Hvem er årets århusianske talent?


Hvem er årets århusianske talent?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere talenter har gjort sig positivt bemærket på sportsscenen i 2018, men hvem fortjener at blive hyldet som det største talent?

PRISUDDELING: 2018 var et godt år for AGFs U17-hold. I februar vandt de Stiftens talentpris. Prisen fik de for at have vundet det danske mesterskab i fodbold. Og gudhjælpemig om de ikke genvandt mesterskabet i sommer. En flot præstation særligt når man tager i betragtning, at holdet op til sæsonen 17/18 måtte sige farvel til flere af de faste spillere i startopstillingen.

En anden AGFer, der i løbet af det forgangne år har vist sit talent frem er Jens Stage. AGF-altmuligmanden er qua sin enorme løbekapacitet og store fightervilje blevet en sand fanfavorit. Han kan spille i forsvaret, i angrebet og på kanterne selvom han selv ser sig selv som en midtbanespiller. Derudover har han ved flere lejligheder båret anførerbindet, til trods for at han først fyldte 22 år i november.

Nikolaj Læsø fra Århus Håndbold er også en mand, der i en ung alder spiller en stor rolle for et seniorhold. Bagspilleren har braget mål ind og har længe været holdets topscorer, ligesom han også længe har ligget i top-fem over ligaens hyppigste målscorer - endda uden at tage straffekast.

I en anden hal og med en lidt større - og mindre klistret - bold har vi David Kristensen og Sylvester Berg. David Kristensen spiller for både Bakken Bears og deres talenthold, Ebaa, der også spiller i ligaen. På især Ebaa har han gjort sig positivt bemærket og her er han en af de mest dominerende spillere.

Sylvester Berg har valgt kun at spille for Bakken Bears. Selvom Bears har et stjernespækket hold, har den 20-årige århusianer formået at bide sig så meget fast, at han nu er en spiller, der bliver sat ind fordi man skal udnytte hans kvaliteter, fremfor at være en spiller, der bliver sat ind, fordi han skal bruge ligaerfaring for at udvikle sig.

Hos VSKs 3F Kvindeliga-hold, der gik på vinterferie på rækkens tredjeplads har de også unge kræfter, der imponerer. Katrine Svane Jacobsen, Mathilde Lundorf Skovsen og Rikke Marie Madsen spiller alle tre på U23 landsholdet sideløbende med ligaholdet. Janni Thomsen er også fast spiller på ligaholdet, sideløbende med at hun også spiller for U19 landsholdet.

På vandet har Anna Munch været ret suveræn. Sejleren vandt guld ved U21 VM og sølv ved U21 VM i bådklassen Laser Radial. Derudover stillede hun også op ved senior VM på hjemmebane i Aarhus, uden dog at gøre det helt store væsen af sig.

Hvem er årets århusianske talent?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Teaser: Kom tæt på AGF?s svenske profil Tobias Sana
I optakten til søndagens Superliga-brag mellem AGF og FC Midtjylland, sætter vi fokus på Tobias Sana, som for alvor har fundet formen i AGF-trøjen.
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Fantastiske Andreas Skov Olsen bankede Nordsjælland til sejr i Nørreskoven
Andreas Skov Olsen var flyvende, da FC Nordsjælland tog en sikker sejr over Vejle i Superligaen.
Afspil video
Presserummet diskuterer Brøndbys mulige trænere og er enige: Hjulmand er meget langt fra
Presserummet diskuterer i denne udsendelse ?Brøndby: Hvad nu?? mulige træneremner til Brøndby. De tror dog ikke, at FCN?s Kasper Hjulmand bliver den fremtidige erstatning for Alexander Zorniger.
Afspil video
Teaser: Kom tæt på AGF?s svenske profil Tobias Sana
I optakten til søndagens Superliga-brag mellem AGF og FC Midtjylland, sætter vi fokus på Tobias Sana, som for alvor har fundet formen i AGF-trøjen.
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.