Eriksen stod igen stærkt i billedet

Christian Eriksen spillede ikke sin bedste landskamp, men han scorede endnu en gang. Foto: Lars Møller/Scanpix

Eriksen stod igen stærkt i billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange spillere præsterede på det jævne mod Mexico. Men topscoreren og en indskifter lyste op.

Kasper Schmeichel 4

Mellem stængerne var der ikke noget at komme efter hos Schmeichel, der virkede uhyre sikker på de få nærgående forsøg, mexicanerne havde. Men i spillet med fødderne viste han svagheder, der kan godt virke lidt bekymrende.

Jens Stryger Larsen 4

Han kom med masser af energi, men i det fremadrettede spil led han også under, at Sisto havde en skidt aften. Stryger blev sat på mange prøver mod lynhurtige Jesus Corona i anden halvleg, og han var ind imellem overmatchet.

Andreas Christensen 7

Ganske få gange havde han lidt uvante problemer med at få sluppet bolden i tide og til rette modtager, men ellers spillede han en uhyre solid kamp, der giver ro i sindet inden VM.

Simon Kjær 4

Det er lidt den samme sang hver gang med Kjær - duelspillet er fremragende, men i spillet fremad banen er der stort set altid plads til forbedring. Han spillede sig op efter pausen.

Henrik Dalsgaard 02

Jesus Corona var simpelt hen for stor en mundfuld for Dalsgaard, og det kan godt give lidt panderynker, når man tænker på, at der lige om lidt venter modstandere i verdensklasse.

Thomas Delaney 4

En enkelt virkelig godt fremstød, som han ikke fik gjort færdigt, står tilbage som den bedste aktion i en kamp, hvor Delaney præsterede solidt - og ikke mere end det. Han skal nok være klar, når det gælder i Rusland.

William Kvist 4

Også han præsterede solidt og kom i vejen for det, han skulle komme i vejen. En stor del af hans værdi for holdet er usynlig, men han er Hareides mand, og det bliver der ikke pillet ved inden første VM-kamp på lørdag.

Christian Eriksen 7

Et par gange før pausen viste han uvante tekniske mangler, og Eriksen skulle lige bruge et godt tilløb for at komme i gang. Men det taler for hans klasse, at han kom til afslutninger og fik scoret - han er bare vores helt store VM-håb.

Yussuf Poulsen 7

Fysisk sled og slæbte han kampen igennem og stod fint distancen mod de stærke mexicanere. Teknisk set er der plads til forbedringer, men Poulsen skal roses stort for at score et fremragende mål.

Nicolai Jørgensen 4

Han gjorde mange rigtig, men ikke én ting rigtig godt. Det blev en lige ved og næsten-kamp for Nicolai Jørgensen, der dog ikke behøver frygte for sin plads på holdet.

Pione Sisto 02

De hurtige mexicanere pillede ret hurtigt pynten af Sisto, der simpelt hen ikke lykkedes med noget af sit højt anlagte spil. Han skal roses for, at han fortsatte trods modgangen, og den evne får han brug for under VM-slutrunden.

Martin Braithwaite 7

Meget opmuntrende indhop af Braithwaite, der i sit første kvarter på banen viste masser af initiativ og lignede en spiller, der bare ville ind i startopstillingen. Det kommer han næppe, men Sisto kan ikke føle sig sikker, hvis han ikke præsterer mod Peru.

Kasper Dolberg 4

Også han viste sig frem fra sin gode side og var tæt på at score umiddelbart efter indskiftningen. Fint signal fra unge Dolberg, der naturligvis ikke er blandt de første 11 på lørdag, men som godt kan komme ind og lave lidt VM-ravage.

Lasse Schöne UB

Lukas Lerager UB

Victor Fischer UB

Michael Krohn-Dehli UB

12 skalaen
12 Landsholdsklasse 10 Fremragende 7 Helt i orden 4 Lige godkendt 02 Under niveau 00 Svag præstation -3 Uacceptabelt UB Uden for bedømmelse

Eriksen stod igen stærkt i billedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.