Glen Riddersholm: AGF er gruppens bedste hold

Der var masser af mål at juble over, da AGF gæstede Horsens. I aften fylder fansene formentlig hele udebaneafsnittet i Haderslev og så må vi se, om der også bliver noget at juble over. Sønderjyskes træner Glen Riddersholm mener i hvert fald, at AGF er gruppens bedste mandskab. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Glen Riddersholm: AGF er gruppens bedste hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AGF kan med en sejr i aften så godt som sikre sig en billet til næste års superliga.

FODBOLD: Sønderjyskes træner Glen Riddersholm, der som bekendt var ved roret i AGF, inden David Nielsen tog over, har stor respekt for århusianerne forud for aftenens opgør. Så stor respekt, at han uden tøven kalder 'De Hvide' for gruppens bedste hold.

- Det er et dygtigt mandskab, som kommer. Det er jo gruppens bedste hold lige nu, og derfor skal vi levere en toppræstation, og det håber jeg, at vi gør. Vi skal rejse os oven på sidste søndags kamp, og det føler jeg mig overbevist om, at vi kan, siger Glen Riddersholm til Sønderjyskes hjemmeside.

Mens AGF holder fast i førstepladsen i gruppen og med en sejr i aften kan styre sig så godt som fri af nedrykning, er Sønderjyske kommet skidt i gang i Nedrykningsgruppe 1. Bare et enkelt point er det blevet til i to kampe, mens Vejle Boldklub har hentet syv point i tre kampe. Derfor er det et presset Sønderjyske-mandskab, der i aften går på banen mod AGF.

Det kan derfor forventes, at sønderjyderne kommer fuld kraft.

- Vi skal ud med hjertet uden på trøjen og med fuld power og række ud efter den top to, som stadig ligger lige foran næsen på os. I stedet for at frygte alt det, som man kan tage op som scenarier, så skal vi huske på, at det hele handler om overlevelse, og det gør det uanfægtet resultatet, siger Glen Riddersholm til hjemmesiden.

David Nielsen, cheftræner i AGF, forventer ikke nogen nem kamp. Foto: Ole Nielsen
David Nielsen, cheftræner i AGF, forventer ikke nogen nem kamp. Foto: Ole Nielsen

David Nielsen forventer svær kamp

AGF's cheftræner David Nielsen forventer bestemt ikke nogen nem kamp i Haderslev.

- Sønderjyske spillede ikke godt mod Vejle, men der kommer helt sikkert en trods-reaktion fra dem, for sådan er der jo ikke et hold, der kan se ud to kampe i træk, når der er så meget på spil. Det kan jeg ikke forestille mig. Vi er højt oppe nu, og Sønderjyske er langt nede, men jeg er sikker på, at vi mødes på midten på mandag. Det er en helt ny kamp, sagde AGF's cheftræner for fire dage siden til Århus Stiftstidende.

Glen Riddersholm: AGF er gruppens bedste hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce