Århus-profil slap med skrækken

Sebastian Henneberg, Århus Håndbold (9). 11.09.18. Herre Håndbold Ligaen. Århus Håndbold-SønderjyskE. Foto: Ole Nielsen

Århus-profil slap med skrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Henneberg har fået en kraftig forstuvning, der med al sandsynlighed holder ham ud af lokalopgøret mod Skanderborg mandag aften.

Håndbold: Han var flyvende og helt suveræn i Århus Håndbolds seneste sejr over Sønderjyske. 10 kasser fra Sebastian Henneberg var en af årsagerne til, at Erik Veje Rasmussens mandskab kunne sætte den tredje ud af tre mulige sejre på kontoen. Desværre for den stærke bagspiller, så måtte han hjælpes fra banen kort før tid efter han var vrikket om på sin fod. Det var frygtet, at det var et brud, men efter en tur på skadestuen og et tjek på idrætsklinikken i Silkeborg står det klart, at foden ikke er brækket.

- Det er en kraftig forstuvning. Der er en lille løsrivning af nogle knogle eller gammelt arvæv, der stikker ud på den ene side og irriterer lige nu. I første omgang får den lov til at få noget ro over weekenden. Bliver det ikke bedre, så har jeg en tid på tirsdag, hvor jeg kan få det fjernet og så vil jeg skulle holde pause i 10 dage eller indtil det er forsvarligt at spille igen, fortæller Sebastian Henneberg.

Dermed bliver han ikke klar til mandagens lokalopgør mod Skanderborg i Skanderborg Fælledhal.

Holdkammerat Anders Kragh Martinusen ærgrer sig over, at holdkammeraten formentlig ikke bliver klar, men mener, at holdet har afløserne klar.

- Sebastian er en vigtig spiller for os. Uden tvivl. Vi har dog en mand som Nikolaj Læsø, der har spillet en del i optakten, ligesom der sidder flere andre folk, som er sultne og klar til at vise deres værd, siger Anders Kragh, der sammen med Sebastian Henneberg er den mest scorende spiller i sæsonens tre første kampe.

Begge spillere har lavet 18 mål.

Århus-profil slap med skrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF nedlagde Brøndby i målrig affære
AGF vandt søndag aften en 3-2-sejr hjemme over Brøndby i Superligaen.
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: OB isolerer Hobro i bunden med knusende fire-måls sejr over Horsens
Målt på chancer og spil var det egentlig en forholdsvis lige kamp, der alligevel endte med en storsejr til OB.
Afspil video
Bo Henriksen om dødbolde i Superligaen: Det er en tendens der er kommet for at blive
Der bliver scoret flere og flere mål på dødbolde i Superligaen. Bo Henriksen er rigtig glad for den udvikling dødbolde har fået i den danske Superliga.
Afspil video
Solbakken om dødbolde i Superligaen: Du kommer ikke langt med det uden for landets grænser
Superligaen er ved at blive en dødbold-liga. Ståle Solbakken giver sin mening, om den tendens der er kommet de seneste år med flere og flere mål på dødbolde.
Afspil video
Kasper Risgård efter kontraktforlængelse: Når du først har sagt stop, så er det slut
Kasper Risgård har forlænget sin kontrakt med AAB indtil sommeren 2019. Hans kontrakt sluttede ellers til vinter, men nye overvejelser har fået ham til at fortsætte i AAB.
Afspil video
Solbakken langer ud efter DBU: i er for slappe
Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand var i studiet, til en snak om deres fremtid i deres nuværende klubber.