Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Den tidligere Bakken Bears stjerne DeVaughn Akoon-Purcell får måske noget ekstra at juble over. Han kommer angiveligt til at optræde i en NBA-trup i den kommende sæson. Arkivfoto: Kim Haugaard

Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nu tidligere Bakken Bears profil DeVaughn Akoon-Purcell har ifølge flere amerikanske kilder skrevet under på en kontrakt med NBA-klubben Denver Nuggets.

BASKETBALL: DeVaughn Akoon-Purcell har i de seneste to sæsoner været en stor stjerne for Bakken Bears. Han skriver med al sandsynlighed under på en såkaldt two-way kontrakt med NBA-klubben Denver Nuggets. Det fortæller flere amerikanske kilder. Det vil være rigtig godt for Bakken Bears og andre danske klubbers evne til at tiltrække nye spillere, mener Bakken Bears sportsdirektør Michael Piloz.

- Alt andet lige hjælper det på ligaen og klubbens anseelse, hvis han får den kontrakt med Denver Nuggets, siger Michael Piloz.

Den two-way kontrakt, som han skulle være ved at skrive under på - hvis det ikke allerede er sket- er en lidt speciel kontrakt. Det er en kontrakt, der gør, at han kan ligge og veksle mellem at spille på Denver Nuggets udviklingshold, og det egentlige NBA-hold.

DeVaughn Akoon-Purcell var en vigtig brik i forbindelse med Bakken Bears succes i Europa i den forgangne sæson. De præstationer, han leverede, var gode nok til, at Denver Nuggets indlemmede ham i klubbens Summer League, hvor de ser nye spillere an. Her har han så angiveligt overbevist klubben om, at de skulle give ham en kontrakt. Og selv, hvis han ikke får den kontrakt, er det alligevel godt for Bakken Bears.

- I basketverdenen ved folk allerede godt, hvem DeVaughn Akoon-Purcell er. De ved godt, at han har spillet i Bakken Bears, siger Michael Piloz.

- Men hvis han kan skrive NBA på cv'et direkte efter, han har været i Danmark, vil det selvfølgelig give Bears ekstra anseelse, siger Michael Piloz, der allerede er blevet kontaktet af flere agenter, der vil høre om det virkelig kan passe, at man kan gå direkte fra Bakken Bears til NBA.

Denver Nuggets oplyser her til aften på deres twitterprofil, at kontrakten er underskrevet.

Bakken-stjerne skriver kontrakt med NBA-klub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Randers slog Vendsyssel sikkert med to flotte mål
Det var på baggrund af et direkte frispark og et mål bag støttebenet, at Randers slog Vendyssel hjemme i Kronjylland.
Afspil video
Highlights: Forløsende Vejle-sejr mod formstærke Esbjerg
Gustaf Nilsson fik endelig sparket sig selv på måltavlen og scorede kampens eneste, i starten af anden halvleg. Kampen bølgede frem og tilbage i anden halvleg og var spændende lige til det sidste.
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.