Hareide: Konflikten skal parkeres inden næste samling


Hareide: Konflikten skal parkeres inden næste samling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Åge Hareide vil have en ny landsholdsaftale på plads inden næste landsholdssamling.

Inden landskampene mod Irland og Østrig i oktober skal en ny landsholdsaftale på plads, så de sportslige forberedelser bliver optimale modsat optakten til søndagens 2-0-sejr over Wales i Aarhus.

Det siger landstræner Åge Hareide på et pressemøde efter kampen.

- Det var ikke optimal opladning, men vi holdt buret rent, scorede mål og vandt kampen. Nu skal vi få konflikten afsluttet, så vi kan få en endnu bedre opladning, næste gang vi skal spille fodbold, siger Åge Hareide.

Han henviser til, at den midlertidige landsholdsaftale, som sikrede, at Danmark kunne stille med de normale landsholdsspillere mod Wales, udløber ved udgangen af september.

Landstræneren mener, at den store kontinuitet i den danske trup var udslagsgivende for, at det alligevel lykkedes at slå Wales, selv om forberedelserne langt fra var optimale.

- Det er en fordel, at vi har haft kontinuitet i holdet, og alle kender hinanden godt. Selv om vi har to skadede angribere i Nicolai Jørgensen og Kasper Dolberg, så har alle angriberne spillet sammen i forskellige situationer.

- Det samme gælder på midtbanen. Det er en stor fordel, når man kun har to dages forberedelse.

- Man kunne mærke på spillerne, at de var glade for at se hinanden og for at kunne spille fodbold igen. Jeg tror ikke, at konflikten har påvirket forholdet spillerne imellem. De år, hvor jeg har været landstræner, har vi fået større forståelse for hinanden, siger Åge Hareide.

Walisernes landstræner, Ryan Giggs, mener, at det bedste hold vandt. Han er dog irriteret over, at Christian Eriksen fik så meget plads ved Danmarks 1-0-mål.

- I første halvleg spillede vi godt mod et godt hold, men vi gav et mål væk. Hvis Christian Eriksen står fri i feltet, så får man problemer. Man kan ikke lade en spiller med hans kvaliteter få så meget tid på bolden.

- I anden halvlegs begyndelse var vi det bedste hold, men så kom straffesparket. Det var lidt hårdt dømt, synes jeg, men overordnet var den danske sejr fortjent, siger Ryan Giggs.

På det omtalte straffespark scorede Christian Eriksen til 2-0.

Hareide: Konflikten skal parkeres inden næste samling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Esbjergenserne tog sejren, trods intensivt Brøndby-pres i de døende minutter
Søndagens sene kamp bød på top-opgør mellem Esbjerg FB og Brøndby IF, hvor oprykkerne fra det vestlige Jylland vandt en kneben 2-1-sejr, på trods af hektisk Brøndby-pres. Joni Kauko leverede en flot detalje, mens Benedikt Röcker forsøgte sig som forward i de sidste minutter.
Afspil video
Stokke: Jeg skal nok snart til at sætte bolden i kassen igen
Efter kampen havde Benjamin Stokke følelsen af, at de skulle have været mere kyniske I deres afslutninger.
Afspil video
Boilesen: Vi spiller ikke særlig godt og laver graverende personlige fejl
Nicolai Boilesen var ikke specielt imponeret af FCKs spil efter kampen, men anerkendte Rasmus Falks flotte præstation i kampen.
Afspil video
Highlights: Fantastiske Falk tryllebandt tilskuerne i dramatisk FCK-sejr over Randers
Randers gav FCK kamp til stregen og var i flere perioder klart dominerende, men Rasmus Falk var her, der og alle vegne for FCK.
Afspil video
25 års-jubilæum fejres med Lars Høgh-mur
I dag er det 25 år siden, at Odense Boldklub og klublegende Lars Høgh stod for det største enkelstående resultat i dansk klubfodbold, da de besejrede mægtige Real Madrid i UEFA-cuppen. Det var en stolt Lars Høgh, som blev hyldet før kampstart mellem OB og Vejle.