Jorn er på Smukfest

Smukfest søndag Stemning i skoven


Jorn er på Smukfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor folk samles bliver der plads til fest, leg og kunst.

Nu kan gæsterne til Smukfest prøve kræfter med en af Jorns teknikker i Museum Jorns 20 fods store lyslaboratorium på Smukfestivalpladsen, hvor man laver kunst med bare en lommelygte og et kamera.

»Man tegner med noget så flygtig, men alligevel så centralt for vores liv: Lyset. Derudover så inviterer det til store armbevægelser og livskraft. Med et lille greb kan vi alle lave fascinerende og smuk kunst til glæde for os selv og hverandre. Lyset bliver håndgribeligt.« fortæller museumsdirektør Jacob Thage.

Museum Jorn stiller et lyslaboratorium op i form af en 20 fods container på festivalpladsen. Gæsterne inviteres til at lave lystegninger, gerne sammen - Jorn kunne bedst lide at arbejde sammen med andre. Tegningerne optages digitalt så de kan deles af gæsterne selv på deres sociale medier, de kan blæses op i skovhimlen, på lærreder, på bagscenen og på hjemmesider.

»Smukfest er en legeplads for voksne uden at udelukke børn. Vi inviterer alle, der deler vores legende tilgang til tilværelsen, og derfor er det mere end naturligt at have Asger Jorn med. Alle taler om at vi skal være mere kreative, men legen bliver altid forbeholdt børnene. På Smukfest er der tid og plads til de voksne kan lege,« siger kreativ chef for Smukfest Jonas Hallberg.

Jorn er på Smukfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce