Fire talenter og en ligaprofil vælger Hadsten Håndbold

Gitte Andersen skal i den kommende sæson være assistenttræner i Hadsten Håndbold. Foto: Annelene Petersen

Fire talenter og en ligaprofil vælger Hadsten Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hadsten Håndbold kunne tirsdag aften præsentere fem nye ansigter til deres 1. divisionshold i den kommende sæson. Heriblandt ligaprofilen fra Randers HK, Gitte Andersen, der skal være assistenttræner.

HÅNDBOLD: Fire spillere og en assistenttræner. Hadsten Håndbold havde gang i den helt store præsentationsrunde, da de tirsdag aften holdt pressemøde hos en af klubbens sponsorer.

Ligaprofilen Gitte Andersen stopper sin aktive karriere, når hendes kontrakt udløber med Randers HK til sommer og bliver i stedet assistenttræner for Jeppe Vestergaard i 1. divisionsklubben.

- Jeg er virkelig glad for, at Gitte Andersen har sagt ja til at blive assistent. Hun kommer med en enorm vindermentalitet og forlanger 1000 procent af sine omgivelser. Det er vigtigt hvis vi skal løfte træningsmiljøet i klubben. Gitte har spillet de seneste 10 år på højeste niveau og kan bruge meget af sin erfaring i det daglige, siger Hadstens cheftræner Jeppe Vestergaard.

Han har ønsket, at Gitte Andersen ikke bliver spillende assistenttræner i første omgang, men har alligevel bestilt et ekstra spillesæt til fløjspilleren, hvis Hadsten skulle blive ramt af skader.

- Det har været vigtigt for mig at finde en person, som kunne indgå i et team, hvor vi kan sparre med hinanden. Jeg er heller ikke færdiguddannet som træner og er også ung på mit felt. Jeg tror egentlig, at Gitte godt kunne være klar på at spille videre, men det har været vigtigt for mig, at jeg har en assistent som jeg ikke skal skifte ind og ud. På den anden side er det et guldkort at have på hånden, hvis vi skulle løbe ind i mange skader på et tidspunkt, siger træneren.

Gitte Andersen er med på, at hendes arbejde primært skal ske fra trænerbænken.

- Nu er det kapitel med at være spiller på højeste plan slut, og så skal fokus være på at hjælpe spillerne med at udvikle sig og præstere bedst muligt i kampene, siger Gitte Andersen i en pressemeddelelse.

Hadsten Håndbold
Nye navne i Hadsten Håndbold til den kommende sæson:Trænere:

Jeppe Vestergaard - Cheftræner, skifter fra Aarhus United, hvor han var assistenttræner

Gitte Andersen - Assistenttræner, tidligere ligaprofil i Randers HK

Spillere:

Sara Kallestrup - skifter fra Aarhus United

Sophie Amalie Moth - skifter fra Gudme HK

Rikke Thorngaard - skifter fra Randers HK

Lotte Vestergaard - skifter fra Randers HK

Hadsten fremfor liga

Jeppe Vestergaard fortalte ved sin ansættelse i Hadsten tidligere på året, at han gerne ville have et miks af talent og rutine. Med tilføjelsen af de seneste fire nye spillere, har han fået et ordentligt skud talent. Sara Kallestrup skifter fra Aarhus United, Rikke Thorngaard og Lotte Vestergaard skifter fra Randers HK, mens keeper Sophie Amalie Moth kommer fra Gudme HK.

- Det er fire store talenter, der gerne vil træne meget og derfor har søgt vores miljø, hvor de også kan få ansvar og tillid i kampene. Jeg er virkelig glad for, at vi har kunne hente alle sammen. Det er alle sammen første valg fra min side og det er virkelig kvalitet, som vi henter ind i truppen, siger Jeppe Vestergaard.

- Tre af dem havde mulighed for at skrive kontrakt med ligaklubber, men har valgt at tage til Hadsten i stedet for, og det vidner om, at vi har gang i noget helt rigtigt i Hadsten. Folk tror på det miljø, siger Jeppe Vestergaard og peger på stortalentet Rikke Thorngaards skifte som en blåstempling af 1. divisionsklubben.

- Rikke havde mulighed for at blive i Randers HKs ligatrup, men valgte at komme herud og det er den største blåstempling af vores projekt, ligesom keeper Sophie Amalie Moth også kunne være kommet til en ligaklub, siger han.

Flere navne på vej

Tilføjelsen af de fire nye spillere bliver dog ikke de sidste til den kommende sæson. Træneren mangler fortsat at finde en rutineret højre fløj og en stregspiller til den nye sæson. Han er dog tæt på at få aftalerne i hus.

- Derudover skal vi måske finde en bagspiller mere. Holdet var lidt ramt på bredden i sidste sæson og det vil være godt med en ekstra bred trup. Så hvis den rigtige bagspiller dukker op, skal vi have en mere, siger træneren.

Ambitionen er, at Hadsten skal spille med i toppen i den kommende sæson. Jeppe Vestergaard udnævner Sønderjyske og Horsens som potentielle tophold og forventer at hans eget hold bliver en del af den gruppe, der kommer lige efter.

- Vi går naturligvis på banen for at vinde hver eneste gang. Det er ambitionen. Det er en del af læringen at vinde kampe, men vi skal også have udviklingen i fokus. Derfor er det heller ikke katastrofalt, hvis vi ikke ender i top tre, selvom det er vores ambition at være med i den gruppe, hvor Horsens, Sønderjyske, Vendsyssel og Ringsted vil være, siger cheftræneren.

Fire talenter og en ligaprofil vælger Hadsten Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Highlights: Poulsens første brændte straffespark i Superligaen sikrede AGF point!
Jakob Poulsen havde før dagens opgør scoret på samtlige 16 straffesparks forsøg, som han har haft i Superligaen. I premiere-kampen mod AGF, fik kaptajnen dog gummiben og blevet reddet af Jovanovic.
Afspil video
Highlights: FCK spillede sig til europæisk fodbold efter sejr over AGF
FC København vandt hjemme 4-1 over AGF fredag aften og sikrede sig dermed en plads i Europa League-kvalifikationen.
Afspil video
Highlights: Backman og Pusic nedlagde Sønderjyske
AGF er klar til Europa League-playoffsfinalen mod FCK på fredag efter en samlet sejr på 4-2 mod Sønderjyske.
Afspil video
Highlights: AGF smed 2-0 føring over styr på hjemmebanen
Martin Pusic var brandvarm med to mål, men det skulle vise sig, at det ikke var nok for AGF, der gik helt ned med flaget det sidste kvarter mod Sønderjyske.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: To målmandskoks i AaB-sejr over FCM
AaB fik fredag aften en sen 2-1-sejr over FC Midtjylland i et opgør, der bød på to store målmandskoks.
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Ståle slår fast: Lige nu er flere foran Kvist
Ståle Solbakken diskuterer William Kvists situation på FCK-holdet.
Afspil video
Drachmann klar til nyt kapitel: OB har gang i et spændende projekt
OB har købt den tidligere FC Midtjylland-spiller, Janus Drachmann, der særligt skal bidrage med rutine, vildskab og ærgerrighed.
Afspil video
Fra fattigdom til FCM-profil: Sanneh fortæller om sit gamle liv i Gambia
Vi tog med den stærke forsvarsspiller, Bubacarr Sanneh, til Gambia, da Sanneh besøgte sin familie.