Efterlyses af politiet: Tyk mand lokkede dreng med slik

»Der er desværre sager af denne type, der skræmmer,« siger politietassistent John Mortensen fra Sydøstjyllands Politi. Arkivfoto

Efterlyses af politiet: Tyk mand lokkede dreng med slik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet efterlyser folk, der kan kende en mand, der udviste mistænkelig adfærd i Ry mandag eftermiddag.

En tyk mand i en lille rød bil med buler udviste mandag cirka kl. 14, hvad politiet betegner som mistænkelig adfærd over for en 13-14-årig dreng fra Ry.

Manden sad i sin bil og kontaktede drengen, da han gik forbi, med et tilbud om både slik og penge. Da drengen ikke viste interesse for tilbuddet, bad manden om en beskrivelse af vejen til Himmelbjerget.

Den efterhånden godt nervøse dreng gik fra stedet, men manden kørte efter ham, og det var først, da drengen nåede til et stisystem uden biladgang, at drengen fik manden rystet af.

Drengen gik tilbage til sin skole, Mølleskolen, og fortalte om sin oplevelse til en afdelingsleder, der med det samme kontaktede politiet.

»Vi var med det samme ude at lede efter manden og bilen, men vi fandt ingen af delene,« fortæller John Mortensen, politiassistent ved Sydøstjyllands Politi.

Som udgangspunkt er det ikke ulovligt at tilbyde børn slik, men mandens adfærd har alligevel fået politiets advarselslamper til at ringe.

»Vi vil meget gerne have en snak med manden om, hvad han ville. For selv om det ikke er strafbart, det han har foretaget sig, så er vi bange for, hvad det kan udvikle sig til. Der er desværre sager af denne type, der skræmmer,« siger John Mortensen.

Drengen har leveret følgende beskrivelse af manden: Tyk med et stort hoved og skaldet samt med skægstubbe. Bilen beskrives som lille og rød og med flere buler, især foran.

»Vi vælger at tro, at der må være nogle, der kender manden ud fra drengens beskrivelse, og vi vil meget gerne høre fra folk, der mener at kende manden,« siger John Mortensen.

Sydøstjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Efterlyses af politiet: Tyk mand lokkede dreng med slik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce