Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Michael Kjeldsen (th.) skal sætte sin lid til, at Kasper Dinesen kan vinde en af de mange tætte opgør, der kommer i tirsdagens holdkamp. Foto: Flemming Krogh

Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Højbjerg Badminton Klub vil man gerne være danske mestre i 2020. Tirsdag aften spiller de om bronzemedaljer. Ifølge sportschefen vil en sejr være et vigtigt skridt på vejen.

BADMINTON: Tirsdag spiller Højbjerg bronzekamp i badmintonligaen. Her møder de Vendsyssel i en kamp, der afgør om bronzemedaljerne skal til Aarhus eller til Nordjylland. Højbjerg er ikke favoritter, men de tror på, at de, hvis de rammer dagen, kan hive medaljerne med hjem.

- Det bliver en tæt kamp, der er ikke noget vi hellere vil end at vinde de her bronzemedaljer, siger Michael Kjeldsen, sportschef i Højbjerg Badminton Klub.

- Vi ved, at kampen mod Vendsyssel er helt tæt. Måske er de små favoritter, men mine spillere er i hvert fald helt tændte på at vise, at de kan vinde bronzemedaljerne, uddyber han.

Michael Kjeldsen mener, at alle kampene på nær damesinglen er helt tætte. Deres damesingle er nok en af de ti bedste i verden, og han mener, at hun derfor er favorit i opgøret mod Iben Bergstein. I de andre kampe kommer det til at være dagsformen, der afgør hvem der vinder.

- Der kan altid komme nerver på, men jeg tror ikke, de kan være en ulempe for os. Vi er tændte på præcist det niveau, der skal til for at spille sådan en kamp her. Det er altid den lidt lettere situation, når man ikke er i favorittens rolle, og det er vi ikke. Så vi er dem, der udfordrer, og det er det lette i forhold til nerver. Det er egentlig perfekt for os, der kommer ikke nerver, som gør, at præstationen bliver dårlig i morgen, siger Michael Kjeldsen.

En løftestang

Højbjerg Badminton Klub har haft gang i en god sæson, og sportschefen fortæller, at hele klubben summer af eufori efter de flotte resultater i slutspillet. Klubben har et mål om, at man vil vinde DM guld i 2020, og derfor vil en bronzemedalje i år være et vigtigt skridt på vejen.

- Det kan være en afgørende løftestang for, at vi kan få den kommercielle del, altså vores sponsorarbejde skudt hurtigere afsted, end det bliverlige nu. Det har været en udfordring for os at sælge vores projekt til sponsorere. Det har det været, fordi det er lang tid siden, at århusiansk badminton har været med i toppen, og fordi vi i forvejen har en dygtig konkurrent i Aarhus Badminton, som indtil videre har været foran os, siger sportschefen.

Der er derfor meget på spil, når Højbjerg Badminton Klub tirsdag tager til Arena Nord i Frederikshavn for at spille de afgørende opgør i kampen om bronzemedaljerne. Den første kamp spilles 19.00, og den og resten af kampene kan ses på zibrasport.dk

Højbjerg-chef: Vi er ikke favoritter - det passer os perfekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.