Fremad-træner på trods af nedrykningsspil: Jeg synes det har været en god sæson

Morten Mølkær er glad for, at holdet i foråret er blevet farlige på dødboldssituationer. 11 mål har de scoret efter standarder. Foto: Ole Nielsen

Fremad-træner på trods af nedrykningsspil: Jeg synes det har været en god sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Mølkjær er tilfreds med sæsonen, der har været lærerig for hans spillere. Næste år mener han, at holdet kan være med i spillet om at være med i oprykningspuljen.

FODBOLD: - Jeg synes bestemt det har været en god og lærerig sæson for os, siger Morten Mølkjær, cheftræner i Aarhus Fremad, om den sæson, der er overstået, efter Aarhus Fremad lørdag spiller sin sidste kamp i årets 2. division.

På trods af et skidt efterår, der resulterede i, at klubben fra nordbyen ikke fik en plads i oprykningsspillet, blåstempler cheftræneren alligevel sæsonen. Hvorfor gør han så det? Han mener, at holdet er blevet mere sammentømret, og at har fundet sin stil.

- I superligaen kan man også se, at alle de hold, der er kommet i top-seks er hold, der har en klar stil. Om det så er en possesion-stil som Nordsjælland eller en powerstil som Horsens eller Midtjylland eller Brøndby for den sags skyld, så er det ikke hold, der er afveget fra deres stile, som er kommet med i toppen, siger han.

Fakta
Kampene for de lokale 2. divisionshold lørdag:Aarhus Fremad møder B93 på Østerbro Stadion

VSK møder AB på Vejlby Stadion

Odder møder Dalum på hjemmebane

Lyseng møder Næsby på Alpi Arena Næsby

Alle kampe spilles 14.00

Optimistisk for næste sæson

Fordi holdet nu har fundet sin stil, er træneren også fortrøstningsfuld i forhold til den kommende sæson. Selvom det ser ud til at blive en hård række, med blandt andet 1. divisions nedrykkere, Brabrand og Skive, tror han alligevel på, at holdet kan spille med om at komme i oprykningsspillet.

Nedrykningsspillet har ikke været den store hjælp for klubben. I og med, at holdet relativt hurtigt sikrede sig overlevelse i rækken, kom det ikke ud i de afgørende knald eller fald kampe, som ellers kan være med til at tømre et hold sammen. Men selvom holdet aldrig havde pistolen for panden, synes cheftræneren alligevel, at spillerne er rykket tættere sammen i bussen.

- De hold, der har været i oprykningsspillet, er bedre end dem, der har været i nedrykningsspillet. Det giver jo sig selv. Men jeg synes, at vi har fået noget ud af det. Det er sådan i fodbold, ligesom i håndbold og andre holdsportsgrene, at man bliver bedre af at spille mod nogle som er bedre end en selv. Omvendt havde det ikke været sjovt at ligge i oprykningsspillet, uden at have haft noget at gøre, siger Morten Mølkjær.

Udover Aarhus Fremad har de århusianske klubber VSK og Lyseng også spillet 2. division. Begge klubber er allerede rykket ned.

Fremad-træner på trods af nedrykningsspil: Jeg synes det har været en god sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.