Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Morten Brammer Olesen havde en glimrende søndag i Madrid. Her vandt han bronze ved EM i triatlon på Ironman-distancen. Privatfoto.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I bagende hede og kuperet terræn i og omkring Madrid sikrede Morten Brammer Olesen sig søndag en EM-medalje på Ironman-distancen.

TRIATLON: 3,8 kilometers svømning. 180 kilometers cykling. Og så et maraton til slut. Tilmed i 30 graders varme. Hvor lang tid skal sådan en mundfuld tage? Hvis man er Morten Brammer Olesen fra Aarhus 1900 Triathlon, tager det ikke mere end 9 timer, 28 minutter og 12 sekunder. Og når man laver bedriften ved et EM, så rækker det til en bronzemedalje.

Da han kom op af vandet, lå han på en fjerdeplads. Tredjepladsen var dog ikke længere væk, end at de to kom ud på cyklen stort set samtidigt. Der gik dog ikke længe inden makkerparret blev overhalet af en helt tredje deltager bagfra.

Derefter trådte Morten Brammer Olesen til og fik skabt lidt luft omkring sin fjerdeplads. Da han tog hul på løbe-disciplinen, havde han under et minut op til tredjepladsen. Ham fik han hurtigt hentet, og slået et hul ned til. Hullet holdt hele vejen til mål, selvom det til sidst var nede på blot 17 sekunder.

Dermed endte Morten Brammer Olesens triatlon-søndag med, at han fik hængt bronzemedaljen om halsen. Timothy Van Houtem vandt og Pablo Dapena Gonzalez fik sølv.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Esbjerg nedlagde Hobro efter stærk anden halvleg
Efter en lige første halvleg var det hjemmeholdet Esbjerg fB, der trådte i karakter og med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren over Hobro.
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.