Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Sebastian Henneberg er ikke med i fredagens kamp mod GOG, men forventes at få comeback i næste hjemmekamp. Foto: Ole Nielsen

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Henneberg er blevet opereret i sin fod og ventes først klar til hjemmekampen mod ligaens nuværende bundhold, Mors/Thy. Århus Håndbold spiller fredag aften mod GOG i Odense.

HÅNDBOLD: Han har siddet udenfor i de sidste tre kampe. Anklen, som i første omgang så ud til at klare det fint i opgøret mod Skanderborg, blev aldrig helt så god som håbet og derfor blev Sebastian Henneberg opereret i sidste uge. Her fik han fjernet et stykke knogle på indersiden af sin fod og har gjort så store fremskridt, at han selv føler, han kunne spille fredagens opgør i Odense mod topholdet fra GOG.

Det får han dog ikke lov til. Klubbens fysiske stab vil gerne give ham ekstra tid til at komme sig, så han kan være med i hjemmekampen mod Mors/Thy 20. oktober.

- Dagen efter kampen i Skanderborg havde min fod det ikke specielt godt. Vi prøvede at spare mig frem mod Nordsjælland og jeg var også med i opvarmning til kampen i Ribe, men det blev bare ikke bedre og derfor valgte vi at få foden opereret, fortæller Sebastian Henneberg, der også har fået lagt en blokade i anklen.

- Det går virkelig godt og jeg kan faktisk se min ankel igen efter hævelsen af fortaget sig. Jeg føler selv, at jeg godt kunne spille, men staben vil gerne holde igen, så vi ved, at det er helt godt, siger Henneberg.

Forsvar fungerer

Han har været imponeret over det niveau, der er blevet lagt for dagen fra hans holdkammerater. Specielt defensiven.

- Det var lidt en omvæltning for os, da vores assistenttræner Simon Sørensen ville have implementeret et offensivt 6-0 forsvar i vinterpausen. Vi har været vant til at stå så fladt som vi overhovedet kunne i et par år og derfor har vi haft brug for at finde os til rette i det nye system. Det er dog som om, at det offensive forsvar passer rigtig godt til vores målmand Jens Fredsgaard. Han er rigtig godt til at tage de her frie skud i skæve vinkler, fordi han kan komme ud i en vild figur. Det passer ham bedre end skudene fra otte meter, siger Henneberg og tilføjer, at forsvaret og målmændene har en stor del af æren for den gode start på sæsonen.

- Jens har været rigtig god til at hive redninger frem på de rigtige tidspunkter. Nede i Ribe var han ikke lige så dominerende som i andre kampe, men han havde de her redninger, der lige tager brodden af modstanderen, når de er på vej frem igen, siger Henneberg.

Den gode defensiv bliver en nødvendig i Odense fredag aften mod GOG, hvor Århus Håndbold formentlig også er uden Anders Kragh Martinusen, der ikke har trænet hele ugen på grund af sygdom.

Kampen mod GOG spilles klokken 19.30 i Sparekassen Fyn Arena.

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AaB tog alle tre point på trods af annulleret straffesparksscoring
AaB var lige ved, at tage fra Odense uden point, da dommer Michael Johansen annullerede en straffesparksscoring tidligt i kampen.
Afspil video
Er Robert Skov ved at blive for god til Superligaen? Selv er han iskold
Robert Skov tænker ikke på mulig interesse fra andre klubber. Han har fokus på den interesse, som FC København og hans medspillere giver ham.
Afspil video
Dommen er hård: Vinteren kan ikke komme hurtigt nok for Esbjerg
Casper Høygård kommer her med sin dom over Esbjerg, inden vi med hastige skridt nærmer os juleferien.
Afspil video
John Lammers: Hvis man tror, at det hele er godt, så bliver det værre
For Esbjerg-træner John Lammers er det vigtigt, at man arbejder hårdt hver eneste dag. Se indslaget med John Lammers her, og bliv lidt klogere på ham som træner.
Afspil video
Jacob Friis om sin måde at være træner på: Jeg har altid været tilhænger af tydelighed
Bliv i indslaget her lidt klogere på AaB?s nye cheftræner, Jacob Friis, som i første omgang har fået en kontrakt frem til sommeren 2019.