Johanne holder sejlerne på land lidt endnu

Anne-Marie Rindom er et godt bud på en dansk VM-medalje. Hun ligger på en samlet tredjeplads inden fredagens sejladser. Foto: VM 2018.

Johanne holder sejlerne på land lidt endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blæser, hvis man ikke skulle havde opdaget det. Sejlerne til VM i Aarhus er ved at gøre sig klar til at gå på vandet, når "stormen" Johanne har fået raset lidt af.

AARHUS: Resterne af stormen Johanne blæser hen over sejlerne til VM i sejlsport. En gennemsnitsvind på mere end 15 sekundmeter holder dem på land, men der er håb forude.

- Vi afventer lige, at vinden lægger sig lidt - men vi regner helt sikkert med at komme på vandet senere i dag, fortæller Cathrine Bianca Christensen, VM 2018.

Der sejles medal race (finaler) i laserjolle og, ikke mindst, i kvindernes laser radial-jolle, hvor vi finder Horsens sejleren Anne-Marie Rindom, der ligger på en samlet tredjeplads.

- Lige nu blæser det lige i toppen af, hvad man vil sende både på vandet i, men stævnets meteorolog forventer, at vinden lægger sig over middag, så vi får rigtig fint sejlvejr. Og i morgen ser det også godt ud, siger hun.

Også Nacra 17 katamaranerne og surferne i RS: X klassen skal efter planen på vandet i dag, men de endnu ved de indledende sejladser.

Johanne holder sejlerne på land lidt endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.