Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Sebastian Henneberg er ikke med i fredagens kamp mod GOG, men forventes at få comeback i næste hjemmekamp. Foto: Ole Nielsen

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Henneberg er blevet opereret i sin fod og ventes først klar til hjemmekampen mod ligaens nuværende bundhold, Mors/Thy. Århus Håndbold spiller fredag aften mod GOG i Odense.

HÅNDBOLD: Han har siddet udenfor i de sidste tre kampe. Anklen, som i første omgang så ud til at klare det fint i opgøret mod Skanderborg, blev aldrig helt så god som håbet og derfor blev Sebastian Henneberg opereret i sidste uge. Her fik han fjernet et stykke knogle på indersiden af sin fod og har gjort så store fremskridt, at han selv føler, han kunne spille fredagens opgør i Odense mod topholdet fra GOG.

Det får han dog ikke lov til. Klubbens fysiske stab vil gerne give ham ekstra tid til at komme sig, så han kan være med i hjemmekampen mod Mors/Thy 20. oktober.

- Dagen efter kampen i Skanderborg havde min fod det ikke specielt godt. Vi prøvede at spare mig frem mod Nordsjælland og jeg var også med i opvarmning til kampen i Ribe, men det blev bare ikke bedre og derfor valgte vi at få foden opereret, fortæller Sebastian Henneberg, der også har fået lagt en blokade i anklen.

- Det går virkelig godt og jeg kan faktisk se min ankel igen efter hævelsen af fortaget sig. Jeg føler selv, at jeg godt kunne spille, men staben vil gerne holde igen, så vi ved, at det er helt godt, siger Henneberg.

Forsvar fungerer

Han har været imponeret over det niveau, der er blevet lagt for dagen fra hans holdkammerater. Specielt defensiven.

- Det var lidt en omvæltning for os, da vores assistenttræner Simon Sørensen ville have implementeret et offensivt 6-0 forsvar i vinterpausen. Vi har været vant til at stå så fladt som vi overhovedet kunne i et par år og derfor har vi haft brug for at finde os til rette i det nye system. Det er dog som om, at det offensive forsvar passer rigtig godt til vores målmand Jens Fredsgaard. Han er rigtig godt til at tage de her frie skud i skæve vinkler, fordi han kan komme ud i en vild figur. Det passer ham bedre end skudene fra otte meter, siger Henneberg og tilføjer, at forsvaret og målmændene har en stor del af æren for den gode start på sæsonen.

- Jens har været rigtig god til at hive redninger frem på de rigtige tidspunkter. Nede i Ribe var han ikke lige så dominerende som i andre kampe, men han havde de her redninger, der lige tager brodden af modstanderen, når de er på vej frem igen, siger Henneberg.

Den gode defensiv bliver en nødvendig i Odense fredag aften mod GOG, hvor Århus Håndbold formentlig også er uden Anders Kragh Martinusen, der ikke har trænet hele ugen på grund af sygdom.

Kampen mod GOG spilles klokken 19.30 i Sparekassen Fyn Arena.

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Esbjerg nedlagde Hobro efter stærk anden halvleg
Efter en lige første halvleg var det hjemmeholdet Esbjerg fB, der trådte i karakter og med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren over Hobro.
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.