Endnu en Ryan fuldender Bears-trup

Bakken Bears-truppen er nu så godt som fyldt. Sæsonen skydes i gang om en god måned. Arkivfoto: Kim Haugaard

Endnu en Ryan fuldender Bears-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryan Martin er udset til at blive Bakken Bears' sjettemand i den kommende sæson. Truppen er dermed stort set fuldendt, og sportsdirektøren er optimistisk før ny sæson selvom der er meget at leve op til.

BASKETBALL: Med mesterskab, pokaltitel og semifinale i Europe Cup under bæltet er de fleste enige om, at den seneste Bakken Bears-sæson var den bedste set i dansk basketball.

Og den slags kan jo være svært at leve op til.

Men Bakken Bears bliver nødt til at gøre et forsøg i den kommende sæson.

Og fredag faldt den sidste store brik på plads i sammensætningen af truppen.

Torsdag hentede Bears Ryan Evans. Og fredag gik en ny Ryan så ind over dørtrinnet. Nemlig Ryan Martin. Han er jamaicanskfødt englænder på den gode side af to meter og udset til at blive første mand, der kommer ind fra bænken.

Forwarden er 26 år og har senest spillet i Italiens Serie B og i Slovakiet.

- Han er en stor og stærk mand, der kan tage rebounds. Men han har også et fornuftigt skud og han kan tage bolden til kurven. Men han er lidt mere skraldemandsagtig end de andre. Og tanken er, at han skal fungere i en rotation med Michel Diouf og Ryan Evans på de to store pladser, fortæller Bakkens sportsdirektør, Michael Piloz.

Bakken Bears-truppen
  • Guards: Tobin Carberry (Ny, USA), Darko Jukic, Adama Darboe, Thomas Lærke.
  • Forwards: Ryan Evans (Ny, USA), Tylor Ongwae (Ny, Kenya), Ryan Martin (Ny, England), Morten Sahlertz, Sylvester Berg, David Kristensen.
  • Center: Michel Diouf (Senegal).
  • Afgang: DeVaughn Akoon-Purcell, Jaye Crockett, Doug Wiggins, Tony Bishop, Nicolai Iversen

Afventer med Big Chris

Med Ryan Martin ombord er Bears-truppen komplet. Dog er det stadig usikkert om 38-årige Chris Christoffersen tager endnu en sæson.

Som altid er det en trup, hvor den brede forventning i basketdanmark er, at Bears skal vinde mesterskabet. Men sportsdirektøren lægger ikke skjul på, at det er svært at forvente sig lige så store resultater som i fjor.

- Vi skal ikke være blinde for, at vi i seneste sæson ramte lidt over par med Jaye Crockett og DeVaughn Akoon-Purcell. Og derudover havde vi Diouf. Og Tony Bishop løb rundt som en billig backup. Vi fik mere end vi betalte for, og den slags kan man jo ikke ramme hvert år.

- Men truppen ser spændende ud. Vi er lidt større end sidste år. Og forhåbentligt kan vi være lige så atletiske og underholdende - og forhåbentligt kan resultaterne nogenlunde følge med.

- Sidste år var vi meget et scoringshold. Vi havde DeVaughn som er en rigtig scorer. Men i år har vi lidt mere fokus på, at vi ikke hele tiden kan kompensere for noget i forsvaret. Så vi har prøvet at finde nogle, der ser bedre ud forsvarsmæssigt. Og derfor kan man også godt forestille sig, at truslen angrebsmæssigt er fordelt til flere steder. Og samtidig er højdeforskellen på den mindste og største spiller mindre end sidste år - og derfor har vi flere muligheder for at bytte rundt i forsvaret, siger Michael Piloz.

Reglerne i Danmark foreskriver, at hvert hold maksimalt må have tre amerikanere i en trup. Og selvom planen egentlig var at finde en fra den anden side af Atlanten som sidste mand i truppen, faldt valget på engelske Ryan Martin med de jamaicanske rødder. Og derfor har Bakken Bears stadig et amerikansk pas "i banken".

- Det er ikke decideret et ønske, at vi ikke skulle bruge alle de amerikanske pas. Men vi ser det da som en fordel, at hvis vi ønsker at gøre noget i løbet af sæsonen, så har vi frie hænder, siger sportsdirektøren.

Ryan Martin og Bakken Bears begynder træningen i næste uge og tager hul på sæsonen 20. september.

Endnu en Ryan fuldender Bears-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF nedlagde Brøndby i målrig affære
AGF vandt søndag aften en 3-2-sejr hjemme over Brøndby i Superligaen.
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Kasper Hjulmand om dødbolde i Superligaen: Man dræber tempoet og intensiteten i spillet
Kasper Hjulmand giver sin mening, om den retning Superligaen har taget, i forhold til de mange scoringer på dødbolde.
Afspil video
Andreas Skov Olsen om hans svære rejse til Superligaen: Jeg kom nok ikke til at spille fodbold igen
Andreas Skov Olsen er et af Superligaens største talenter i øjeblikket, men det kunne have været slut allerede før det begyndte.
Afspil video
Fra Fischers redningsmål til OB?s klasse-kasse: Se alle Superliga-rundens mål her
Vi har samlet alle målene fra denne Superliga-runde, hvor du blandt andet kan se OB?s fire mål mod Horsens, ustoppelige Fischer og meget mere!
Afspil video
Highlights: OB isolerer Hobro i bunden med knusende fire-måls sejr over Horsens
Målt på chancer og spil var det egentlig en forholdsvis lige kamp, der alligevel endte med en storsejr til OB.
Afspil video
Bo Henriksen om dødbolde i Superligaen: Det er en tendens der er kommet for at blive
Der bliver scoret flere og flere mål på dødbolde i Superligaen. Bo Henriksen er rigtig glad for den udvikling dødbolde har fået i den danske Superliga.