Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Mike Kaljo og Brabrand har stadig chancen for at overleve i 1. division. Foto: Ole Nielsen

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Brabrand holdt liv i håbet om at undgå nedrykning til 2. division, da holdet hentede en imponerende sejr på 2-1 i Nykøbing over Nykøbing FC.

Både Fremad Amager og Roskilde kunne dog sende Brabrand ned alligevel ved at få point i deres respektive kampe mod Fredericia FF og HB Køge. Fremad Amager klarede selv ærterne ved at slå Fredericia FF 2-0 og er reddet en ny sæson, mens Roskilde tabte hjemme med 1-3 til HB Køge.

Det er dog stadig hårde odds for Brabrand, der skal vinde de to sidste kampe også, og samtidig må FC Roskilde ikke få flere point. FC Roskilde har inden de to sidste spillerunder 35 point, mens Brabrand nu har 30 point, og sjællænderne har den bedste målscore.

- Det er vildt det her, vi lever endnu, men vi spillede ikke nogen god 1. halvleg og var meget glade for at klare 1-1 ved pausen. De kom foran 1-0 ved Lars Pleidrup, der scorede et flot mål efter fantastisk godt opspil, hvor vi var lidt passive, men hvor de også satte 3-4 flotte afleveringer sammen. Vi havde lidt svært ved at løbe de rigtige steder hen og følge oplægget, men vi fik sat nogle små afleveringer sammen og Lasse Møberg spillede på tværs til Mads Schäfer Bak, der udlignede til 1-1, kun tre minutter efter, de kom på 1-0. Man kunne ikke have indvendt noget, hvis de havde ført med tre ved pausen. Ind i mellem var vi sprængt i stumper og stykker, men vi holdt dem på et mål, og var lykkelige over, at dommeren ikke havde lagt tid til i 1. halvleg, sagde Brabrands træner Tom Søjberg.

- I pausen talte vi stille og roligt om tingene, og i 2. halvleg steppede vi godt op nede bagi. Nu var det Lukas Enevoldsen, Jesper Brinck, Michael Pedersen og Malte Færge, der vandt duellerne og anden boldene.

- Efter kun fem minutter sendte Mikkel Ørbech, der ikke spillede nogen stor kamp, en forkølet venstre af sted, den blev snittet og røg op i hjørnet. Foran 2-1 blev der derefter fightet, clearet og tacklet, og vi havde også 2-3 gode muligheder, vi kunne have lukket kampen på. I fem minutters overtid var det dog lige ved at gå galt, da Nykøbings Anders Due fik en stor chance, men han brændte, og vi reddede stormen af.

- Folk var meget trætte til slut, alle havde kørt sig helt ud, og skal man vinde sådan en kamp, er man også nødt til at dø med støvlerne på. Can Dursun havde ikke så meget at lave, men de to gange, hvor det rigtig brændte på, hev han lige et par klasseredninger frem, tilføjede Tom Søjberg, der igen roste kollektivet.

- Nu får vi en finale mere og den kamp, vi havde håbet på, når FC Roskilde kommer til Brabrand på onsdag. Og vinder vi her, kommer der så mange nerver på i sidste spillerunde, at alt kan ske. Svære kampe for begge klubber, vi slutter i Viborg, og FC Roskilde har Fremad Amager, sluttede Tom Søjberg. leo

Nykøbing FC-Brabrand 1-2 (1-1)1. divisionMålscorere: 1-0 (31) Lars Pleidrup, 1-1 (34) Mads Schäfer Bak, 1-2 (50) Mikkel Ørbech.

Brabrand lever stadig i håbet om at klare frisag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Vendsyssel slog Brøndby på udebane i fem-måls kamp i overtiden
Det var en vanvittig afslutning på Brøndby Stadion, da Vendsyssel dybt inde i overtiden på straffespark tog alle tre point med hjem til Nordjylland.
Afspil video
Claus Nørgaard stopper i SønderjyskE til sommer: Jeg ønsker ikke at forlænge min kontrakt
Claus Nørgaard stopper i SønderjyskE til sommer, det meddeler træneren i et interview til vores reporter Simon Egeskov.
Afspil video
Joronen roser til Robert Skov: Jeg har ondt af de andre målmænd
Joronen var efter kampen mod Sønderjyske rigtig glad for københavnernes præstation, men især Robert Skov fik store roser.
Afspil video
Highlights: Sindssyge Skov scorede hattrick i FCK-nedslagtningen af SønderjyskE
Robert Skov kan gå på juleferie med god samvittighed, efter han scorede tre kasser i Superliga-kampen mod SønderjyskE.
Afspil video
Skarpe Skovs anden scoring skyder FCK foran 2-0
Robert Skov bliver rost til skyerne af vores kommentatorer, der bare må klappe af den flyvende højre kant.