Eriksen stod igen stærkt i billedet

Christian Eriksen spillede ikke sin bedste landskamp, men han scorede endnu en gang. Foto: Lars Møller/Scanpix

Eriksen stod igen stærkt i billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange spillere præsterede på det jævne mod Mexico. Men topscoreren og en indskifter lyste op.

Kasper Schmeichel 4

Mellem stængerne var der ikke noget at komme efter hos Schmeichel, der virkede uhyre sikker på de få nærgående forsøg, mexicanerne havde. Men i spillet med fødderne viste han svagheder, der kan godt virke lidt bekymrende.

Jens Stryger Larsen 4

Han kom med masser af energi, men i det fremadrettede spil led han også under, at Sisto havde en skidt aften. Stryger blev sat på mange prøver mod lynhurtige Jesus Corona i anden halvleg, og han var ind imellem overmatchet.

Andreas Christensen 7

Ganske få gange havde han lidt uvante problemer med at få sluppet bolden i tide og til rette modtager, men ellers spillede han en uhyre solid kamp, der giver ro i sindet inden VM.

Simon Kjær 4

Det er lidt den samme sang hver gang med Kjær - duelspillet er fremragende, men i spillet fremad banen er der stort set altid plads til forbedring. Han spillede sig op efter pausen.

Henrik Dalsgaard 02

Jesus Corona var simpelt hen for stor en mundfuld for Dalsgaard, og det kan godt give lidt panderynker, når man tænker på, at der lige om lidt venter modstandere i verdensklasse.

Thomas Delaney 4

En enkelt virkelig godt fremstød, som han ikke fik gjort færdigt, står tilbage som den bedste aktion i en kamp, hvor Delaney præsterede solidt - og ikke mere end det. Han skal nok være klar, når det gælder i Rusland.

William Kvist 4

Også han præsterede solidt og kom i vejen for det, han skulle komme i vejen. En stor del af hans værdi for holdet er usynlig, men han er Hareides mand, og det bliver der ikke pillet ved inden første VM-kamp på lørdag.

Christian Eriksen 7

Et par gange før pausen viste han uvante tekniske mangler, og Eriksen skulle lige bruge et godt tilløb for at komme i gang. Men det taler for hans klasse, at han kom til afslutninger og fik scoret - han er bare vores helt store VM-håb.

Yussuf Poulsen 7

Fysisk sled og slæbte han kampen igennem og stod fint distancen mod de stærke mexicanere. Teknisk set er der plads til forbedringer, men Poulsen skal roses stort for at score et fremragende mål.

Nicolai Jørgensen 4

Han gjorde mange rigtig, men ikke én ting rigtig godt. Det blev en lige ved og næsten-kamp for Nicolai Jørgensen, der dog ikke behøver frygte for sin plads på holdet.

Pione Sisto 02

De hurtige mexicanere pillede ret hurtigt pynten af Sisto, der simpelt hen ikke lykkedes med noget af sit højt anlagte spil. Han skal roses for, at han fortsatte trods modgangen, og den evne får han brug for under VM-slutrunden.

Martin Braithwaite 7

Meget opmuntrende indhop af Braithwaite, der i sit første kvarter på banen viste masser af initiativ og lignede en spiller, der bare ville ind i startopstillingen. Det kommer han næppe, men Sisto kan ikke føle sig sikker, hvis han ikke præsterer mod Peru.

Kasper Dolberg 4

Også han viste sig frem fra sin gode side og var tæt på at score umiddelbart efter indskiftningen. Fint signal fra unge Dolberg, der naturligvis ikke er blandt de første 11 på lørdag, men som godt kan komme ind og lave lidt VM-ravage.

Lasse Schöne UB

Lukas Lerager UB

Victor Fischer UB

Michael Krohn-Dehli UB

12 skalaen
12 Landsholdsklasse 10 Fremragende 7 Helt i orden 4 Lige godkendt 02 Under niveau 00 Svag præstation -3 Uacceptabelt UB Uden for bedømmelse

Eriksen stod igen stærkt i billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Stort drama til det sidste i Aarhus, hvor AGF og AaB spillede 2-2
AGF og AaB spillede søndag aften uafgjort i en kamp, der havde det hele. AGF havde muligheden for at lukke kampen, men det lykkedes ikke. I stedet fik AaB udlignet til 2-2, hvilket blev kampens resultat.
Afspil video
I skoven med Fonoudi & Toutouh: Jeg føler mig ikke tryg her, bro
Kian Fonoudi har været en tur i Aarhus og snakket med den nye AGF-signing, Youssef Toutouh, som i den grad ikke føler sig på hjemmebane i den jyske natur.
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Robert Skov om hans giftige afslutninger: Skarphed, tempo og puls er afgørende
Robert Skov er blevet en af Superligaens bedste afsluttere. I klippet fortæller han hvordan han hvordan han udvikler sin teknik på træningsbanen.
Afspil video
Flemming Povlsen om Steve Trawally-sagen: Det er en lottokupon med garanteret gevinst
Eksperterne i studiet drøftede Bubacarr ?Steve? Trawally og Vejle-situationen. De var dog ikke videre imponerede af forretningsstrategien.
Afspil video
Jacob Krüger om Steve Trawally-sagen: Der er ikke noget suspekt i den her sag
Vejle Boldklub har hentet den gambiske fodboldspiller Bubacarr ?Steve? Trawally, men spilleren har aldrig optrådt i Vejle-trøjen. I klippet udtaler Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, sig om sagen.
Afspil video
Den afrikanske Vejle-spiller i Kina: Historien om Steve er en speget affære
Vejle Boldklub hentede i sidste vinter den gambiske fodboldspiller Bubacarr ?Steve? Trawally. Spilleren har aldrig optrådt for Vejle, men han kan potentielt blive til en milliontransfer.
Afspil video
Highlights: Stort drama til det sidste i Aarhus, hvor AGF og AaB spillede 2-2
AGF og AaB spillede søndag aften uafgjort i en kamp, der havde det hele. AGF havde muligheden for at lukke kampen, men det lykkedes ikke. I stedet fik AaB udlignet til 2-2, hvilket blev kampens resultat.