Aktive familier i Hørning er i finale om 100.000 kr.

Rikke Nielsen, kvinden bag Lykkeliga, der er nomineret til Danskernes Idrætspris.

Aktive familier i Hørning er i finale om 100.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktive Familier er et forbilledligt idrætstilbud skabt til den travle børnefamilie, som gerne vil motionere i en idrætsforening.

Hørning: De tre finalister til Danskernes Idrætspris er fundet. Finalisterne er Lykkeliga, Aktive familier i Hørning og FC Thy Piger. Den endelige vinder offentliggøres 6. januar 2018 ved DR's sportsshow SPORT 2017 og modtager 100.000 kr.

DIF's bestyrelse udvalgte tirsdag 5. december 2017 de tre finalister, der dyster om at vinde Danskernes Idrætspris og de 100.000 kroner, der følger med. 'Lykkeliga' er indstillet i Nordjylland, 'Aktive familier' i Hørning er indstillet i Østjylland og 'FC Thy Piger' er indstillet i Midt og Vestjylland.

Om de tre finalister siger DIF's formand, Niels Nygaard bl.a.:

- Det er imponerende med så mange familier, der deltager i 'Aktive familier' i Hørning. Her er et idrætstilbud, der er skabt til den travle børnefamilie, som gerne vil motionere i en idrætsforening. Der er et forbilledligt fokus på, at alle i familien - der sagtens kan indeholde tre generationer - skal have mulighed for at dyrke idræt hver for sig, men også på samme tid, og ikke mindst i fællesskab.

- Lykkeliga' er et spændende initiativ, der viser, at alle børn og unge - også udviklingshæmmede - kan have stort udbytte af foreningsidræt. Initiativtager, Rikke Nielsen har skabt et unikt tilbud for en gruppe, som 'raskidrætten' i mange år ikke har haft nok fokus på.

- FC Thy Piger er også et interessant initiativ fordi, der her er tale om et banebrydende samarbejde mellem ellers rivaliserende naboklubber. Fem klubber er gået sammen om at redde pigefodbolden i hele området.

Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

/EXP

Aktive familier i Hørning er i finale om 100.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce