Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Michael Kjeldsen (th.) skal sætte sin lid til, at Kasper Dinesen kan vinde en af de mange tætte opgør, der kommer i tirsdagens holdkamp. Foto: Flemming Krogh

Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Højbjerg Badminton Klub vil man gerne være danske mestre i 2020. Tirsdag aften spiller de om bronzemedaljer. Ifølge sportschefen vil en sejr være et vigtigt skridt på vejen.

BADMINTON: Tirsdag spiller Højbjerg bronzekamp i badmintonligaen. Her møder de Vendsyssel i en kamp, der afgør om bronzemedaljerne skal til Aarhus eller til Nordjylland. Højbjerg er ikke favoritter, men de tror på, at de, hvis de rammer dagen, kan hive medaljerne med hjem.

- Det bliver en tæt kamp, der er ikke noget vi hellere vil end at vinde de her bronzemedaljer, siger Michael Kjeldsen, sportschef i Højbjerg Badminton Klub.

- Vi ved, at kampen mod Vendsyssel er helt tæt. Måske er de små favoritter, men mine spillere er i hvert fald helt tændte på at vise, at de kan vinde bronzemedaljerne, uddyber han.

Michael Kjeldsen mener, at alle kampene på nær damesinglen er helt tætte. Deres damesingle er nok en af de ti bedste i verden, og han mener, at hun derfor er favorit i opgøret mod Iben Bergstein. I de andre kampe kommer det til at være dagsformen, der afgør hvem der vinder.

- Der kan altid komme nerver på, men jeg tror ikke, de kan være en ulempe for os. Vi er tændte på præcist det niveau, der skal til for at spille sådan en kamp her. Det er altid den lidt lettere situation, når man ikke er i favorittens rolle, og det er vi ikke. Så vi er dem, der udfordrer, og det er det lette i forhold til nerver. Det er egentlig perfekt for os, der kommer ikke nerver, som gør, at præstationen bliver dårlig i morgen, siger Michael Kjeldsen.

En løftestang

Højbjerg Badminton Klub har haft gang i en god sæson, og sportschefen fortæller, at hele klubben summer af eufori efter de flotte resultater i slutspillet. Klubben har et mål om, at man vil vinde DM guld i 2020, og derfor vil en bronzemedalje i år være et vigtigt skridt på vejen.

- Det kan være en afgørende løftestang for, at vi kan få den kommercielle del, altså vores sponsorarbejde skudt hurtigere afsted, end det bliverlige nu. Det har været en udfordring for os at sælge vores projekt til sponsorere. Det har det været, fordi det er lang tid siden, at århusiansk badminton har været med i toppen, og fordi vi i forvejen har en dygtig konkurrent i Aarhus Badminton, som indtil videre har været foran os, siger sportschefen.

Der er derfor meget på spil, når Højbjerg Badminton Klub tirsdag tager til Arena Nord i Frederikshavn for at spille de afgørende opgør i kampen om bronzemedaljerne. Den første kamp spilles 19.00, og den og resten af kampene kan ses på zibrasport.dk

Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.