AGF drillede Randers men deltager nu selv i TV-program: - Det er to helt forskellige programmer

Jacob Nielsen, direktør i AGF. Arkivfoto: Scanpix

AGF drillede Randers men deltager nu selv i TV-program: - Det er to helt forskellige programmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er en risiko ved at åbne klubben over for et TV-hold, indrømmer AGFs direktør. Og derfor har Jacob Nielsen sikret sig muligheder for at beskytte spillertruppen når AGF deltager i dokumentaren 'AGF - mellem håb og håbløshed'.

FODBOLD: Interessen for AGF er enorm. Og den lader ikke til at blive mindre af, at Superligaklubben har skabt meget få gode resultater i de seneste 20 år.

Klubben fylder en del i Danmarks næststørste by, og det vil TV-stationen Discovery lave en dokumentar om.

'AGF - mellem håb og håbløshed' kommer udsendelsen i et uoplyst antal afsnit til at hedde.

- Hvad er det med Aarhus og AGF? Hvor kommer den fra - denne særlige symbiose mellem fodbold-klubben i Danmarks næststørste by og århusianerne? Hvorfor er begejstringen og optimismen så voldsom, når AGF vinder, og hvorfor er den negative reaktion ikke mindre heftig, når "de hviiee" skuffer?, spørger Discovery.

TV-stationen lover videre, at serien vil komme tættere på AGF end noget medie før har været:

- Serien vil indramme en af de mest eksponerede danske fodboldklubbers indre liv gennem personer både i og uden for klubben og i Aarhus.

- AGF har i forbindelse med serien indvilliget i at åbne dørene til det hidtil dybeste indblik i livet og hverdagen i AGF. Derfor kan vi se frem til at følge direktør Jacob Nielsen, sportschef Peter "PC" Christiansen, cheftræner David Nielsen og medarbejdere og spillere i AGF, lover Discovery blandt andet.

TV-dokumentaren bliver lavet af den samme station og mange af de samme mennesker, der lavede de meget roste programmer 'Superliga Backstage' om Randers FC i seneste sæson.

Men selvom TV-programmet blev rost, gik det meget dårligt sportsligt i Randers FC mens kameraerne rullede. Og nogen mener, at der var en sammenhæng.

Stiften har spurgt AGFs direktør Jacob Nielsen om han frygter, at det samme kan ske i AGF?

- Vi er klar over, at der altid er en risiko når man går med i sådan noget. Men vi har sikret os på nogle vilkår. Fordi for os har det været vigtigt at kunne beskytte omklædningsrummet, spillerne og den sportslige stab.

Hvordan kan I beskytte dem?

- Det har vi aftalt med Discovery og det vil jeg ikke komme nærmere ind på.

- Men dette program er en helt anden præmis end i programmet med Randers. Hvor deres handlede om en dagligdag i en fodboldklub hvor man fulgte klubben i det daglige og man tog historien, som den kom, så er historien bestemt på forhånd i vores tilfælde. Vi har hele tiden gerne vil favne Aarhus og fortælle Aarhus-historien om AGF og lidenskab. Den vinkel synes vi er være spændende at være en del af, siger Jacob Nielsen.

I lavede en annonce i denne avis i september sidste år hvor i drillede Randers FC ved at photoshoppe spilleres hoveder ind på Paradise Hotel-kroppe og skrev "mød stjernerne fra TV". Fremstår det ikke lidt hyklerisk nu?

- Jeg synes, at det program, vi er i gang med, ligger i tråd med dengang, vi deltog i Anders Aggers program "indefra" (2014, red.) hvis jeg skal sammenligne det med noget. Det her er fortællingen om AGF og Aarhus og det er dét, vi synes er interessant. Ikke skildringen af hverdagen. I min verden er det to helt forskellige programmer som er på nogle andre præmisser.

Ifølge Discovery vil AGF-koryfæer, fans og byens medier - blandt andet Århus Stiftstidende - også spille en rolle i dokumentaren.

Programmet har premiere 19. august.

AGF drillede Randers men deltager nu selv i TV-program: - Det er to helt forskellige programmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Miraklet i Madrid: Og så kan du sgu da bare komme an
Signe Vadgaard har mødtes med den tidligere OB-keeper, Lars Høgh, som netop stod på mål for 25 år siden, da OB besejrede Real Madrid med 2-0.
Afspil video
Sand: Vi tillader alt for mange chancer
Efter kampen mod Nordsjælland gav Ebbe Sand svar på tiltale om Brøndbys udfordringer i defensive. På trods af de defensive problemer, så var Sand imponeret over nyankomne Simon Hedlund.
Afspil video
Mine forældre har stået og sagt: ?Det er godt skyde udefra, og det er godt at træne frispark?
Robert Skov har gang i en rekordgod Superliga-sæson, hvor han leverer det ene frisparksmål efter det andet. Vi har taget en snak med FCK?eren om blandt andet frispark, og hvordan han er blevet så god til netop den disciplin.
Afspil video
Sand: Jeg har fokus på at få flere danskere i truppen
Ebbe Sand var i studiet efter kampen mod FC Nordsjælland, hvor han gjorde det klart, at flere danskere i truppen var en klar prioritet fra hans side.
Afspil video
Zorniger om Gammelby: Der var en grund til, vi købte ham, og det skal han til at vise på banen
Hør Alexander Zorninger og eksperternes syn på Jens Martin Gammelbys præstation mod FC Nordsjælland og på hans generelle situation i klubben.