Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Han har allerede været en succes og scoret tre mål i sine første tre divisionskampe. Foto: Ole Nielsen

Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Angriberen har indtil videre været en stor gevinst for de sort og gulstribede og det skyldes nok, at han trives i klubben.

FODBOLD: Aarhus Fremads nye angriber var henover sommeren til prøvetræninger i både Bulgarien og Norge. Christian Nissen hedder han, er skiftet fra Ringkøbing til Fremad - på trods af, at han havde tilbud, der var bedre økonomisk.

Men for den omtrent to meter høje angriber, er det vigtigste, at han er det rigtige sted. Tidligere spillede han i FC Fredericia, og der gik det ikke så godt, som han kunne ønske. Spillede var måske også så meget sagt, for det meste af tiden sad han på bænken, og det drænede ham for motivation.

- Det er vigtigt for mig, at jeg trives, for så ved jeg, at jeg er bedre på en fodboldbane. Nu har jeg været i Ringkøbing i halvandet år, og inden da sad jeg på bænken i rigtig lang tid i Fredericia. Det synes jeg var røvsurt for at sige det lige ud. Så kom jeg til Ringkøbing og jeg begyndte at spille fast og have en betydning, siger Christian Nissen

- Der fik jeg en fornemmelse af, hvad det betyder for mig at have det godt på og uden for banen, for det smitter af på mine præstationer på banen, uddyber han.

Fakta
Onsdagens lokale 2. divisionskampeAarhus Fremad møder Odder på Riisvangen Stadion 18.00

Brabrand møder Kjellerup på Bjergets Idrætsanlæg 18.00

Der er mål når det er sjovt

Og noget tyder på, at angriberen, der i den seneste sæson scorede 13 mål i 24 kampe for Ringkøbing i 2. division, har fundet sig godt til rette på Riisvangen. I de første tre divisionskampe for sin nye klub har han scoret tre gange. Han er selv glad for at arbejde sammen med træneren, Morten Mølkjær.

- Det handler om, at jeg skal kunne se mig selv i det. Første gang jeg talte med Morten (Mølkjær, red.) var det meningen, at vi bare skulle tale en times tid, men det endte med at tage en halv eftermiddag, fordi der var så mange ting, der tiltalte mig ved det, og så faldt vi bare i snak og det var meget interessant, siger han.

- Det var sådan noget, der bekræftede mig i, at det var det rigtige at vælge Aarhus Fremad, uddyber han.

Boldspillende tank

Morten Mølkjær er også rigtig glad for, at det er lykkes klubben at lokke Christian Nissen til.

- Han gjorde et stort indtryk allerede, da jeg så ham spille i Ringkøbing første gang. Han kan godt bare ligne sådan en stor tank centerforward, men der er altså noget bold i ham, siger Morten Mølkjær.

Men træneren roser ham også for hans kvaliteter rundt om det rent fodboldtekniske. Ifølge Morten Mølkjær har han masser af karakter og vindermentalitet. Han stiller store krav til medspillere og sig selv.

Men hvis man spørger ham, hvad han gerne vil med sin fodbold, får man et svar som rigtig mange andre fodboldspillere nok ville give.

- Nu kommer der et rigtigt klichesvar. Jeg vil gerne drive det så vidt som muligt, og det er jo selvfølgelig at spille på så højt et niveau som muligt. Jeg spiller ikke fodbold for at skulle være rig af det, men det ville da være fedt at kunne komme til at leve af det igen. Og ellers så er det at komme så tæt på det som muligt, siger Christian Nissen.

- Jeg spiller fodbold, fordi det simpelthen er megasjovt.

Onsdag aften møder Christian Nissen og Aarhus Fremad Odder på Riisvangen.

Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.