Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Jeppe Morell har ambitioner om at kravle helt opad ranglisten. Foto: Jens Thaysen

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Morell tog et kvantespring på verdensranglisten med sin sejr over Ruben Eduardo Acosta og håber sejren kan bringe ham i betragtning til de helt sjove kampe.

Boksning: Der havde været talt langt og længe om matchningen af Jeppe Morell og den sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta. Var det for stor en mundfuld for den danske bokser? Spillede han hasard med sin karriere ved at møde en mand, der rangerede dobbelt så højt som ham selv på verdensranglisten?De mange spørgsmål forstummede lørdag aften. Her kunne den 28-årige danske bokser strække armene i vejret og lade sig hylde efter otte runders suveræn boksning.- Skrækscenarierne var mange, men hver eneste gang, at de dukkede frem, slog jeg dem mentalt væk, fordi jeg vidste, at jeg var godt forberedt og stod som den bedste version af mig selv. Jeg kunne lukke al nervøsiteten ude, fortæller Jeppe Morell og tilføjer, at god forberedelse er det bedste mentale skjold i bokseverden. Alt prellede af på letsværvægteren i ringen. Intet kunne overraske ham.Nu står han så lige der, hvor han gerne vil være. Et kolossalt spring på verdensranglisten har bragt ham tættere på de sjove kampe.

Noget må dø

- Jeg er ved at være rangeret så højt, at de sjove kampe begynder at melde sig. Det er dog op til Mogens Palle at finde ud af, hvad jeg er klar til. Nu er jeg kommet op i et felt, hvor der er mulighed for at få fat i nogle af de bælter, som jeg gerne vil have. Det er klart, at jeg har en stor interesse i at møde en bokser som Sven Fornling, som jeg mener, at jeg godt kan slå. Jeg er træt af det nederlag, som jeg led til ham og det vil jeg gerne have rettet op på. Men om det bliver nu eller næste kamp. Det ved jeg ikke, siger Jeppe Morell og tilføjer, at Patrick Nielsen også står højt på listen over modstandere.- Patrick og jeg har begge haft vores op- og nedture. Jeg er på vej op igen og jeg mener, at jeg kan slå ham. Vi har begge bokset mod Ruben Eduardo Acosta og jeg vandt min kamp mere overbevisende end Patrick. Jeg tror, at det vil være en god kamp, siger Morell og uddyber:- I de gamle vikingeviser synger de om, at noget skal dø for, at andet kan leve. Der er ikke plads til alle i bokseverden og jeg tror, at en profil som Patrick måske skal lukkes ned af en anden dansk bokser, for at kunne træde ind i rampelyset og få troen og håbet fra nationen, siger Morell.

Fremad

Han er ikke i tvivl om, at den næste opgave vil blive endnu hårdere. Både Sven Fornling og Patrick Nielsen er stærke boksere.- Du må aldrig undervurdere boksere af deres kaliber. Det vil kræve en seriøs tilgang og forberedelse til perfektion, men det vil folk også få at se. De vil se atleten Jeppe Morell være forberedt til det yderste i alle mine kampe fremover. Jeg er inde i en udviklingsproces, hvor der er plads til at bygge på, og det hjælper min træner Thomas Povlsen mig med. Jeg er kommet langt, men jeg kan komme endnu længere, siger letsværvægteren.Hvornår hans næste kampe bliver ved kun Mogens Palle. Kommer der en ny mulighed i 2018, så er han dog klar.- Jeg bliver 29 år i oktober måned. Jeg har brug for at komme ind i en god stime og komme længere opad listen. Jeg er klar til at gå hele vejen. Det er jo ikke for sjov, at jeg bruger så meget tid på boksning. Jeg tror på, at jeg kan gøre det, siger han.Efter weekendens sejr er Jeppe Morell rangeret som nummer 69 i verden i letsværvægt på den uafhængige bokseliste, BoxRec.

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Finurlig Skov Olsen-detalje sikrede Nordsjælland pligtsejr over Hobro
Trods en sen reducering af Nicolas Gotfredsen, så vandt FC Nordsjælland med 2-1 over Hobro på mål af Nicklas Strunck og Andreas Skov-Olsen.
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Miraklet i Madrid: Og så kan du sgu da bare komme an
Signe Vadgaard har mødtes med den tidligere OB-keeper, Lars Høgh, som netop stod på mål for 25 år siden, da OB besejrede Real Madrid med 2-0.
Afspil video
Sand: Vi tillader alt for mange chancer
Efter kampen mod Nordsjælland gav Ebbe Sand svar på tiltale om Brøndbys udfordringer i defensive. På trods af de defensive problemer, så var Sand imponeret over nyankomne Simon Hedlund.
Afspil video
Mine forældre har stået og sagt: ?Det er godt skyde udefra, og det er godt at træne frispark?
Robert Skov har gang i en rekordgod Superliga-sæson, hvor han leverer det ene frisparksmål efter det andet. Vi har taget en snak med FCK?eren om blandt andet frispark, og hvordan han er blevet så god til netop den disciplin.