Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Mike Kaljo og Brabrand har stadig chancen for at overleve i 1. division. Foto: Ole Nielsen

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Brabrand holdt liv i håbet om at undgå nedrykning til 2. division, da holdet hentede en imponerende sejr på 2-1 i Nykøbing over Nykøbing FC.

Både Fremad Amager og Roskilde kunne dog sende Brabrand ned alligevel ved at få point i deres respektive kampe mod Fredericia FF og HB Køge. Fremad Amager klarede selv ærterne ved at slå Fredericia FF 2-0 og er reddet en ny sæson, mens Roskilde tabte hjemme med 1-3 til HB Køge.

Det er dog stadig hårde odds for Brabrand, der skal vinde de to sidste kampe også, og samtidig må FC Roskilde ikke få flere point. FC Roskilde har inden de to sidste spillerunder 35 point, mens Brabrand nu har 30 point, og sjællænderne har den bedste målscore.

- Det er vildt det her, vi lever endnu, men vi spillede ikke nogen god 1. halvleg og var meget glade for at klare 1-1 ved pausen. De kom foran 1-0 ved Lars Pleidrup, der scorede et flot mål efter fantastisk godt opspil, hvor vi var lidt passive, men hvor de også satte 3-4 flotte afleveringer sammen. Vi havde lidt svært ved at løbe de rigtige steder hen og følge oplægget, men vi fik sat nogle små afleveringer sammen og Lasse Møberg spillede på tværs til Mads Schäfer Bak, der udlignede til 1-1, kun tre minutter efter, de kom på 1-0. Man kunne ikke have indvendt noget, hvis de havde ført med tre ved pausen. Ind i mellem var vi sprængt i stumper og stykker, men vi holdt dem på et mål, og var lykkelige over, at dommeren ikke havde lagt tid til i 1. halvleg, sagde Brabrands træner Tom Søjberg.

- I pausen talte vi stille og roligt om tingene, og i 2. halvleg steppede vi godt op nede bagi. Nu var det Lukas Enevoldsen, Jesper Brinck, Michael Pedersen og Malte Færge, der vandt duellerne og anden boldene.

- Efter kun fem minutter sendte Mikkel Ørbech, der ikke spillede nogen stor kamp, en forkølet venstre af sted, den blev snittet og røg op i hjørnet. Foran 2-1 blev der derefter fightet, clearet og tacklet, og vi havde også 2-3 gode muligheder, vi kunne have lukket kampen på. I fem minutters overtid var det dog lige ved at gå galt, da Nykøbings Anders Due fik en stor chance, men han brændte, og vi reddede stormen af.

- Folk var meget trætte til slut, alle havde kørt sig helt ud, og skal man vinde sådan en kamp, er man også nødt til at dø med støvlerne på. Can Dursun havde ikke så meget at lave, men de to gange, hvor det rigtig brændte på, hev han lige et par klasseredninger frem, tilføjede Tom Søjberg, der igen roste kollektivet.

- Nu får vi en finale mere og den kamp, vi havde håbet på, når FC Roskilde kommer til Brabrand på onsdag. Og vinder vi her, kommer der så mange nerver på i sidste spillerunde, at alt kan ske. Svære kampe for begge klubber, vi slutter i Viborg, og FC Roskilde har Fremad Amager, sluttede Tom Søjberg. leo

Nykøbing FC-Brabrand 1-2 (1-1)1. divisionMålscorere: 1-0 (31) Lars Pleidrup, 1-1 (34) Mads Schäfer Bak, 1-2 (50) Mikkel Ørbech.

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.