Mad på Smukfest: Kød i topklasse

Køn var den ikke, da den blev pakket ud, men burgeren fra Halifax viste sig at have god smag og lækkert kød. Foto: Michael Svenningsen

Mad på Smukfest: Kød i topklasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Københavnerkæden Halifax forstår at smække en god burger sammen, hvis man er til godt med snask.

SMUKFEST: Kødet er intet mindre end fremragende. Masser af smag, saftigt, perfekt grillet og med en dejlig røgsmag.

Sådan kan bøffen i burgerne i boden Halifax Burgers kort og godt beskrives. Vi prøvede burgerne på to forskellige tidspunkter, og begge gange var kødet tiptop i orden. Den københavnske burgerkæde lægger da også i høj grad vægt på kødet, som er økologisk og fra Friland, og det kan helt sikkert smages. Ikke lige at det er derfra, men at det er fremragende kvalitet og fremragende tilberedning.

Boden byder på et par forskellige burgere, vi testede Skanderborg Burgeren til 65 kroner med tilhørende pommes frites og dip. Burgeren er med oksekød (eller en vegansk ærtebøf) i en blød brioche-bolle, brooklyn-sauce, syltede agurker og salatløg.

Tilbehøret fejler som sådan ikke noget, og i vores ene udgave smagte det hele fint og var tilpas snasket, som en burger på festival bør være, men i den anden var snasket alt for dominerende, så burgeren efter få sekunder var blødt helt igennem papiret. Smagen var der dog stadig, så konklusionen må være, at der lige skal skrues en tak op for præcisionen og udførelsen, når der er allermest travlt.

Men alt i alt en fin burger med aldeles fremragende kød, på trods af et snasket udseende.

Sted: Halifax Burgers, til højre for Bøgescenerne

Priser: Burgere 65 kr. / pommes med dip 35 kr.

Mad på Smukfest: Kød i topklasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce