Århus-profil slap med skrækken

Sebastian Henneberg, Århus Håndbold (9). 11.09.18. Herre Håndbold Ligaen. Århus Håndbold-SønderjyskE. Foto: Ole Nielsen

Århus-profil slap med skrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Henneberg har fået en kraftig forstuvning, der med al sandsynlighed holder ham ud af lokalopgøret mod Skanderborg mandag aften.

Håndbold: Han var flyvende og helt suveræn i Århus Håndbolds seneste sejr over Sønderjyske. 10 kasser fra Sebastian Henneberg var en af årsagerne til, at Erik Veje Rasmussens mandskab kunne sætte den tredje ud af tre mulige sejre på kontoen. Desværre for den stærke bagspiller, så måtte han hjælpes fra banen kort før tid efter han var vrikket om på sin fod. Det var frygtet, at det var et brud, men efter en tur på skadestuen og et tjek på idrætsklinikken i Silkeborg står det klart, at foden ikke er brækket.

- Det er en kraftig forstuvning. Der er en lille løsrivning af nogle knogle eller gammelt arvæv, der stikker ud på den ene side og irriterer lige nu. I første omgang får den lov til at få noget ro over weekenden. Bliver det ikke bedre, så har jeg en tid på tirsdag, hvor jeg kan få det fjernet og så vil jeg skulle holde pause i 10 dage eller indtil det er forsvarligt at spille igen, fortæller Sebastian Henneberg.

Dermed bliver han ikke klar til mandagens lokalopgør mod Skanderborg i Skanderborg Fælledhal.

Holdkammerat Anders Kragh Martinusen ærgrer sig over, at holdkammeraten formentlig ikke bliver klar, men mener, at holdet har afløserne klar.

- Sebastian er en vigtig spiller for os. Uden tvivl. Vi har dog en mand som Nikolaj Læsø, der har spillet en del i optakten, ligesom der sidder flere andre folk, som er sultne og klar til at vise deres værd, siger Anders Kragh, der sammen med Sebastian Henneberg er den mest scorende spiller i sæsonens tre første kampe.

Begge spillere har lavet 18 mål.

Århus-profil slap med skrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Lars Jacobsen til Robert Skov om mulig landsholdsdebut: Sig nu ja!
Åge Hariede, Lars Jacobsen, Ståle Solbakken og Robert Skov selv forholder sig til spørgsmålet om, hvorvidt Robert Skov skal være en del af det danske landshold.
Afspil video
Dribletur, hælscoring og langskud: Se alle de suveræne Superliga-mål
Se alle målene fra 22. runde i Superligaen
Afspil video
Miraklet i Madrid: Høgh fortæller anekdoter fra dengang, de smed Laudrup og Madrid ud af UEFA Cuppen
Det er 25 år siden, at målmandsikonet Lars Høgh og resten af OB-holdet besejrede Real Madrid 0-2 på Bernabéu, og derfor har vi fanget Lars Høgh til en snak om de gode, gamle dage.
Afspil video
Highlights: FCM tog deres tiende hjemmesejr i træk med kontroversiel Evander-scoring
FC Midtjylland holder snor i deres københavnske rivaler med en flot sejr over AaB, hvor der dog var tvivl om, hvorvidt der var offside på 2-0 målet.
Afspil video
Zorniger viste format: Tog afsked med håndtryk til alle
Den nu tidligere cheftræner mødte op til pressemødet efter sin fyring, og sagde farvel til alle fremmødte med smil og håndtryk.