Læsø: Vi glemte vores aftaler

Nikolaj Læsø og Århus Håndbold tabte mandag aften. Foto: Kim Haugaard

Læsø: Vi glemte vores aftaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold: Århus Håndbold tabte for første gang i grundspillet, da de mandag aften blev slået 31-35 af Skanderborg Håndbold. En skidt aften for udeholdet, der havde svært ved at finde timingen i angrebet.- Vi lavede en del tekniske fejl over hele kampen. Vi fik ikke fundet nogle perioder i spillet, hvor vi stoppede med at lave dem. Skanderborg var gode til at straffe dem med det samme. De fik vel otte kontrascoringer på os, hvilket er alt for mange. Vi scorede 30 mål, hvilket burde være nok til at vinde, men vi sidder stadig med en følelse af, at det ikke var godt nok i angrebet. Men forsvarspillet var rigtigt dårligt i dag, sagde Nikolaj Læsø.- Vi glemte vores aftaler i de to forsvar. Vi har vores zone og vores offensive. På det offensive fik vi ikke klappet til dem og lukket dem ned som aftalt. Når vi dækkede zone, glemte vi at holde vores egen position under backen og løb forvirret rundt. Skanderborg straffede os på alle de fejl, sagde Århus-profilen.Trods nederlaget føler han stadig, at holdet har evnerne til at være med helt oppe.- Vi har tre sejre og et nederlag. Vores sejre er ikke kommet mod tophold og skal vi være med i toppen, så skal vi præstere bedre end i dag. Der er stadig noget, der skal arbejdes med. Både forsvar og angrebsmæssigt, men vi er på rette vej. Jeg synes stadig, at vi hører til i toppen, sagde han og fortsatte:- Vi har været uheldige med at have Torben Petersen ude i begyndelsen af sæsonen, ligesom Sebastian Henneberg også har været ude med skader. Vi kan godt se, at de ikke har været så meget med i træningen. Vi har svært ved at finde timingen, hvilket også resultere i, at vi er nødt til at gå over til syv mod seks igen i dag, for at finde målene den vej. Vi skal have mere fart og flere kryds i spillet, så vi kan komme hårdere mod mål.

Læsø: Vi glemte vores aftaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.