Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Jeppe Morell har ambitioner om at kravle helt opad ranglisten. Foto: Jens Thaysen

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Morell tog et kvantespring på verdensranglisten med sin sejr over Ruben Eduardo Acosta og håber sejren kan bringe ham i betragtning til de helt sjove kampe.

Boksning: Der havde været talt langt og længe om matchningen af Jeppe Morell og den sydamerikanske mester Ruben Eduardo Acosta. Var det for stor en mundfuld for den danske bokser? Spillede han hasard med sin karriere ved at møde en mand, der rangerede dobbelt så højt som ham selv på verdensranglisten?De mange spørgsmål forstummede lørdag aften. Her kunne den 28-årige danske bokser strække armene i vejret og lade sig hylde efter otte runders suveræn boksning.- Skrækscenarierne var mange, men hver eneste gang, at de dukkede frem, slog jeg dem mentalt væk, fordi jeg vidste, at jeg var godt forberedt og stod som den bedste version af mig selv. Jeg kunne lukke al nervøsiteten ude, fortæller Jeppe Morell og tilføjer, at god forberedelse er det bedste mentale skjold i bokseverden. Alt prellede af på letsværvægteren i ringen. Intet kunne overraske ham.Nu står han så lige der, hvor han gerne vil være. Et kolossalt spring på verdensranglisten har bragt ham tættere på de sjove kampe.

Noget må dø

- Jeg er ved at være rangeret så højt, at de sjove kampe begynder at melde sig. Det er dog op til Mogens Palle at finde ud af, hvad jeg er klar til. Nu er jeg kommet op i et felt, hvor der er mulighed for at få fat i nogle af de bælter, som jeg gerne vil have. Det er klart, at jeg har en stor interesse i at møde en bokser som Sven Fornling, som jeg mener, at jeg godt kan slå. Jeg er træt af det nederlag, som jeg led til ham og det vil jeg gerne have rettet op på. Men om det bliver nu eller næste kamp. Det ved jeg ikke, siger Jeppe Morell og tilføjer, at Patrick Nielsen også står højt på listen over modstandere.- Patrick og jeg har begge haft vores op- og nedture. Jeg er på vej op igen og jeg mener, at jeg kan slå ham. Vi har begge bokset mod Ruben Eduardo Acosta og jeg vandt min kamp mere overbevisende end Patrick. Jeg tror, at det vil være en god kamp, siger Morell og uddyber:- I de gamle vikingeviser synger de om, at noget skal dø for, at andet kan leve. Der er ikke plads til alle i bokseverden og jeg tror, at en profil som Patrick måske skal lukkes ned af en anden dansk bokser, for at kunne træde ind i rampelyset og få troen og håbet fra nationen, siger Morell.

Fremad

Han er ikke i tvivl om, at den næste opgave vil blive endnu hårdere. Både Sven Fornling og Patrick Nielsen er stærke boksere.- Du må aldrig undervurdere boksere af deres kaliber. Det vil kræve en seriøs tilgang og forberedelse til perfektion, men det vil folk også få at se. De vil se atleten Jeppe Morell være forberedt til det yderste i alle mine kampe fremover. Jeg er inde i en udviklingsproces, hvor der er plads til at bygge på, og det hjælper min træner Thomas Povlsen mig med. Jeg er kommet langt, men jeg kan komme endnu længere, siger letsværvægteren.Hvornår hans næste kampe bliver ved kun Mogens Palle. Kommer der en ny mulighed i 2018, så er han dog klar.- Jeg bliver 29 år i oktober måned. Jeg har brug for at komme ind i en god stime og komme længere opad listen. Jeg er klar til at gå hele vejen. Det er jo ikke for sjov, at jeg bruger så meget tid på boksning. Jeg tror på, at jeg kan gøre det, siger han.Efter weekendens sejr er Jeppe Morell rangeret som nummer 69 i verden i letsværvægt på den uafhængige bokseliste, BoxRec.

Aarhus-bokser vil udnytte sit momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.