Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Enock Poulsen skal i ringen igen 18. januar i Nykøbing. Vinder han her, så udløser det formentlig en titelkamp. Foto: THOMAS SJØRUP/Ritzau Scanpix)

Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enock Poulsen skal bokse sin 10. kamp som professionel ved et stævne i Nykøbing 18. januar. En ny sejr vil med al sandsynlighed give superletvægteren en titelkamp.

Boksning: Enock Poulsen er blevet en ombejlet herre på den internationale boksescene. Interessen for den århusianske bokser er vokset gevaldigt siden han i slutningen af november måned slog sin spanske modstander Kelvin Dotel i kanvassen og vandt på knockout. En sejr, der ikke blot sendte ham opad ranglisterne, men også har gjort ham interessant for de forskellige bokseforbund.

18. januar skal den 26-årige bokser igen i ringen, hvor han skal bokse ved et stævne i Nykøbing. Hvem han skal op imod i sin kamp nummer 10 er endnu uvist.

- Der er både interesse fra det europæisk bokseforbund EBU og det internationale bokseforbund IBF, hvor Enock i forvejen er junior verdensmester. IBF var ikke helt sikre på ham, men hans sejr over Dotel har virkelig vækket en interesse, siger træner Thomas Povlsen og understreger, at det er vigtigt for Enock Poulsen, at han kommer op mod en stærk international bokser, der kan sende ham længere opad ranglisterne.

Enock Poulsen indtager lige nu pladsen som nummer 78 på BoxRecs liste, men hans træner vurderer, at den 26-årige kan bringe sig selv i betragtning til en titelkamp, hvis han klarer den næste opgave i Nykøbing.

- Næste kamp bliver virkelig afgørende for Enock. Hvis han vinder der, så venter der altså en titelkamp, siger Thomas Povlsen.

Hårdtslående type

Den 26-årige bokser får lov til at rejse hjem til Odense på en kort juleferie, men får et træningsprogram og en kostplan med i tasken fra sin træner. Optakten til den næste opgave er i fuld gang og inden årets udgang skal Enock Poulsen i gang med sparringen frem mod den kommende kamp.

- Jeg ved ikke, hvem jeg skal møde endnu, men jeg har hørt, at det måske kan blive en lidt mere hårdtslående type, så man kan se om jeg også kan modstå den type. Det er jo sjældent, at jeg bliver ramt i kampene, siger Enock Poulsen, der har det fint med at komme op mod forskellige typer i ringen.

Kampen i Nykøbing bliver den 10. kamp og det er hans håb, at endnu en sejr kan gøre ham interessant for bokserne i den øverste top af ranglisterne.

- Du kan komme i betragtning til en titelkamp efter den ottende kamp, men mange af bokserne i den øverste top har langt flere kampe og betragter ikke en som en stor udfordring. Det kan måske blive min fordel, at de undervurdere mig lige indtil vi står oppe i ringen, siger Enock Poulsen.

Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Miraklet i Madrid: Og så kan du sgu da bare komme an
Signe Vadgaard har mødtes med den tidligere OB-keeper, Lars Høgh, som netop stod på mål for 25 år siden, da OB besejrede Real Madrid med 2-0.
Afspil video
Sand: Vi tillader alt for mange chancer
Efter kampen mod Nordsjælland gav Ebbe Sand svar på tiltale om Brøndbys udfordringer i defensive. På trods af de defensive problemer, så var Sand imponeret over nyankomne Simon Hedlund.
Afspil video
Mine forældre har stået og sagt: ?Det er godt skyde udefra, og det er godt at træne frispark?
Robert Skov har gang i en rekordgod Superliga-sæson, hvor han leverer det ene frisparksmål efter det andet. Vi har taget en snak med FCK?eren om blandt andet frispark, og hvordan han er blevet så god til netop den disciplin.
Afspil video
Sand: Jeg har fokus på at få flere danskere i truppen
Ebbe Sand var i studiet efter kampen mod FC Nordsjælland, hvor han gjorde det klart, at flere danskere i truppen var en klar prioritet fra hans side.