Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Mike Kaljo og Brabrand har stadig chancen for at overleve i 1. division. Foto: Ole Nielsen

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Brabrand holdt liv i håbet om at undgå nedrykning til 2. division, da holdet hentede en imponerende sejr på 2-1 i Nykøbing over Nykøbing FC.

Både Fremad Amager og Roskilde kunne dog sende Brabrand ned alligevel ved at få point i deres respektive kampe mod Fredericia FF og HB Køge. Fremad Amager klarede selv ærterne ved at slå Fredericia FF 2-0 og er reddet en ny sæson, mens Roskilde tabte hjemme med 1-3 til HB Køge.

Det er dog stadig hårde odds for Brabrand, der skal vinde de to sidste kampe også, og samtidig må FC Roskilde ikke få flere point. FC Roskilde har inden de to sidste spillerunder 35 point, mens Brabrand nu har 30 point, og sjællænderne har den bedste målscore.

- Det er vildt det her, vi lever endnu, men vi spillede ikke nogen god 1. halvleg og var meget glade for at klare 1-1 ved pausen. De kom foran 1-0 ved Lars Pleidrup, der scorede et flot mål efter fantastisk godt opspil, hvor vi var lidt passive, men hvor de også satte 3-4 flotte afleveringer sammen. Vi havde lidt svært ved at løbe de rigtige steder hen og følge oplægget, men vi fik sat nogle små afleveringer sammen og Lasse Møberg spillede på tværs til Mads Schäfer Bak, der udlignede til 1-1, kun tre minutter efter, de kom på 1-0. Man kunne ikke have indvendt noget, hvis de havde ført med tre ved pausen. Ind i mellem var vi sprængt i stumper og stykker, men vi holdt dem på et mål, og var lykkelige over, at dommeren ikke havde lagt tid til i 1. halvleg, sagde Brabrands træner Tom Søjberg.

- I pausen talte vi stille og roligt om tingene, og i 2. halvleg steppede vi godt op nede bagi. Nu var det Lukas Enevoldsen, Jesper Brinck, Michael Pedersen og Malte Færge, der vandt duellerne og anden boldene.

- Efter kun fem minutter sendte Mikkel Ørbech, der ikke spillede nogen stor kamp, en forkølet venstre af sted, den blev snittet og røg op i hjørnet. Foran 2-1 blev der derefter fightet, clearet og tacklet, og vi havde også 2-3 gode muligheder, vi kunne have lukket kampen på. I fem minutters overtid var det dog lige ved at gå galt, da Nykøbings Anders Due fik en stor chance, men han brændte, og vi reddede stormen af.

- Folk var meget trætte til slut, alle havde kørt sig helt ud, og skal man vinde sådan en kamp, er man også nødt til at dø med støvlerne på. Can Dursun havde ikke så meget at lave, men de to gange, hvor det rigtig brændte på, hev han lige et par klasseredninger frem, tilføjede Tom Søjberg, der igen roste kollektivet.

- Nu får vi en finale mere og den kamp, vi havde håbet på, når FC Roskilde kommer til Brabrand på onsdag. Og vinder vi her, kommer der så mange nerver på i sidste spillerunde, at alt kan ske. Svære kampe for begge klubber, vi slutter i Viborg, og FC Roskilde har Fremad Amager, sluttede Tom Søjberg. leo

Nykøbing FC-Brabrand 1-2 (1-1)1. divisionMålscorere: 1-0 (31) Lars Pleidrup, 1-1 (34) Mads Schäfer Bak, 1-2 (50) Mikkel Ørbech.

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Highlights: Poulsens første brændte straffespark i Superligaen sikrede AGF point!
Jakob Poulsen havde før dagens opgør scoret på samtlige 16 straffesparks forsøg, som han har haft i Superligaen. I premiere-kampen mod AGF, fik kaptajnen dog gummiben og blevet reddet af Jovanovic.
Afspil video
Highlights: FCK spillede sig til europæisk fodbold efter sejr over AGF
FC København vandt hjemme 4-1 over AGF fredag aften og sikrede sig dermed en plads i Europa League-kvalifikationen.
Afspil video
Highlights: Backman og Pusic nedlagde Sønderjyske
AGF er klar til Europa League-playoffsfinalen mod FCK på fredag efter en samlet sejr på 4-2 mod Sønderjyske.
Afspil video
Highlights: AGF smed 2-0 føring over styr på hjemmebanen
Martin Pusic var brandvarm med to mål, men det skulle vise sig, at det ikke var nok for AGF, der gik helt ned med flaget det sidste kvarter mod Sønderjyske.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: To målmandskoks i AaB-sejr over FCM
AaB fik fredag aften en sen 2-1-sejr over FC Midtjylland i et opgør, der bød på to store målmandskoks.
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Ståle slår fast: Lige nu er flere foran Kvist
Ståle Solbakken diskuterer William Kvists situation på FCK-holdet.
Afspil video
Drachmann klar til nyt kapitel: OB har gang i et spændende projekt
OB har købt den tidligere FC Midtjylland-spiller, Janus Drachmann, der særligt skal bidrage med rutine, vildskab og ærgerrighed.
Afspil video
Fra fattigdom til FCM-profil: Sanneh fortæller om sit gamle liv i Gambia
Vi tog med den stærke forsvarsspiller, Bubacarr Sanneh, til Gambia, da Sanneh besøgte sin familie.