årets resultat blev et overskud på cirka 100.000, hvilket, omstændighederne taget i betragtning, anses for acceptabelt. Der har været en del ekstraordinære forhold, som har påvirket resultatet negativt i 2016. Over de seneste tre år har der samlet været et overskud på 0,5 mio. kr., hvilket er tilfredsstilende, sagde Ejnar Jakobsen.

Egenkapitalen er ved årets udgang øget til godt 1,7 mio. kr., og dermed er soliditeten på 31 procent.

Bestyrelsen har fastlagt fire værdier i det fremtidige arbejde. En af værdierne er "kundeorienteret". I praksis betyder det blandt andet, at kunderne altid skal kunne finde hovedparten af de daglige indkøb af fødevarer i butikken til fornuftige priser og med god service fra personalet.

De andre værdier er fællesskab, samarbejde og lokal forankring.

En større butik

Det vigtigste projekt i 2017 bliver indvielsen af den nye butik torsdag 11. maj. Det realiseres takket være knap 150 personer, der har givet tilsagn om om lån fra 1.000 kr. til 100.000 kr..

Pengene er brugt til et byggeprojekt til to mio. kr., så butikkens areal udvides og antallet af dagligvarer øges med 25 procent. Samtidig er indretning og inventar moderniseret. Udvendig bliver butikken shinet op, blandt andet med ny P-plads.

Alle er inviteret til åbningsfest 11. maj kl. 18 - 21. Åbningstalen holdes af nyhedsdirektør i DR Ulrik Haagerup, der er Gl. Rye dreng. Desuden vil der være musikalsk underholdning

Nyvalgt til bestyrelsen blev Martin Bernt Rud. Herudover består bestyrelsen af Ejnar M. Jakobsen, Alla Høj, Stig Autzen, Bettina Skindstad og Søren Glasius. Suppleanter er Carina Maria Nielsen og Ole Jeppesen. Bestyrelsen har konstitueret sig med Ejnar M. Jakobsen som formand.

100.000 i overskud i DagliBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce