Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Morten Brammer Olesen havde en glimrende søndag i Madrid. Her vandt han bronze ved EM i triatlon på Ironman-distancen. Privatfoto.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I bagende hede og kuperet terræn i og omkring Madrid sikrede Morten Brammer Olesen sig søndag en EM-medalje på Ironman-distancen.

TRIATLON: 3,8 kilometers svømning. 180 kilometers cykling. Og så et maraton til slut. Tilmed i 30 graders varme. Hvor lang tid skal sådan en mundfuld tage? Hvis man er Morten Brammer Olesen fra Aarhus 1900 Triathlon, tager det ikke mere end 9 timer, 28 minutter og 12 sekunder. Og når man laver bedriften ved et EM, så rækker det til en bronzemedalje.

Da han kom op af vandet, lå han på en fjerdeplads. Tredjepladsen var dog ikke længere væk, end at de to kom ud på cyklen stort set samtidigt. Der gik dog ikke længe inden makkerparret blev overhalet af en helt tredje deltager bagfra.

Derefter trådte Morten Brammer Olesen til og fik skabt lidt luft omkring sin fjerdeplads. Da han tog hul på løbe-disciplinen, havde han under et minut op til tredjepladsen. Ham fik han hurtigt hentet, og slået et hul ned til. Hullet holdt hele vejen til mål, selvom det til sidst var nede på blot 17 sekunder.

Dermed endte Morten Brammer Olesens triatlon-søndag med, at han fik hængt bronzemedaljen om halsen. Timothy Van Houtem vandt og Pablo Dapena Gonzalez fik sølv.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.