Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Morten Brammer Olesen havde en glimrende søndag i Madrid. Her vandt han bronze ved EM i triatlon på Ironman-distancen. Privatfoto.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I bagende hede og kuperet terræn i og omkring Madrid sikrede Morten Brammer Olesen sig søndag en EM-medalje på Ironman-distancen.

TRIATLON: 3,8 kilometers svømning. 180 kilometers cykling. Og så et maraton til slut. Tilmed i 30 graders varme. Hvor lang tid skal sådan en mundfuld tage? Hvis man er Morten Brammer Olesen fra Aarhus 1900 Triathlon, tager det ikke mere end 9 timer, 28 minutter og 12 sekunder. Og når man laver bedriften ved et EM, så rækker det til en bronzemedalje.

Da han kom op af vandet, lå han på en fjerdeplads. Tredjepladsen var dog ikke længere væk, end at de to kom ud på cyklen stort set samtidigt. Der gik dog ikke længe inden makkerparret blev overhalet af en helt tredje deltager bagfra.

Derefter trådte Morten Brammer Olesen til og fik skabt lidt luft omkring sin fjerdeplads. Da han tog hul på løbe-disciplinen, havde han under et minut op til tredjepladsen. Ham fik han hurtigt hentet, og slået et hul ned til. Hullet holdt hele vejen til mål, selvom det til sidst var nede på blot 17 sekunder.

Dermed endte Morten Brammer Olesens triatlon-søndag med, at han fik hængt bronzemedaljen om halsen. Timothy Van Houtem vandt og Pablo Dapena Gonzalez fik sølv.

Århusianer vandt bronze ved EM i triatlon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AaB tog alle tre point på trods af annulleret straffesparksscoring
AaB var lige ved, at tage fra Odense uden point, da dommer Michael Johansen annullerede en straffesparksscoring tidligt i kampen.
Afspil video
Er Robert Skov ved at blive for god til Superligaen? Selv er han iskold
Robert Skov tænker ikke på mulig interesse fra andre klubber. Han har fokus på den interesse, som FC København og hans medspillere giver ham.
Afspil video
Dommen er hård: Vinteren kan ikke komme hurtigt nok for Esbjerg
Casper Høygård kommer her med sin dom over Esbjerg, inden vi med hastige skridt nærmer os juleferien.
Afspil video
John Lammers: Hvis man tror, at det hele er godt, så bliver det værre
For Esbjerg-træner John Lammers er det vigtigt, at man arbejder hårdt hver eneste dag. Se indslaget med John Lammers her, og bliv lidt klogere på ham som træner.
Afspil video
Jacob Friis om sin måde at være træner på: Jeg har altid været tilhænger af tydelighed
Bliv i indslaget her lidt klogere på AaB?s nye cheftræner, Jacob Friis, som i første omgang har fået en kontrakt frem til sommeren 2019.