Borger: Vi ønsker fortsat en lokalplan


Borger: Vi ønsker fortsat en lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborg. 

LÆSERBREV: Kære byråd og Miljø- og Planudvalg - hvorfor skal vi læse i aviserne, at Wedelslund Gods ansøgningen om en racerbane er ændret og sagen sendt retur til udvalget - er det en "sniger"?

Kom nu ud af busken og fortæl, hvad det reelt betyder, at sagen er sendt retur til udvalget.

Det betyder nemlig, at alle de mange indsigelser, bekymrede breve og mail til jer - ikke tæller med mere, men det er forfra og om igen - for en landzone betyder, at I ikke skal spørge os almindelig borgere i det lokalområde hvor banen er planlagt, men kun de 6 direkte naboer.

Jeg syntes, det virker som om Wedelslund Gods prøver at snige racerbanen ind under radaren og uden om politikerne, men vi husker, at I lovede os en lokalplan - og vi husker det også til valget.

Som jeg forstår det, har Wedelslund Gods ændret ansøgningen til at være et årligt weekend arrangement og uden træning på hverdage - hvem tror på, at det holder? Især set i lyset af den første ansøgning, det er det mål Wedelslund Gods har inden for et par år, ellers hænger det ikke sammen økonomisk - heller ikke selv om Realdania støtter.

Lav nu den lokalplan så alle (også Wedelslund Gods) ved hvad vi skal forholde os til, så vi også har åbenhed omkring de planer og rammer der arbejdes med. Jeg har set, at rigtigt mange er bekymrede og nervøse for fremtiden med en racerbane, stor eller lille. Jeg mener helt klart, at alle de mange indsigelser, der allerede er afgivet, tæller med, under den nye ansøgning - det er det eneste anstændige.

Galten Vandværks indsigelse bekymrer mig meget. Galten Vandværk påpeger, at i ådalen, der løber lige ved og under banen, er drikkevandsmagasiner, hvorfra drikkevandet til Galtens lidt over 8.000 indbyggere hentes, gamle, unge og børn.

Jeg forstår godt de er bekymrede, tænk på hvad der vil ske, hvis bare to biler støder sammen og der løber bare 5 - 10 L benzin, olie og kølervæske ud i drikkevandet, det vil ødelægge drikkevandet for mange generationer.

Ja - en lokalplan koster penge, men en dårligt planlagt racerbane koster os almindelige borgere endnu flere penge. Jeg vil gerne betale for at slippe for en racerbane, så hvis det handler om penge til driften af Wedelslund, så vil det være billiger e for os almindelige borger at sende Wedelslund Gods 1.000,- Kr årligt (Forkortet, Red. ).

 

Borger: Vi ønsker fortsat en lokalplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce