Åge Hareide regner med Vestergaard og Bjelland til VM


Åge Hareide regner med Vestergaard og Bjelland til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hareide tror ikke, at VM er i fare for Andreas Bjelland og Jannik Vestergaard, der udgik skadede i weekenden.

Fodboldlandstræner Åge Hareide udtog tirsdag en landsholdstrup til VM-testkampene mod Panama og Chile sidst i marts uden skadede Jannik Vestergaard og Andreas Bjelland.

Nordmanden har dog fået indikationer på, at begge kan nå at være tilbage fra 22. maj, når landsholdet indleder de sidste forberedelser frem mod VM-slutrunden i Rusland, som for Danmarks vedkommende begynder 16. juni.

- Jeg har talt med dem begge. Jeg tror, at begge er klar til samlingen i maj, hvis de kommer tilbage og får spilletid for deres klubber, siger Åge Hareide.

Bedst ser det ud med henblik på Brentfords Andreas Bjelland, der har været foretrukket som Simon Kjærs makker på landsholdet.

- Andreas Bjelland har en skade i læggen, og han regner med, at han er tilbage igen efter påskekampene, så det passer meget godt for ham, at der kommer en landsholdspause nu, hvor han kan komme helt oven på, siger Åge Hareide.

Bjelland udgik med en skade fire minutter inde i weekendens kamp mod Millwall.

Jannik Vestergaard fik derimod fuld spilletid for Borussia Mönchengladbach i kampen mod Leverkusen.

Her stødte han sammen med Leverkusens Kai Havertz, hvilket ifølge danskerens klub har ført til et brud på en mellemfodsknogle.

En mere nøjagtig skadesprognose har landstræneren ikke fået endnu, selv om han har haft en optimistisk samtale med Vestergaard.

- Jannik Vestergaard skal undersøges nærmere, og der er ingen grund til, at han skynder sig for meget, for han har også vigtige kampe forude på sit klubhold, siger Åge Hareide.

Simon Kjær, Andreas Christensen og Mathias "Zanka" Jørgensen er derfor de eneste naturlige centerforsvarsspillere i truppen til kampene mod Panama og Chile.

Hareide nævner FC Københavns Nicolai Boilesen som et supplement til en plads i centerforsvaret, selv om Boilesen primært gør sig som venstre back.

Åge Hareide regner med Vestergaard og Bjelland til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Forløsende Vejle-sejr mod formstærke Esbjerg
Gustaf Nilsson fik endelig sparket sig selv på måltavlen og scorede kampens eneste, i starten af anden halvleg. Kampen bølgede frem og tilbage i anden halvleg og var spændende lige til det sidste.
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.