Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Jubel hos Skanderborg over sejren ved kampens slutning i herrehåndbold liga-kampen mellem Aalborg Håndbold og Skanderborg Håndbold i Jutlander Bank Arena Aalborg, 5. december 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skanderborg Håndbold er det første udehold, der i herrernes håndboldliga har vundet en kamp i Aalborg. Sejren kom sikkert i hus, da Skanderborg på intet tidspunkt var bagud.

HÅNDBOLD: Hvis der er nogen, der kan skabe røre i den danske håndbold-andedam, er det Skanderborg Håndbold. Holdet har indtil leveret mange store overraskelser i herrernes håndboldliga, men den absolut største af slagsen kom, da holdet onsdag aften slog Aalborg Håndbold 29-25. Dermed blev de det første hold i sæsonen, der tager hjem fra Gigantium med andet end et nederlag i bagagen.

Skanderborgs herrer hentede endda sejren uden på noget tidspunkt at have været bagud. De kom foran i deres første angreb, og forøgede relativt hurtigt føringen med et på scoringer. Derfra så de sig aldrig tilbage. Endnu mere imponerende var det, at de grønne fra Fælleden kunne trække fra det nordjyske storhold i kampens indledning på trods af, at de fik tre to-minutters udvisninger i de første 12 minutter.

Angrebene blev bare ved med at resultere i scoringer for Skanderborg, og i den anden ende stod Kristoffer Laursen en særdeles solid kamp i målet - han sluttede kampen med en redningsprocent på 43.

Med omkring fem minutter tilbage af kampen bragte Aalborg sig på 22-24, og det lignede derfor, at kampen ville få en tæt afslutning, men Skanderborgs træner, Nick Rasmussen, lagde sit grønne timeout-kort og der kom ro på. Det, der blev sagt i spilstoppet, må have været fornuftigt, for gæsterne kom stærkest ud og scorede fem mål i de sidste minutter. Det lagde en dæmper på det hele. Skanderborg endte med at vinde opgøret 29-25.

Skanderborgs træner, Nick Rasmussen, var efterfølgende rigtig glad for sejren.

- Uanset hvordan man vender og drejer tingene, så giver en sejr jo kun to point. Men jeg synes, også, at sejren giver os et rygstød. Hvis man skal vinde i Aalborg, så skal man spille godt og kampen her viser, at vi har et højt topniveau. Vi havde også perioder, hvor vi ikke ramte topniveauet, men der synes jeg, at vi i dag var gode til at få tingene til at lykkes alligevel, sagde Nick Rasmussen efter kampen.

På en uge har Skanderborg slået rækkens nummer et og to. Nu går de ind til en periode, hvor de har fire kampe på 12 dage og sejren onsdag aften lunede godt på selvtillidskontoen frem mod de kommende opgør, men træneren har blikket rettet stift fremad.

- Der er da ikke nogen tvivl om, at hvis man kigger forbi Skanderborg Fælled når vi styrketræner torsdag eller vi træner med bold fredag, så vil man opleve, at der er en opløftet stemning - i hvert fald inden vi går i gang med den mere hårde del af træningen, sluttede Nick Rasmussen.

Aalborg Håndbold - Skanderborg Håndbold 25-29. Topscorer for Skanderborg var Mathias Bitsch med 10 scoringer.

Chok i Aalborg: Skanderborg tog ligaens første udesejr i Gigantium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Teaser: Kom tæt på AGF?s svenske profil Tobias Sana
I optakten til søndagens Superliga-brag mellem AGF og FC Midtjylland, sætter vi fokus på Tobias Sana, som for alvor har fundet formen i AGF-trøjen.
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Teaser: Kom tæt på AGF?s svenske profil Tobias Sana
I optakten til søndagens Superliga-brag mellem AGF og FC Midtjylland, sætter vi fokus på Tobias Sana, som for alvor har fundet formen i AGF-trøjen.
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.