Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Jeppe Morell har ambitioner om at kravle helt opad ranglisten. Foto: Jens Thaysen

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Morell tog et kvantespring på verdensranglisten med sin sejr over Ruben Eduardo Acosta og håber sejren kan bringe ham i betragtning til de helt sjove kampe.

Boksning: Der havde været talt langt og længe om matchningen af Jeppe Morell og den sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta. Var det for stor en mundfuld for den danske bokser? Spillede han hasard med sin karriere ved at møde en mand, der rangerede dobbelt så højt som ham selv på verdensranglisten?De mange spørgsmål forstummede lørdag aften. Her kunne den 28-årige danske bokser strække armene i vejret og lade sig hylde efter otte runders suveræn boksning.- Skrækscenarierne var mange, men hver eneste gang, at de dukkede frem, slog jeg dem mentalt væk, fordi jeg vidste, at jeg var godt forberedt og stod som den bedste version af mig selv. Jeg kunne lukke al nervøsiteten ude, fortæller Jeppe Morell og tilføjer, at god forberedelse er det bedste mentale skjold i bokseverden. Alt prellede af på letsværvægteren i ringen. Intet kunne overraske ham.Nu står han så lige der, hvor han gerne vil være. Et kolossalt spring på verdensranglisten har bragt ham tættere på de sjove kampe.

Noget må dø

- Jeg er ved at være rangeret så højt, at de sjove kampe begynder at melde sig. Det er dog op til Mogens Palle at finde ud af, hvad jeg er klar til. Nu er jeg kommet op i et felt, hvor der er mulighed for at få fat i nogle af de bælter, som jeg gerne vil have. Det er klart, at jeg har en stor interesse i at møde en bokser som Sven Fornling, som jeg mener, at jeg godt kan slå. Jeg er træt af det nederlag, som jeg led til ham og det vil jeg gerne have rettet op på. Men om det bliver nu eller næste kamp. Det ved jeg ikke, siger Jeppe Morell og tilføjer, at Patrick Nielsen også står højt på listen over modstandere.- Patrick og jeg har begge haft vores op- og nedture. Jeg er på vej op igen og jeg mener, at jeg kan slå ham. Vi har begge bokset mod Ruben Eduardo Acosta og jeg vandt min kamp mere overbevisende end Patrick. Jeg tror, at det vil være en god kamp, siger Morell og uddyber:- I de gamle vikingeviser synger de om, at noget skal dø for, at andet kan leve. Der er ikke plads til alle i bokseverden og jeg tror, at en profil som Patrick måske skal lukkes ned af en anden dansk bokser, for at kunne træde ind i rampelyset og få troen og håbet fra nationen, siger Morell.

Fremad

Han er ikke i tvivl om, at den næste opgave vil blive endnu hårdere. Både Sven Fornling og Patrick Nielsen er stærke boksere.- Du må aldrig undervurdere boksere af deres kaliber. Det vil kræve en seriøs tilgang og forberedelse til perfektion, men det vil folk også få at se. De vil se atleten Jeppe Morell være forberedt til det yderste i alle mine kampe fremover. Jeg er inde i en udviklingsproces, hvor der er plads til at bygge på, og det hjælper min træner Thomas Povlsen mig med. Jeg er kommet langt, men jeg kan komme endnu længere, siger letsværvægteren.Hvornår hans næste kampe bliver ved kun Mogens Palle. Kommer der en ny mulighed i 2018, så er han dog klar.- Jeg bliver 29 år i oktober måned. Jeg har brug for at komme ind i en god stime og komme længere opad listen. Jeg er klar til at gå hele vejen. Det er jo ikke for sjov, at jeg bruger så meget tid på boksning. Jeg tror på, at jeg kan gøre det, siger han.Efter weekendens sejr er Jeppe Morell rangeret som nummer 69 i verden i letsværvægt på den uafhængige bokseliste, BoxRec.

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
Afspil video
AGF?s PC svarer på kritik: Hvorfor bruger I ikke egne talenter?
Peter Christensen, Sportschef for AGF, får en masse kritiske spørgsmål fra Jan Schouby, Chefredaktør på Århus Stiftstidende, om AGF?s talentarbejde, og hvorfor klubben ikke bruger nogen unge talenter fra egne rækker.
Afspil video
Jacobsen om AGF-boss? diskussion med profiler: Den slags holdt man indendøre i de klubber, jeg var i
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen fortæller, hvordan de så situationen mellem PC, Tobias Sana og Youssef Toutouh.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Er de danske talenter mentalt svage? Hør fra Zorniger, Ståle og vores eksperter!
Alexander Zorniger har været ude med en kritik af de danske talenters mentalitet. Et billede vores eksperter og Ståle Solbakken ikke kan genkende.
Afspil video
Så du banderne? Ståle Solbakken forklarer sig i FCK's bande-gate
Fandt FC København på et snedigt modtræk til FC Midtjyllands lange indkast, eller vat det blot et forsøg på at skabe god stemning? Banderne var i hvert faldt rykket længere tilbage i den efterfølgende kamp mod Esbjerg.
Afspil video
Highlights: Brøndby overkom Vejles frisparksperle og sejrede i anden halvleg
Trods Vejles tidlige mål var det Brøndby, der med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren i søndagens sene Superliga-opgør.
Afspil video
N'Doye om kontraktsituation i FCK: Jeg har ikke diskuteret muligheden for forlængelse endnu
Kasper Marker fangede Dame N'Doye til en snak om kampen mod Esbjerg fB og kontraktudløbet til sommer.
Afspil video
Mathias Kristensen efter nederlag til FCK: De viser, de er Danmarks bedste hold
Vi fangede Esbjergs Mathias Kristensen efter 3-0-nederlaget til FC København.