Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Han har allerede været en succes og scoret tre mål i sine første tre divisionskampe. Foto: Ole Nielsen

Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Christian Nissen skiftede i sommer til Aarhus Fremad. Angriberen har indtil videre været en stor gevinst for de sort og gulstribede og det skyldes nok, at han trives i klubben.

FODBOLD: Aarhus Fremads nye angriber var henover sommeren til prøvetræninger i både Bulgarien og Norge. Christian Nissen hedder han, er skiftet fra Ringkøbing til Fremad - på trods af, at han havde tilbud, der var bedre økonomisk.

Men for den omtrent to meter høje angriber, er det vigtigste, at han er det rigtige sted. Tidligere spillede han i FC Fredericia, og der gik det ikke så godt, som han kunne ønske. Spillede var måske også så meget sagt, for det meste af tiden sad han på bænken, og det drænede ham for motivation.

- Det er vigtigt for mig, at jeg trives, for så ved jeg, at jeg er bedre på en fodboldbane. Nu har jeg været i Ringkøbing i halvandet år, og inden da sad jeg på bænken i rigtig lang tid i Fredericia. Det synes jeg var røvsurt for at sige det lige ud. Så kom jeg til Ringkøbing og jeg begyndte at spille fast og have en betydning, siger Christian Nissen

- Der fik jeg en fornemmelse af, hvad det betyder for mig at have det godt på og uden for banen, for det smitter af på mine præstationer på banen, uddyber han.

Fakta
Onsdagens lokale 2. divisionskampeAarhus Fremad møder Odder på Riisvangen Stadion 18.00

Brabrand møder Kjellerup på Bjergets Idrætsanlæg 18.00

Der er mål når det er sjovt

Og noget tyder på, at angriberen, der i den seneste sæson scorede 13 mål i 24 kampe for Ringkøbing i 2. division, har fundet sig godt til rette på Riisvangen. I de første tre divisionskampe for sin nye klub har han scoret tre gange. Han er selv glad for at arbejde sammen med træneren, Morten Mølkjær.

- Det handler om, at jeg skal kunne se mig selv i det. Første gang jeg talte med Morten (Mølkjær, red.) var det meningen, at vi bare skulle tale en times tid, men det endte med at tage en halv eftermiddag, fordi der var så mange ting, der tiltalte mig ved det, og så faldt vi bare i snak og det var meget interessant, siger han.

- Det var sådan noget, der bekræftede mig i, at det var det rigtige at vælge Aarhus Fremad, uddyber han.

Boldspillende tank

Morten Mølkjær er også rigtig glad for, at det er lykkes klubben at lokke Christian Nissen til.

- Han gjorde et stort indtryk allerede, da jeg så ham spille i Ringkøbing første gang. Han kan godt bare ligne sådan en stor tank centerforward, men der er altså noget bold i ham, siger Morten Mølkjær.

Men træneren roser ham også for hans kvaliteter rundt om det rent fodboldtekniske. Ifølge Morten Mølkjær har han masser af karakter og vindermentalitet. Han stiller store krav til medspillere og sig selv.

Men hvis man spørger ham, hvad han gerne vil med sin fodbold, får man et svar som rigtig mange andre fodboldspillere nok ville give.

- Nu kommer der et rigtigt klichesvar. Jeg vil gerne drive det så vidt som muligt, og det er jo selvfølgelig at spille på så højt et niveau som muligt. Jeg spiller ikke fodbold for at skulle være rig af det, men det ville da være fedt at kunne komme til at leve af det igen. Og ellers så er det at komme så tæt på det som muligt, siger Christian Nissen.

- Jeg spiller fodbold, fordi det simpelthen er megasjovt.

Onsdag aften møder Christian Nissen og Aarhus Fremad Odder på Riisvangen.

Fremads nye forward ligner en tank, men der er bold og tanke i ham

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Lars Jacobsen til Robert Skov om mulig landsholdsdebut: Sig nu ja!
Åge Hariede, Lars Jacobsen, Ståle Solbakken og Robert Skov selv forholder sig til spørgsmålet om, hvorvidt Robert Skov skal være en del af det danske landshold.
Afspil video
Dribletur, hælscoring og langskud: Se alle de suveræne Superliga-mål
Se alle målene fra 22. runde i Superligaen
Afspil video
Miraklet i Madrid: Høgh fortæller anekdoter fra dengang, de smed Laudrup og Madrid ud af UEFA Cuppen
Det er 25 år siden, at målmandsikonet Lars Høgh og resten af OB-holdet besejrede Real Madrid 0-2 på Bernabéu, og derfor har vi fanget Lars Høgh til en snak om de gode, gamle dage.
Afspil video
Highlights: FCM tog deres tiende hjemmesejr i træk med kontroversiel Evander-scoring
FC Midtjylland holder snor i deres københavnske rivaler med en flot sejr over AaB, hvor der dog var tvivl om, hvorvidt der var offside på 2-0 målet.