Byggefirmaer satser på Skanderborg

Til påske åbner en stor byggeudstillingen lige her, og arbejdet er så småt gået i gang. Foto: Hans Jørgensen

Byggefirmaer satser på Skanderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den årlige Byg og Bo-udstilling har købt otte grunde på udstykning ved Frueringvej.

Skanderborg: I løbet af den kommende tid vil der være hektisk aktivitet på Frueringvej. Til påske næste år åbner udstillingen Byg og Bo, som har sikret sig otte kommunale grunde, hvor Holtskovvej løber ud i Frueringvej.

Dermed skydes der gang i udstykningen af Anebjerg-området, og gæster på udstillingen kan se forskellige firmaers bud på byggeri og indretning.

- Det er en interessant udstykning, der starter helt ude ved Fruering og går helt ind til det nye rådhus. Kommunen har lavet en fornuftig helhedsplan med plads til rækkehuse og parcelhuse, så det er naturligvis interessant for byggefirmaer at være til stede, siger Lasse Odgaard Sandfeld fra HusCompagniet.

Skanderborg har altid været og vil altid være et interessant område.
Lasse Odgaard Sandfeld, Byg og Bo.

Skanderborg er et godt sted

Han er med i styregruppen for Byg og Bo, der er blevet holdt siden 1984. Det er ofte sket i Aarhusområdet, i år er det således i Solbjerg, man kan finde Byg og Bo. Men udstillingen har også besøgt omegnskommunerne, heriblandt Skanderborg Kommune.

- Skanderborg har og vil altid være et interessant område. Placeringen er optimal for rigtigt mange, om de så arbejder i Horsens, Vejle, Silkeborg eller Aarhus. Der er gode faciliteter, naturskønt og gode skoler. Rigtig mange af vores kunder synes, at Skanderborg har rigtig meget at byde på, byen har en god størrelse, en fin hovedgade og prisniveauet er fornuftigt, siger Lasse Odgaard Sandfeld.

En stor del af Anebjerg-udstykningen ejes af private, men borgmester Jørgen Gaarde (S) er glad for, at Byg og Bo har vist interesse for kommunens grunde. De bliver udstykket under navnet Fruering Skovmark og solgt før de private udstykninger skydes i gang.

Forventer mange bud på grunde

- Kommunen har byggemodnet 33 grunde, og jeg vil ikke blive overrasket, hvis der kommer bud ind på dem alle sammen. Ønsket om at bygge herude er enormt stort. Der er mange, der gerne vil bo i området, siger borgmesteren.

Han ved, at Byg og Bo-udstillingerne plejer at trække mange til.

- Det bliver et gevaldigt boost for området, og det giver en kæmpemæssig opmærksomhed, mener borgmesteren.

Normalt åbner en Byg og Bo-udstilling i påsken og kører til hen på efteråret.

- Men ved Fruering vil udstillingen åbne i påsken og køre helt frem til 1. februar 2019. Det er et nyt tiltag, vi har lavet. Vi vil prøve at vise, hvad der er oppe i tiden lige nu. Vi er gode til at vise et bredt udvalg af, hvad der er moderne nu. Vi viser forskellig arkitektur, indretningsmuligheder og huse, der er placeret på grundene på den mest optimale måder, siger Lasse Odgaard Sandfeld fra Byg og Bos styregruppe.

I påsken 2018 vil der være åbent alle helligdage kl. 10-16, og derefter hver søndag kl. 14-16.

Byggefirmaer satser på Skanderborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce