Der er ingen skjult dagsorden om vand

Claus Bloch (V) luftede en konspirationsteori, som borgmester Jørgen Gaarde (S) straks dementerede. Pressebillede.

Der er ingen skjult dagsorden om vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKANDERBORG: Byrådet har i enighed vedtaget en vandforsyningsplan, der skal sikre kommunens borgere rent drikkevand.

Claus Leick (SF), formand for Miljø- og Planudvalget, forklarede, at det endelige forslag var blevet tilpasset efter en høring, hvor flere vandværker havde kritiseret forslaget for at være for stram.

- Vi blev så enige om det her forslag, der er lidt mere pædagogisk og hvor et vurderingsark for de enkelte vandværker er pillet ud. Og nu er det er enigt udvalg, der står bag indstillingen, forklarede han.

Peter Porse (V) sagde, at forslaget er bleve bedre efter en proces, hvor Venstre har påpeget en række fejl i materialet.

- Der er mange eksempler på, at man opfinder problemer, som så skal løses. Fakta er, at vi har et godt drikkevand, sagde Peter Porse.

Konspirationsteori

Hans partifælle Claus Bloch (V) sagde, at processen har været så belastende for nogle af de små vandværker, at de har valgt at nedlægge sig selv.

- Nu gider de ikke mere. Det betyder, at vi får færre boringer og dermed bliver mere sårbare. Fortsætter vi med at føre os frem på den måde, så vil det fortsætte. Men det er måske en skjult dagsorden, at man gerne vil lukke de små vandværker, så Skanderborg Forsyning kan overtage det hele, sagde han.

Det dementerede borgmester Jørgen Gaarde straks.

- Der er ingen - heller ikke i Skanderborg Forsyning, der drømmer om, at Skanderborg Forsyning skal overtage det hele. Vi har et stort ønske om at bevare den decentrale struktur, og vi ønsker at at give en stærk opbakning til de folk, der frivilligt driver de mindre vandværker, sagde Jørgen Gaarde.

Der er ingen skjult dagsorden om vand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce