Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Enock Poulsen skal i ringen igen 18. januar i Nykøbing. Vinder han her, så udløser det formentlig en titelkamp. Foto: THOMAS SJØRUP/Ritzau Scanpix)

Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enock Poulsen skal bokse sin 10. kamp som professionel ved et stævne i Nykøbing 18. januar. En ny sejr vil med al sandsynlighed give superletvægteren en titelkamp.

Boksning: Enock Poulsen er blevet en ombejlet herre på den internationale boksescene. Interessen for den århusianske bokser er vokset gevaldigt siden han i slutningen af november måned slog sin spanske modstander Kelvin Dotel i kanvassen og vandt på knockout. En sejr, der ikke blot sendte ham opad ranglisterne, men også har gjort ham interessant for de forskellige bokseforbund.

18. januar skal den 26-årige bokser igen i ringen, hvor han skal bokse ved et stævne i Nykøbing. Hvem han skal op imod i sin kamp nummer 10 er endnu uvist.

- Der er både interesse fra det europæisk bokseforbund EBU og det internationale bokseforbund IBF, hvor Enock i forvejen er junior verdensmester. IBF var ikke helt sikre på ham, men hans sejr over Dotel har virkelig vækket en interesse, siger træner Thomas Povlsen og understreger, at det er vigtigt for Enock Poulsen, at han kommer op mod en stærk international bokser, der kan sende ham længere opad ranglisterne.

Enock Poulsen indtager lige nu pladsen som nummer 78 på BoxRecs liste, men hans træner vurderer, at den 26-årige kan bringe sig selv i betragtning til en titelkamp, hvis han klarer den næste opgave i Nykøbing.

- Næste kamp bliver virkelig afgørende for Enock. Hvis han vinder der, så venter der altså en titelkamp, siger Thomas Povlsen.

Hårdtslående type

Den 26-årige bokser får lov til at rejse hjem til Odense på en kort juleferie, men får et træningsprogram og en kostplan med i tasken fra sin træner. Optakten til den næste opgave er i fuld gang og inden årets udgang skal Enock Poulsen i gang med sparringen frem mod den kommende kamp.

- Jeg ved ikke, hvem jeg skal møde endnu, men jeg har hørt, at det måske kan blive en lidt mere hårdtslående type, så man kan se om jeg også kan modstå den type. Det er jo sjældent, at jeg bliver ramt i kampene, siger Enock Poulsen, der har det fint med at komme op mod forskellige typer i ringen.

Kampen i Nykøbing bliver den 10. kamp og det er hans håb, at endnu en sejr kan gøre ham interessant for bokserne i den øverste top af ranglisterne.

- Du kan komme i betragtning til en titelkamp efter den ottende kamp, men mange af bokserne i den øverste top har langt flere kampe og betragter ikke en som en stor udfordring. Det kan måske blive min fordel, at de undervurdere mig lige indtil vi står oppe i ringen, siger Enock Poulsen.

Aarhus-bokser kan bringe sig selv i spil til en titelkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.
Afspil video
For Superliga-nørderne: Eksperterne sætter efterårets hold
Esben Hansen og Flemming Povlsen udpeger 11 spillere og en træner, som udgør efterårets hold i Superligaen.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Marc Dal Hende om sin mentale udvikling: Vi sparkede hindanden fuldstændig ned til træning
Marc Dal Hende har fået meget hjælp af den mentale træner Kim Boye. I indslaget snakker de om Dal Hendes udvikling.