Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Tom Søjberg mener, at hans spillere vil elske at stikke en kæp i hjulet på storsatsende Kolding. Om det er det han viser med armene vides ikke. Foto: Ole Nielsen

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brabrand møder Kolding IF i en tidlig topkamp i 2. division. Et opgør mellem to hold, der kender hinanden godt, men også det første opgør mellem holdene efter Kolding har fået nye sponsorer, der vil have holdet i 1. division.

FODBOLD: Lørdag eftermiddag er der en vaskeægte topkamp i 2. division. Brabrand, der i øjeblikket indtager førstepladsen, møder Kolding IF, der ligger lige efter dem i tabellen. Begge hold har spillet seks kampe og har deres første nederlag til gode.

Og de kender hinanden godt, de to hold. I de seneste mange sæsoner har de mødtes et utal af gange og de er tilmed også faste kombattanter i træningskampe. Dog var det kun træningskampe de mødtes i i den forgangne sæson, da Brabrand spillede i 1. division.

Cheftræner i Brabrand, Tom Søjberg, mener derfor, at det bliver en kamp mellem to hold der kender hinanden ud og ind.

- Det er to hold, der ikke rigtig har nogle hemmeligheder over for hinanden, og to hold, der er rimelig afklaret med, hvordan de gerne vil spille. De har en 3-4-3 opstilling og vi har en 4-4-2. Begge hold har spillet med dem i to år. Så det er to hold, der kender hinanden, også ud fra de præmisser de spiller med, siger Tom Søjberg.

- Det bliver en utrolig tæt kamp som begge hold gerne vil vinde, fortsætter han.

I Kolding har de et erklæret mål om at rykke op i 1. division. I sommer fik klubben fire nye hovedsponsorer, der gjorde, at klubben straks meldte ud, at de går efter at rykke op i 1. division. De tre sponsorater gjorde, at klubben kunne hente flere spillere på kontrakt.

Derfor regner Tom Søjberg med, at koldingenserne vil komme buldrende og forsøge at skrabe tre point til trekantsområdet. Men træneren ved også, at hans spillere bliver ekstra tændte, når de får muligheden for at drille andre.

- Det ligger nedarvet i fodboldspillere, at de gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre hold. Du kan for eksempel se, hvordan Horsens stak en kæp i hjulet på Brøndby (i den næstsidste runde af Superligaen red.). Som spiller vil man gerne ud og gøre noget ekstra. Vi gjorde det også selv i den sidste runde af 1. division, da vi spillede i Viborg, siger Tom Søjberg.

Fakta
Brabrand møder Kolding IF hjemme på Brabrand IFs Idrætsanlæg lørdag 14.00Aarhus Fremad møder Ringkøbing på Green Arena søndag 14.00

Brabrand-træner før topkamp: Det ligger nedarvet, at spillere gerne vil stikke en kæp i hjulet på andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF nedlagde Brøndby i målrig affære
AGF vandt søndag aften en 3-2-sejr hjemme over Brøndby i Superligaen.
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Kasper Hjulmand om dødbolde i Superligaen: Man dræber tempoet og intensiteten i spillet
Kasper Hjulmand giver sin mening, om den retning Superligaen har taget, i forhold til de mange scoringer på dødbolde.
Afspil video
Andreas Skov Olsen om hans svære rejse til Superligaen: Jeg kom nok ikke til at spille fodbold igen
Andreas Skov Olsen er et af Superligaens største talenter i øjeblikket, men det kunne have været slut allerede før det begyndte.
Afspil video
Fra Fischers redningsmål til OB?s klasse-kasse: Se alle Superliga-rundens mål her
Vi har samlet alle målene fra denne Superliga-runde, hvor du blandt andet kan se OB?s fire mål mod Horsens, ustoppelige Fischer og meget mere!
Afspil video
Highlights: OB isolerer Hobro i bunden med knusende fire-måls sejr over Horsens
Målt på chancer og spil var det egentlig en forholdsvis lige kamp, der alligevel endte med en storsejr til OB.
Afspil video
Bo Henriksen om dødbolde i Superligaen: Det er en tendens der er kommet for at blive
Der bliver scoret flere og flere mål på dødbolde i Superligaen. Bo Henriksen er rigtig glad for den udvikling dødbolde har fået i den danske Superliga.