Fast døgnrytme holder Bakken kørende

Fredag dribler Tobin Carberry og Bakken videre til Fyn for at møde Svendborg Rabbits i ligaen. Foto: Mathias Fredslund Hansen

Fast døgnrytme holder Bakken kørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears har fået skabt et setup, der gør det muligt at præstere i både Europa og den hjemlige liga på samme tid. Fredag aften skal holdet forsøge at hente sin syvende sejr i ligaen.

Basketball: Der bliver stillet store krav til planlægningen, hvis man skal begå sig i både liga og europæisk sammenhæng. Onsdag aften viste Bakken Bears sin styrke i FIBA Europe Cup, da den tidligere rumænske basket-stormagt Steaua Bucuresti fik en lektion i hurtig og effektiv basketball. Torsdag blev brugt på at rejse tilbage til Danmark og fredag skal de danske mestre til Svendborg for at forsvare sin status som ubesejret i den danske liga.

De kommer ikke sovende til det, spillerne i Bakken Bears.

- Vi lander i Aarhus torsdag aften kvart over ni. Derfor har vi også brugt morgenen på at se video på Svendborg Rabbits og forberede os taktisk på kampen. Fredag morgen tager vi en let fysisk træning og så ruller vi afsted mod Fyn, fortæller Bakkens tekniske coach Jakob Freil fra lufthavnen i Bucharest inden hjemrejsen.

- Det er efterhånden blevet rutine for os, selvom det er hård kost for spillerne. Den danske liga er dog blevet bedre til at indrette sig efter FIBA, så vi spiller europæisk onsdag og liga i weekend. Mod Svendborg er det imidlertid en fredagskamp og det gør tingene lidt mere presset, men sådan er gamet, siger Freil og tilføjer, at det i disse perioder er ekstremt vigtigt at holde rytmerne intakt. Man skal ikke stå tidligt op eller komme for sent i seng. Nattesøvnen skal passes.

- Det er også derfor, at vi har taget det stille og roligt i Bucharest torsdag, hvor nogle af spillerne også har styrketrænet, lyder det.

Flot indsats

Onsdagens sejr i Rumænien sikrede et videre avancement til næste runde i FIBA Europe Cup. En sejr, der ikke blev mindre god af, at der blev rokeret en del undervejs og det meste af bænken kom i spil, hvilket også ramte hjemmeholdet hårdt.

- Vi var lidt nervøse for, at det kunne blive en sovepude for os, at Bucuresti var ramt af skader, men vi leverede en virkelig flot performance hele vejen rundt og så blandt andet Sylvester Berg, Morten Sahlertz og Adama Darboe komme ind og levere på højt niveau, siger Freil.

Den store opgave bliver at tage det høje niveau med til Fyn, hvor værterne fra Svendborg er ubesejret efter de første seks opgør. I modsætning til Bakken, der også er ubesejret, har fynboerne dog haft flere modstandere fra ligaens Pro B.

- Det er uden tvivl en fordel, at vi havde så mange forskellige i spil i Rumænien, men det handler også om at kunne holde niveau. Det så vi senest mod Stevnsgade, at vi havde lidt svært ved holde fokus gennem en hel kamp, og det bliver spændende at se hvordan vi tackler det mod Svendborg, lyder det fra mestrenes tekniske coach.

Fredagens kamp i Svendborg Idrætscenter spilles klokken 19.00.

Fast døgnrytme holder Bakken kørende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.