EVA kroner en flot sæson med tre profiler på årets hold

Selvom EVA ikke fik bronze, kan Trine Rask-Nielsen knytte næven. Hun har nemlig fået en plads på årets hold. Arkivfoto: Ole Nielsen

EVA kroner en flot sæson med tre profiler på årets hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets hold i kvindernes volleyliga er blevet offentliggjort. Elite Volley Aarhus var repræsenteret på tre pladser.

VOLLEYBALL: Som der for nylig stod i avisen, har Elite Volley Aarhus haft en rigtig god sæson. Godt nok tabte de den sidste og afgørende kamp om bronzemedaljerne, men lørdag eftermiddag fik nogle af spillerne og træneren alligevel en vis hæder. Trine Rask-Nielsen og Donata Huebert fik nemlig papir på, at de har været de bedste spillere på deres positioner, henholdsvis center og libero, i denne sæson. Derudover blev deres træner, Shane Smith, kåret til årets træner i ligaen.

Det er alle spillere og trænere i ligaen, som har stemt på deres favoritspillere på de andre hold. Trine Rask-Nielsen har med sine mange fly-angreb og sit gode blokadespil været en svær modstander for de andre hold. Den nytilkomne Donata Huebert er kommet ind på EVA-holdet med sin gode teknik stabiliseret modtagningen og givet en ro i forsvarsspillet. Det har gjort det svært for de andre hold at vinde point mod EVA.

I afstemningen om årets træner, var det kun trænerne i de andre klubber, der kunne stemme. De valgte som nævnt Shane Smith. Den rolige canadier blev hentet til Aarhus før sæsonen gik i gang, og har været et friskt pust til holdet. Han har haft en lidt anden stil, end århusianerne har været vant til, og har blandt andet lagt vægt på, at spillerne skulle blive bedre til selv at træffe beslutninger.

Udover de århusianske profiler er årets hold domineret af spillere fra de to topklubber, Holte og Brøndby. Derudover kom en af EVAs banekvinder i bronzekampen, Jen Hardman, fra Amager VK, på holdet som hæver.

Den tekniske stilist Donata Huebert fik også en plads på årets hold. Hun blev kåret som den bedste libero. Arkivfoto: Ole Nielsen
Den tekniske stilist Donata Huebert fik også en plads på årets hold. Hun blev kåret som den bedste libero. Arkivfoto: Ole Nielsen

EVA kroner en flot sæson med tre profiler på årets hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.