Mad på Smukfest: Michelin-bod med velsmag

Forrest er det Red Curry Chicken og bagved Spicy Steak Salad. Foto: Michael Svenningsen

Mad på Smukfest: Michelin-bod med velsmag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kiin Kiin laver Michelin-mad til hverdag i København. På Smukfest er det godkendt, men lidt i den dyre og måske lidt for hurtige ende.

SMUKFEST: Den københavnske Michelin-restaurant Kiin Kiin har i flere år helt fortjent kunnet bryste sig med en Michelin-stjerne for deres veltillavede, thailandske gourmet-mad.

Restaurantens bod på smukfest har i år fire punkter på menuen, og også uden for København er der velsmag på kortet.

Vi testede en Red Curry Chicken med ris, sprødt blomkål og friske krydderurter. Dejlig kylling, gode ris og god, krydret smag i saucen af kokosmælk og karry - der var bare alt for lidt af den. Derfor blev det en anelse tørt, men ingen tvivl om, at det var fine råvarer. Men prisen på 85 kroner er dyrt, for det mættede ikke alverden.

Det samme kan siges om bodens Spicy Steak Salad til samme pris, men her var mængden af dressing til gengæld fin. Og kødet bare dejligt mørt og af høj kvalitet. Retten var lækker spicy, og løgene gav god smag, men der var forholdsmæssigt alt for mange, mens det friske grønne og de friske krydderurter var fine.

Det går måske lidt hurtigt i boden, så anretningerne lader noget tilbage at ønske, men på den anden side er det okay, når smagen opvejer det. Og det må trods alt gerne gå hurtigt på festival, når der står hundrede andre i kø.

Så absolut et godkendt, omend et lille måltid til 85 kroner.

Sted: Kiin Kiin, til højre for Bøgescenerne ved Djævlebakken

Priser: 45-85 kr.

Vurdering: For dyrt i forhold til portionsstørrelsen, men god smag og gode råvarer

Mad på Smukfest: Michelin-bod med velsmag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce