Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Den tidligere Bakken Bears stjerne DeVaughn Akoon-Purcell får måske noget ekstra at juble over. Han kommer angiveligt til at optræde i en NBA-trup i den kommende sæson. Arkivfoto: Kim Haugaard

Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nu tidligere Bakken Bears profil DeVaughn Akoon-Purcell har ifølge flere amerikanske kilder skrevet under på en kontrakt med NBA-klubben Denver Nuggets.

BASKETBALL: DeVaughn Akoon-Purcell har i de seneste to sæsoner været en stor stjerne for Bakken Bears. Han skriver med al sandsynlighed under på en såkaldt two-way kontrakt med NBA-klubben Denver Nuggets. Det fortæller flere amerikanske kilder. Det vil være rigtig godt for Bakken Bears og andre danske klubbers evne til at tiltrække nye spillere, mener Bakken Bears sportsdirektør Michael Piloz.

- Alt andet lige hjælper det på ligaen og klubbens anseelse, hvis han får den kontrakt med Denver Nuggets, siger Michael Piloz.

Den two-way kontrakt, som han skulle være ved at skrive under på - hvis det ikke allerede er sket- er en lidt speciel kontrakt. Det er en kontrakt, der gør, at han kan ligge og veksle mellem at spille på Denver Nuggets udviklingshold, og det egentlige NBA-hold.

DeVaughn Akoon-Purcell var en vigtig brik i forbindelse med Bakken Bears succes i Europa i den forgangne sæson. De præstationer, han leverede, var gode nok til, at Denver Nuggets indlemmede ham i klubbens Summer League, hvor de ser nye spillere an. Her har han så angiveligt overbevist klubben om, at de skulle give ham en kontrakt. Og selv, hvis han ikke får den kontrakt, er det alligevel godt for Bakken Bears.

- I basketverdenen ved folk allerede godt, hvem DeVaughn Akoon-Purcell er. De ved godt, at han har spillet i Bakken Bears, siger Michael Piloz.

- Men hvis han kan skrive NBA på cv'et direkte efter, han har været i Danmark, vil det selvfølgelig give Bears ekstra anseelse, siger Michael Piloz, der allerede er blevet kontaktet af flere agenter, der vil høre om det virkelig kan passe, at man kan gå direkte fra Bakken Bears til NBA.

Denver Nuggets oplyser her til aften på deres twitterprofil, at kontrakten er underskrevet.

Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.