Aarhus er blevet bedre til at holde på sine spillere

Michael Kjeldsen (blå trøje) var en glad mand i Ceres Arena lørdag aften. Sportschefen i Højbjerg Badminton Klub havde spillere med i tre af de fem finaler. Det endte med to guldmedaljer og en af sølv. Foto: Kim Haugaard

Aarhus er blevet bedre til at holde på sine spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Århusiansk badminton var repræsenteret i samtlige DM-finaler ved lørdagens kampe i Ceres Arena. En understregning af den gode talentudvikling i byen, siger Højbjerg Badminton Klubs sportschef

Badminton: Det var en stor århusiansk dag i Ceres Arena lørdag. I fem DM-finaler sluttede spillere med baggrund i byen på det øverste podie og blev hyldet som dansk mester 2019. Begge singler havde århusianske vindere og det samme var situationen i mixed og herre double. I de to sidstnævnte var det faktisk den samme spiller, Mathias Bay-Smidt, fra Højbjerg Badminton Klub, der kunne lade sig hylde.

En jysk magtdemonstration og en klar understregning af, at badminton har det rigtigt godt i Aarhus i disse år.

Sportschefen i Højbjerg Badminton Klub Michael Kjeldsen var også begejstret over sin klubs medaljehøst, der lød på to guldmedaljer, en af sølv og to bronzemedaljer.

- På antallet af medaljer er det det højeste, som vi nogensinde har haft og det er vi vanvittigt glade for, siger sportschefen.

Hvad siger det, at der er århusiansk deltagelse i samtlige finaler? Der er nogen, som stiller op for andre klubber, men de har jo deres rødder her.

- For det første siger det noget om, at århusiansk badminton producerer nogle af de bedste talenter, der er i Danmark og dermed også i verden. Det viser også, at vi er blevet bedre til at holde på de gode spillere. For tre fire år siden ville en spiller som Anders Antonsen have været i en københavnsk klub. Mathias Bay-Smidt, Alexandra Bøje og Anders Skaarup ville også have spillet andre steder. Det gør de ikke nu. De spiller i Aarhus-klubber. Jeg ved godt, at en spiller som Line Kjærsfeldt er i Skælskør, men det kunne jo være, at man kunne få hende tilbage til Aarhus. Nu må vi se, lyder det fra Kjeldsen.

Aarhus er blevet bedre til at holde på sine spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Dribletur, hælscoring og langskud: Se alle de suveræne Superliga-mål
Se alle målene fra 22. runde i Superligaen
Afspil video
Miraklet i Madrid: Høgh fortæller anekdoter fra dengang, de smed Laudrup og Madrid ud af UEFA Cuppen
Det er 25 år siden, at målmandsikonet Lars Høgh og resten af OB-holdet besejrede Real Madrid 0-2 på Bernabéu, og derfor har vi fanget Lars Høgh til en snak om de gode, gamle dage.
Afspil video
Highlights: FCM tog deres tiende hjemmesejr i træk med kontroversiel Evander-scoring
FC Midtjylland holder snor i deres københavnske rivaler med en flot sejr over AaB, hvor der dog var tvivl om, hvorvidt der var offside på 2-0 målet.
Afspil video
Zorniger viste format: Tog afsked med håndtryk til alle
Den nu tidligere cheftræner mødte op til pressemødet efter sin fyring, og sagde farvel til alle fremmødte med smil og håndtryk.
Afspil video
Ebbe Sand om fyringen: For få point i forhold til spillermaterialet
Sportsdirektør Ebbe Sand uddyber årsagerne til dagens fyring af cheftræner Alexander Zorniger.