Læsø: Vi glemte vores aftaler

Nikolaj Læsø og Århus Håndbold tabte mandag aften. Foto: Kim Haugaard

Læsø: Vi glemte vores aftaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Århus Håndbold tabte for første gang i grundspillet, da de mandag aften blev slået 31-35 af Skanderborg Håndbold. En skidt aften for udeholdet, der havde svært ved at finde timingen i angrebet.- Vi lavede en del tekniske fejl over hele kampen. Vi fik ikke fundet nogle perioder i spillet, hvor vi stoppede med at lave dem. Skanderborg var gode til at straffe dem med det samme. De fik vel otte kontrascoringer på os, hvilket er alt for mange. Vi scorede 30 mål, hvilket burde være nok til at vinde, men vi sidder stadig med en følelse af, at det ikke var godt nok i angrebet. Men forsvarspillet var rigtigt dårligt i dag, sagde Nikolaj Læsø.- Vi glemte vores aftaler i de to forsvar. Vi har vores zone og vores offensive. På det offensive fik vi ikke klappet til dem og lukket dem ned som aftalt. Når vi dækkede zone, glemte vi at holde vores egen position under backen og løb forvirret rundt. Skanderborg straffede os på alle de fejl, sagde Århus-profilen.Trods nederlaget føler han stadig, at holdet har evnerne til at være med helt oppe.- Vi har tre sejre og et nederlag. Vores sejre er ikke kommet mod tophold og skal vi være med i toppen, så skal vi præstere bedre end i dag. Der er stadig noget, der skal arbejdes med. Både forsvar og angrebsmæssigt, men vi er på rette vej. Jeg synes stadig, at vi hører til i toppen, sagde han og fortsatte:- Vi har været uheldige med at have Torben Petersen ude i begyndelsen af sæsonen, ligesom Sebastian Henneberg også har været ude med skader. Vi kan godt se, at de ikke har været så meget med i træningen. Vi har svært ved at finde timingen, hvilket også resultere i, at vi er nødt til at gå over til syv mod seks igen i dag, for at finde målene den vej. Vi skal have mere fart og flere kryds i spillet, så vi kan komme hårdere mod mål.

Læsø: Vi glemte vores aftaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
Afspil video
AGF?s PC svarer på kritik: Hvorfor bruger I ikke egne talenter?
Peter Christensen, Sportschef for AGF, får en masse kritiske spørgsmål fra Jan Schouby, Chefredaktør på Århus Stiftstidende, om AGF?s talentarbejde, og hvorfor klubben ikke bruger nogen unge talenter fra egne rækker.
Afspil video
Jacobsen om AGF-boss? diskussion med profiler: Den slags holdt man indendøre i de klubber, jeg var i
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen fortæller, hvordan de så situationen mellem PC, Tobias Sana og Youssef Toutouh.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Er de danske talenter mentalt svage? Hør fra Zorniger, Ståle og vores eksperter!
Alexander Zorniger har været ude med en kritik af de danske talenters mentalitet. Et billede vores eksperter og Ståle Solbakken ikke kan genkende.
Afspil video
Så du banderne? Ståle Solbakken forklarer sig i FCK's bande-gate
Fandt FC København på et snedigt modtræk til FC Midtjyllands lange indkast, eller vat det blot et forsøg på at skabe god stemning? Banderne var i hvert faldt rykket længere tilbage i den efterfølgende kamp mod Esbjerg.
Afspil video
Highlights: Brøndby overkom Vejles frisparksperle og sejrede i anden halvleg
Trods Vejles tidlige mål var det Brøndby, der med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren i søndagens sene Superliga-opgør.
Afspil video
N'Doye om kontraktsituation i FCK: Jeg har ikke diskuteret muligheden for forlængelse endnu
Kasper Marker fangede Dame N'Doye til en snak om kampen mod Esbjerg fB og kontraktudløbet til sommer.
Afspil video
Mathias Kristensen efter nederlag til FCK: De viser, de er Danmarks bedste hold
Vi fangede Esbjergs Mathias Kristensen efter 3-0-nederlaget til FC København.