LA vil have skattelettelser og kernevelfærd

Lone Eskerod vil prioritere skattelettelser og kernevelfærd. Privatfoto

LA vil have skattelettelser og kernevelfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før valget præsenterer avisen en kandidat fra hvert parti. Alle får de samme fem spørgsmål.

Skanderborg: Skattelettelser og nej til prestigeprojekter er vigtige emner. Men kommunen skal stadig sørge for velfærden på en række kerneområder, mener Lone Eskerod fra Liberal Alliance. 

- Hvorfor netop dette parti?

- Jeg stiller op for Liberal Alliance, fordi det er vigtigt for mig at få partiet valgt i byrådet, som forkæmper for den personlige frihed og for en sænkelse af den alt for høje kommuneskat.

- Hvilket tema lægger vælgerne - efter din opfattelse - mest vægt på?

- Vælgerne i Skanderborg har krav på, at de kommunale kerneopgaver med børnepasning, skoledrift, veje og ældreomsorg bliver varetaget forsvarligt.

- Hvad er din politiske mærkesag?

- Jeg finder det vigtigt, at man får sat en stopper for det spild af skattekroner på prestigeprojekter og gyldne håndtryk, som vi i Liberal Alliance har bragt op som tema i valgkampen. Disse områder vi være mine politiske fokuspunkter og er dermed mine mærkesager.

- Hvad bliver den største opgave for byrådet i den kommende periode?

Den største opgave bliver at få sikret kernevelfærden i alle områder af kommunen - så service er den samme uanset hvor man bor i kommunen.

- Hvem af dine politiske modstandere har du stor respekt for?

- Jeg har stor respekt for kvinder, der tør at gå forrest i den politiske debat. Derfor synes jeg det er sejt gået af både LA og EL's kvindelige spidskandidater Linda Andrea og Maria Temponeras. Og jeg er sikker på, at vælgerne vil belønne dem med mange stemmer. 

Lone Eskerod
Er 52 år og bor i Sjelle i et hus på landet med sin mand.Lone Eskerod er uddannet rengøringstekniker, og har derudover "en hverdag med livet på landet og de glæder, det bringer", som hun selv udtrykker det.

De stiller op for I
Liberal Alliance (I) har otte kandidater og er i valgforbund med Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige. Linda Andrea, Brørup.

Per Laursen, Skovby-Galten.

Keld Thykjær, Hørning. 

Michael Valentin Ilsø, Hørning. 

Lone Eskerod, Sjelle.

Brian Ladefoged, Virring.

Thomas Nordahl Madsen, Skanderborg.

Erik Eskerod, Sjelle.

LA vil have skattelettelser og kernevelfærd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce