Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Sebastian Henneberg er ikke med i fredagens kamp mod GOG, men forventes at få comeback i næste hjemmekamp. Foto: Ole Nielsen

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sebastian Henneberg er blevet opereret i sin fod og ventes først klar til hjemmekampen mod ligaens nuværende bundhold, Mors/Thy. Århus Håndbold spiller fredag aften mod GOG i Odense.

HÅNDBOLD: Han har siddet udenfor i de sidste tre kampe. Anklen, som i første omgang så ud til at klare det fint i opgøret mod Skanderborg, blev aldrig helt så god som håbet og derfor blev Sebastian Henneberg opereret i sidste uge. Her fik han fjernet et stykke knogle på indersiden af sin fod og har gjort så store fremskridt, at han selv føler, han kunne spille fredagens opgør i Odense mod topholdet fra GOG.

Det får han dog ikke lov til. Klubbens fysiske stab vil gerne give ham ekstra tid til at komme sig, så han kan være med i hjemmekampen mod Mors/Thy 20. oktober.

- Dagen efter kampen i Skanderborg havde min fod det ikke specielt godt. Vi prøvede at spare mig frem mod Nordsjælland og jeg var også med i opvarmning til kampen i Ribe, men det blev bare ikke bedre og derfor valgte vi at få foden opereret, fortæller Sebastian Henneberg, der også har fået lagt en blokade i anklen.

- Det går virkelig godt og jeg kan faktisk se min ankel igen efter hævelsen af fortaget sig. Jeg føler selv, at jeg godt kunne spille, men staben vil gerne holde igen, så vi ved, at det er helt godt, siger Henneberg.

Forsvar fungerer

Han har været imponeret over det niveau, der er blevet lagt for dagen fra hans holdkammerater. Specielt defensiven.

- Det var lidt en omvæltning for os, da vores assistenttræner Simon Sørensen ville have implementeret et offensivt 6-0 forsvar i vinterpausen. Vi har været vant til at stå så fladt som vi overhovedet kunne i et par år og derfor har vi haft brug for at finde os til rette i det nye system. Det er dog som om, at det offensive forsvar passer rigtig godt til vores målmand Jens Fredsgaard. Han er rigtig godt til at tage de her frie skud i skæve vinkler, fordi han kan komme ud i en vild figur. Det passer ham bedre end skudene fra otte meter, siger Henneberg og tilføjer, at forsvaret og målmændene har en stor del af æren for den gode start på sæsonen.

- Jens har været rigtig god til at hive redninger frem på de rigtige tidspunkter. Nede i Ribe var han ikke lige så dominerende som i andre kampe, men han havde de her redninger, der lige tager brodden af modstanderen, når de er på vej frem igen, siger Henneberg.

Den gode defensiv bliver en nødvendig i Odense fredag aften mod GOG, hvor Århus Håndbold formentlig også er uden Anders Kragh Martinusen, der ikke har trænet hele ugen på grund af sygdom.

Kampen mod GOG spilles klokken 19.30 i Sparekassen Fyn Arena.

Efter operation: Århus Håndbold-spiller sigter mod Mors/Thy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.