Bears uddelte læsterlige klø i Champions League-kvalifikation

Bakken Bears var mindst en klasse bedre end Leicester i Champions League-kvalifikationens første runde. Foto: Kim Haugaard

Bears uddelte læsterlige klø i Champions League-kvalifikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BASKETBALL: Hvis du har gået og spekuleret over, om der er niveauforskel på dansk og engelsk basketball, så find et nyt emne.

Bakken Bears satte lørdag en tyk streg under, at de danske mestre er mindst én klasse bedre end de engelske ditto.

Leicester Riders fik en omgang øretæver i Aarhus, 103-84. Og med forspringet på 13 point fra udekampen i Britannien, var der aldrig nogen tvivl om Bakken Bears' avancement til anden kvalifikationsrunde til Champions League.

Efter et lille kvarter af lørdagens kamp dunkede Tylor Ongwae bolden i kurven til 32-17. Leicester-træneren havde set nok, kaldte en timeout. Hans hold var allerede nede med 15 point. Og de havde altså i forvejen 13 point, de skulle indhente.

Det lignede en umulig mission at redde med en peptalk på et minuts tid, og hjemmeholdet udbyggede da også sin føring løbende så den på et tidspunkt var på over 40 point samlet. Når et hold fører så stort, så går luften nogle gange af ballonen. Og det skete også i anden halvleg i Vejlby-Risskov Hallen hvor de to hold mest af alt blot forsøgte at få tiden til at gå.

Champions League-kvalifikation
  • Bakken Bears - Leicester Riders 103-84
  • Periodecifre: (22-13), (32-24), (31-21), (18-26)
  • Bears: Darko Jukic 14, Ryan Evans 14, Adama Darboe 14, Tylor Ongwae 14, Ryan Martin 12, Michel Diouf 11, Tobin Carberry 10, Hayden Dalton 9, Thomas Lærke 5, David Kristensen 4, Sylvester Berg 1
  • Leicester: Jairus Holder 17, Deandre Burnett 14, Alexander Larsson 10, Kiefer Douse 10
  • Rebounds: Bears 50, Leicester 35
  • Tilskuere: Cirka 1000 i Vejlby-Risskov Hallen

Ukendt modstander i næste runde

Det store spørgsmål for de mere end tusinde tilskuere i hallen var, om den store niveauforskel skyldes held i lodtrækning eller at Bakken Bears-truppen igen i år oser af kvalitet.

En håndfuld nye, bærende spillere er kommet til over sommeren. Og det er først i de næste uger, at tilskuere og for den sags skyld Bakken selv får et svar på, hvor den europæiske overligger sidder i år.

Kvalifikationen til Champions League foregår over tre runder. I anden runde, der begynder onsdag, møder Bakken Bears enten belgiske Spirou Charleroi eller Hapoel Tel Aviv fra Israel. Det afgøres først mandag aften når de to hold spiller returkamp i Belgien. Israelerne vandt første kamp med tre point.

Returkampen spilles på lørdag i Vejlby-Risskov Hallen.

Bears uddelte læsterlige klø i Champions League-kvalifikation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.